четвъртък, 24 юли 2014 г.

Махат шефа на "Топлофикация"- София. Да го разстрелят публично! - Обновена

Махат шефа на "Топлофикация"- София


НЕ да го махат, а да го разстрелят публично на жълтите павета за най-грубо потъпкване на законите и правовия ред, призоваваме ние гражданите!!! За най-грубо МНОГОКРАТНО потъпкване на Конституцията, Закона за енергетиката, ЗЗД, ЗЗП, Хартата за правата на човека, ЗУТ, Евродиректива 32 на ЕС, и прочие и прочие! Същото да бъде и участта на всичките му менажери, директори и екип!!!!! В това число и ръководствата на топлинните счетоводители - пирамидална структура за допълнително източване и кражби! Вижте му добре снимката на този углавник, за да не му сбъркаме лицето, докато го хващаме на прицел със снайперите!

Моля читателите да ни изпратят и снимка на лицето инж. Мариана Хардалова - Директор "Дирекция обслужване на клиенти и управление на вземанията" - тоест директорът за финансов терор над неабонатите на групировката! Тези рецидивисти заслужават най-ама-най-тежките наказания за провеждания от тях ГЕНОЦИД спрямо Българският народ! Геноцид описан и в книгата "Бандитска Топлофикация" на писателят Емил Измирлиев!

Дали пък още утре да не се заглавим около Столична община да им почервеним "протестчето" на тези терористи?!? Или да им пратим една малобройна хаика от "сирийски" братя "бежанци"? Да им отделят умните престъпни глави от вратовете!

Наистина - Кому е нужен още един Цветанов!

Моля, прочетете цялата статия да се поразвеселите на лицемерието, наглостта и безскрупулността на тези углавни престъпници, еничари, хунта терористи и канибали!

Публикувано на  23.07.2014 @ 20:55




/Поглед.инфо/ Призовавам през тези дни да продължим да работим конструктивно и отговорно. Това заяви изпълнителният директор на „Топлофикация София“ ЕАД Стоян Цветанов във връзка с разпространена в публичното пространство информация, че 1466 работници и служители в компанията (64% от работещите) се обявяват против смяната на изпълнителния директор Стоян Цветанов и решението за промяна в ръководството на фирмата, което се очаква да бъде взето на утрешното заседание на Столичния общинси съвет (СОС).

Във връзка с тази информация и по повод подготовката на ефективни протестни действия от страна на служителите пред Столична община, насрочени за утре, „Топлофикация София“ ЕАД предостави разпространеното обръщение на Стоян Цветанов към работещите в компанията, в което той призовава да не се предприемат действия, които биха попречили на нормалното функциониране на компанията. Въпреки това служителите ще излязат на протест пред Столична община утре в 14.00 часа. Получено е разрешение от компетентните органи за провеждането на протестните действия. Предприети са също така всички мерки да не се нарушава обществения ред. Създадена е и необходимата организация, за да се осигури безпроблемната работа на „Топлофикация София“ ЕАД и нормалното обслужване на клиентите.

„Във връзка с очакваното ми отстраняване от длъжност с решение на Общинския съвет утре се обръщам към Вас не само като все още действащ Изпълнителен директор на Топлофикация София, но и като член на един работещ и отговорен екип, като Ваш колега.

Призовавам през тези дни да продължим да работим конструктивно и отговорно, както през последните повече от 3 години с ясно осъзнаване на отговорността, която носим пред столичани и пред собствената си съвест. Най-добрият атестат за качествата ни е работата, която сме свършили и резултатите, които сме постигнали заедно. Осигурихме финансова стабилност и необходимите инвестиции за технологично обновление, направихме необходимите промени, за да превърнем компанията в истинско търговско дружество с адекватна политика към клиентите. През този период сме били водени от професионализма и убежденията си и вярвам, че така ще бъде и занапред.

Затова настоявам всички да продължите да изпълнявате професионалните си задължения както досега, без сътресения, без черезвичайни действия, за да гарантирате безпроблемното опериране на компанията. Това е начинът да посрещнем промените с чест и отговорност, както сме постъпвали досега.

Искам да благодаря на всички Вас за работата и подкрепата Ви. Компанията в момента е това, което е, благодарение на индивидуалните усилия и професионализъм на всеки един от Вас“, се посочва още обръщението на Стоян Цветанов.

Източник: ПИК, http://bulgarski.pogled.info/news/56616/Mahat-shefa-na-Toplofikatsiya-Sofiya


Допълнено на 20.08.2014г. Да! Благодарение на индивидуалните професионални престъпления на всеки един терорист назначен в тази групировка, тази Организирана Престъпна Група е това, което е днес! Потвърждение намираме в същите действия и думи, "както досега", на новият Изпълнителен директор на "Топлофък-ация София - ЕАД" - терористът "Уважаем Господин Георги Беловски".


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог