събота, 9 август 2014 г.

Проститутката Eкатерина Захариева: Режим на тока през зимата може да има

Вагината на Презерватива плEVNелиев - Eкатерина Захариева: Режим на тока през зимата може да има


08.8.2014 | 19:11

Режим на тока през зимата може да има. Това заяви в пред БТВ служебният вицепремиер Екатерина Захариева. Най-застрашен и Северозападният регион. Тя обясни, че до това ораничение може да се стигне заради огромните липси в бюджета на енергийните дружества. Според Захариева дупката в бюджета е над 3 милиарда лева. Искам да ви кажа, че тя няма да се плати от въздуха , а от всички нас, каза тя. Служебният вицепремиер беше категорична, че положението сега е много по-сериозно, отколкото преди малко повече от година, когато отново заемаше този пост.

Източник: http://3e-news.net/българия/eкатерина-захариева-режим-на-тока-през-зимата-може-да-има_39707

Има реална опасност до края на годината в различни части от страната да бъде наложен режим на тока заради огромни липси в бюджетите на енергийните дружества. Шокиращото предупреждение направи служебният вицепремиер и регионален министър Екатерина Захариева. Информацията, с която тя разполага, сочи, че ако дупката в енергетиката през пролетта на 2013 г. е била около 1 млрд. лева, днес задълженията на НЕК и другите държавни дружество гонят 3 милиарда лева.

За да не се окажат големи части от страната на тъмно и студено през зимата, новият служебен кабинет създава борд с участието на експерти от Световната банка, Европейската комисия и всички засегнати страни, който да потърси изход от кризата.

"Всеки ще го боли, сигурно по малко, но е по-добре отколкото след няколко месеца всички да ни заболи много. Защото тази дупка в енергетиката няма да се плати от въздуха. Тя пак от нашия джоб ще дойде", коментира Захариева.

През 2013 г. Екатерина Захариева беше назначена за служебен министър на регионалното развитие и благоустройството в кабинета на Марин Райков.

Източник: http://www.vsekiden.com/155922

Коментар: Както сме писали стотици пъти, с риск да се повторим, задълженията към държавните фирми са натрупани именно заради "ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИТЕ" високи цени в нарушение на чл. 19 на Конституцията, наложени лобистки пак от същата държава, за изкупуване на електроенергия от ВЕИ-тата на депутатите и ЕРП-тата и Костовите Марици. Писали сме как чрез Фотоволтаиците се източват милиони всяка сецмица с любезното прикритие от ЕСО. Тези "схеми", създадени от тройната куралиция, не бяха прекратени нито от доразвилите ги ПП ГРОБ- EVN прокураторът Трайчо Трайков и Дебил Бобрев, нито от Курвошарски и "пелтекът" Стойнев... Нито ще бъдат прекратени от Курвата на снимката по-горе, която е от харема на Капута на EVN. Не става дума за "Капута" - Бареков, както мутрата Борисов го нарича, а за Презерватива от Дондуков-2, назначен пак от същата мутра БМБ - Капутът на американското посолство. И понеже капутите в тази държава станаха прекалено много, на всичкото отгоре са толкова пробити, че всички турски тирове могат да минат едновременно през тях, не е ли време за ОСТАВКИ???!!!??? Да, другари проститутки, ВАШИТЕ ОСТАВКИ! Бъдете отговорни и страхливи и ги подайте веднага, за да не се наложи след време да Ви бъдат поискани оставките от Правото на живот! Сега като се замисля, нека да има режим на тока!. Така по-лесно ще ви ликвидираме, защото много по-бързо ще откриваме вашите светещи къщи нощем!

Нека не се залъгваме, че нямало пари. Като нямало пари, защо подписахте в ПОСЛЕДНИЯ момент, стил "Костови ТЕЦове Марици", за 7 Блок на Козлодуй с Уестингхаус за 4 милиарда евро, след като ВЕЧЕ ИМАМЕ ПРОИЗВЕДЕН И ПЛАТЕН РЕАКТОР ВВЕР ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ, където базовата цена на ДВА реактора е 3 милиарда евро!?!?!?!? 
http://www.kznpp.org/uf//Novini/2014/08_2014/SHA%20Kozloduy%207%20Executed%20(Redacted).pdf
Няма достатъчно  пари  за все по-алчното ви краднене, това е, проклетници и безбожници!!!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог