четвъртък, 31 юли 2014 г.

Конституционният съд отново обслужи енергийната мафия

Конституционният съд отново обслужи енергийната мафия


30.07.2014 г.

КС отмени въведената от ПП Атака такса от 20% върху приходите на енергийната мафия от ВЕИ-тата и техните "преференциални" антипазарни, антилиберални, противоречащи на чл. 19 от Конституцията на Република България цени! С това 10 от 12-те съдии обслужиха лобистът ПлЕВНелиев - "избраният" с измама презерватив от ПП Гей-РОБ за сметка на целия БГ народ.

Как се прави милион за седмица или по колко часа грее слънцето над България:
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/01/blog-post_6091.html

В нашият блог сме писали как ВЕИ мафията, в това число най-вече ЕРП-тата, превъртат милиони за седмица. Това, естествено, продължава и днес с "любезното" софтуерно съдействие на ЕСО. Същите милиони, които после си приспаднаха в нарушение на Лицензите си. ДКЕВР ужким щеше да отнема Лицензи на ЕСП-тата (Електроснабдителните предприятия) им, но и този прахоляк го отми  дъжда, както видяхме! Не бива да забравяме, че именно ВЕИ мафията, заедно с Костовите "Марици", стана причина за огромните задължения на НЕК и натрупания огромен дефицит от над 1 милиард лева през последните 3-4 години!

Същият КС отмени в началото на годината Мораториума за продажбата на българската земя на чужденци, с което извърши друго огромно антинародно престъпление! По-рано същият КС обслужи ОПГ Топлофикация и разбира се, със самото си прохождане, същият КС обслужи ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННОТО ДПС и Американското посолство, където то беше композирано през 1989-1990 г. С тези актове става пределно ясно, че КС работи за унищожението на България! Отсъстват разумни основания за съмнение в противното.

Източник: ТВ Алфа:
http://www.ataka.tv/clips/99f3dd0ca56aa84d8862e9a4e13a92ae325bc93a.mp4?start=2213

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог