петък, 8 август 2014 г.

Бургазлия хвана рак заради изнудване от ОПГ „Топлофикация”-Бургас

Бургазлия хвана рак заради изнудване от „Топлофикация”-Бургас

Дружеството му начислявало 100% потребление при липса на радиатори.

Същото прави и Софийската ОПГ на десетки хиляди НЕПРИСЪЕДИНЕНИ граждани!

Публикувано на  06.08.2014 @ 08:10

/Поглед.инфо/ Бургазлия се поболя и хвана рак заради безочливото изнудване на „Топлофикация”-Бургас. С години мъжът бил рекетиран да плаща сметки за парно, въпреки че в жилището му радиатори няма. Дружеството му начислявало фактури за 100 процента потребление и за над 8 кубика топла вода, съобщи topnovini.bg.

Бургазлията започнал дълги съдебни битки срещу монополиста и се поболял от стрес. Той развил злокачествено образувание на простатата и завел иск за 10 000 лв. срещу компанията заради причинените му неимуществени вреди. Препатилият твърди, че заради безкрайната сага бил подложен на непрестанен стрес и психически тормоз, не можел да спи и впоследствие трябвало да се лекува продължително от онкологично заболяване.

През 2012 г. му била поставена диагноза рак на простатата. Малко след това медицински преглед показал, че страда от сърдечна болест. Още на следващата година мъжът получил и заболяване на дебелото черво. Бургазлията се оплаквал от хронично безсъние, което според него се дължало на притесненията покрай съдебните битки срещу „Топлофикация”. Мъжът страдал от хронично разстройство на храносмилателната система, оплаквал се от болки в коляното и гърба, поради което трябвало да ходи с бастун.

За капак му открили и поликистоза на бъбреците. Въпреки демонтираните радиатори в жилището му „Топлофикация” най-безочливо надписвала служебно сметките му за парно от 1997 до 2007 г. Тъй като не плащал, бургазлията бил осъден и пенсията му била запорирана. Безкрайните дела съвсем разболели човека. Накрая справедливостта възтържествувала и било установено, че той не дължи никакви пари на дружеството, тъй като не ползва парно. Мъжът решил да съди компанията заради преживения стрес.

От „Топлофикация” оспорват иска му като недопустим. Юристите на дружеството се оправдават, че отчетът и разпределението на топлинната енергия са били осъществявани от друга фирма.

Според тях на бургазлията били начислявани служебно сметки, тъй като не е допускал служителите на топлинния счетоводител в дома си. Темида все пак се произнесе в полза на ищеца, но не уважи иска му в пълен размер. Магистратите осъдиха „Топлофикация” да плати 4000 лв. на мъжа заради причинените му неимуществени вреди.

Източник: http://www.blitz.bg/news/article/283417
http://bulgarski.pogled.info/news/56956/Burgazliya-hvana-rak-zaradi-iznudvane-ot-Toplofikatsiya-Burgas

Коментар: Огромен ПОКЛОН пред този ПАТРИОТ и ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН!!!!!!!! Хора, отворете си очите за престъпленията на тези ДЪРЖАВНИ ГРУПИРОВКИ, покровителствани от 300 углавни престъпника в НС и МС!!!!

4000 лева за увреденото здраве е прекалено малко обезщетение. Нима само 4000 лева струва похабения живот и нерви, след този нагъл терор и геноцид, на които човекът е бил подложен от местната престъпна групировка? Не 4 хиляди, а 400 милиона е трябвало да бъде глобата!!!!! Иначе ОПГ-то ще продължи наглия си тероризъм, но дали именно това е целта??? Сега ОПГ-то бълха ги ухапала, ще откраднат 100 пъти по 4000 от останалите Бургазлии и ще си Го преместят от единия в другия....Топломер. Буквално!!!

Още коментари от читатели:


Vassilv Vassilev · Top Commenter · Murdoch University
Няма милост от монополиста,такива трябва да се изринат.Ако това е "демокрация".......


111
Рекет с активното бездействие на съдебната система.

Отвратен съм
Тая "държава" е по-гадна и от Украйна! Оглавена е от мръсни и гадни политици, смучещи кръвта на българина, който обаче е още по-прост да ходи и гласува за тея простаци! Постоянно ни лъжат хладнокръвно и измислят 100 начина да ни вземат и последния лев. И аз имах проблем с тези гадняри от ТоплоФЪКация - служебни начислявания и други такива....бла, бла..!! Сега живея в страна, където никой не идва да ти отчита ток, газ и вода и да ти звъни на вратата по всяко време - всичко става ДИСТАНЦИОННО(как го правят не знам!) и освен това ти ВРЪЩАТ на края на годината пари, ако са ти надчислили по една или друга причина в повече.....правете сметка каква аборигенска държава е България?! Нямат пари за иновации в тези жизнено важни области, а имат пари за 240 пърдухъла в НС, нови автомобили(и то не какви да е) и излишно лъскави сгради-офиси на фона на калта и мизерията! Не се чувствам горд, че съм българин....това е! И колкото и минуси да ми нацъкате тук това няма да промени мнението ми. Прокудиха ни тея мазни дупелижци - комунисти, социалисти, демократи, депесари(и всякакви подобна сган)....всичките тея са антихуманисти!!! Лек ден и мислете с главите си като отивате да гласувате...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог