сряда, 4 септември 2019 г.

ЗАЩО Софийският Районен Съд действа като ОПГ - Организирана Престъпна Група?

ЗАЩО Софийският Районен Съд действа като ОПГ - Организирана Престъпна Група?



ЗАЩО Софийският Районен Съд действа като ОПГ - Организирана Престъпна Група?
СРС действа като ОПГ - от 3 или повече лица -
Освен с присъждане на незаконно юрисконсултско възнаграждение - на лица, които са на заплата, плащана с цената на топлинната енергия, СРС ограбва населението дръзнало да защити правата си против рекета и чрез грабеж наречен Депозити за експертизи! За сега само две експертизи, но може и още. Ще вметна също, че в СТЕ се говори основно за суми за плащане, но не и за енергии и измервателни търговски уреди. Тоест сумите в СТЕ ги има и в ССчЕ, което освен дублиране, показва безпомощността на мафията да докаже потребена енергия.
Съдията, двете вещи лица, евентуално юрк. на ОПГ ТоплоФЪК София - за да ограбят тези (депозитите за съдебните експертизи) 400-600 лв от ответника, като наказание, че се противи на рекета, Съдът напълно съзнателно назначава експертизите без да е определил спорна от безспорна част от исковете, без да съблюдава данните по делото, като съдът сам подтиква вещите лица да извършат престъпленията по чл.291 от НК, защото съдът задава експертизи, БЕЗ ДА СА СЪБРАНИ НАЧАЛНИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА. Тоест съдът иска от В.Л. да решат задача, без да са дадени условието на задачата и началните данни!!! Такива данни няма в кориците на нито едно дело! Примерно сграда със 70 апартамента - или 300 радиатора плюс 70 водомера за топлата вода!!! За да се определи колко дължи един апартамент, трябва по делото да ПРИСЪСТВАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ВСИЧКИ ДАННИ ЗА ВСИЧКИ 300 РАДИАТОРА - мощности, единици отчетени от ИРРО-тата, данни за ТЕ за ВОИ, данни за ТЕ за БГВ, данни за ТЕ за загуби в АС и СИ. Данни за всички отчети на топломерите (този за ВОИ, които го няма - нарушение и на стандарти БДС EN 834 и 835), този за БГВ - такъв топломер също липсва, както и общия реално контролен топломер измерващ вътрешния оборот на ОПГ ТС през абонатната им станция! Така и отчетите на всички 70 водомера. При липсата дори на едно от всички тези числа, всяка експертиза ще е само едно недоказано предположение, тоест НЕВАЛИДНА, НЕЗАКОННА и НЕВЯРНА И НИЩОЖНА! Всеки знае, че уравнение с много неизвестни НЯМА РЕШЕНИЕ! А в нито едно дело не са определени неизвестните! ОПГ СЪДЪТ Е СЪВСЕМ НАЯСНО С НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТТА НА ИСКОВЕТЕ НА ОПГ ТС, но ВЪПРЕКИ ТОВА, понеже има КАРТЕЛ и между ОПГ ТОПЛОФЪК И ОПГ СРС, СРС НАЗНАЧАВА ТОЗИ ВЕЩ ГРАБЕЖ!!! ЗА ДА "УЗАКОНИ" по НИЩОЖЕН НАЧИН РЕКЕТА НА ОПГ ТС, КАКТО И ДА СИ ВЗЕМЕ НЕГОВИТЕ 70-80%!!!!!
Ясно е, примерно, че когато трябва да се раздели сеното на две магарета трябва да има начални данни - дали по равно ще трябва да се раздели или в някакво съотношение. Дали ще се делят абсолютни стойности и какви да са те. Колко е общото сено, което да се раздели. След като дори само с две магарета Съдът не определя и не изисква доказателствените задължителни данни от ищеца, какво да говорим за сграда с 300 радиатора, 70 водомера за топла вода и загуби от Абонатна станция и т.н.?
Ако съдът произнасяше правилни решения с които да отхвърля незаконните претенции на ОПГ ТС, таксите за зловещите лица щеше да си ги прибира от ОПГ ТС. Тоест финансово пак щеше да е напред, но щеше да ощетява ОПГ ТС по този начин, а и ОПГ ТС ще спре да завежда тези незаконни искове, с което ОПГ СРС ще остане без работа и без такси за вещи лица съответно, нали така? Което също е доказателство в подкрепа на твърдението за наличието на КАРТЕЛА между ОПГтата - СРС, ТС, Мин Енергетика, КЕВР, Фандъка, СОС и т.н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог