сряда, 8 октомври 2014 г.

"Признание!" Шефката на ДКЕВР "призна", че е вкарала "Атака" в парламента!"

Признание! Шефката на ДКЕВР призна, че е вкарала "Атака" в парламента!

Тя и себе си вкара в гроба, и други неща си "вкара", но да видим дали ще го признае. А това е факт, гробът и е подписан от една страна от енергийната мафия, произлязла от ДС и масонските кръгове, а от друга страна, целокупният български народ вече и сковава ръбат и ръгат дъсчен ковчег от дървата си за огрев.

Публикувано на 08.10.2014 @ 11:47
/Поглед.инфо/ Не съм политик, за да знам как нашите решения влияят върху политиката. Съжалявам, че съм помогнала на Атака да влезе в парламента.

Тепърва ще съжаляваш за 15 годишната си връзка с енергийната мафия и ЕРПтата. А кармата ще застигне много от твоите наследници.

Това недопустимо и скандално политическо изказване, наречено "признание" пред медиите направи шефката на ДКЕВР Светла Тодорова в отговор на журналистическо питане, свързано със скока на тока от 1 октомври и вълната от протести срещу това решение на Регулатора, включително и от националистите.

http://www.ataka.tv/видео/държавата-днес-г-c7148.html

Ден-два след изборите тя каза, че със сигурност няма да изкара мандата си, предвид съставянето на ново правителство.

Скоро може да "признае", че няма да изкара и петилетката, предвид народната любов, която ще и се стовари като цепеница на главата с проведеното геноцидно мероприятие, с което обслужи енергийната мафия!

По думите ѝ, до края на седмицата служебният кабинет ще внесе проект за промени в закона за енергетиката. Един от акцентите в него е независимостта на регулатора. Това ще се постигне с новия начин на избор - не от МС както досега, а от парламента.

Освен това, ще бъдат изменени и правомощията на председателя, който сега има повече функции от колегите си и това позволява манипулации.

Това признание вече е по-истинско и показва кой наистина носи цялата вина за повишаването на цената на тока - нещо, за което другарката Тодорова призна, че няма логично обяснение:

http://www.ataka.tv/видео/добро-утро-българи-г-c6984.html (23мин:40сек) ето тук:
http://www.ataka.tv/clips/8da4644bdfef9c387e345bd6d1cfc21579bd048c.mp4?start=1413

Тодорова се оплака от намаления бюджет на ДКЕВР, който в момента е 3,9 млн. лева за 2014 година.

ДКЕВР страда и от дефицит от около 700 хиляди лева, част от които е похарчил за одитите на трите ЕРП-та, които е платил, но парите още не са му възстановени. Според ТВ Алфа, ЕРПтата заплащат разходите по одитите, но парите са преведени към националния бюджет от където за сега не са препратени към ДКЕВР.

Сериозни суми са похарчени и за съдебни дела, повечето от които са извън София и са от ВЕИ-та.

Не са похарчени парите, а са източени чрез некадърно скалъпени процеси и неправилно прилагане на законите, единствено с цел да бъдат "защитени от щети и бъдещи истински дела" въпросните ВЕИта. Тоест тези съдебни дела са провеждани единствено с представителна и фасадна цел, да има театър, че ДКЕВРекетиране играе на стадиона. ОчевАдното е ясно, че ДКЕВР днес играе единствено за автоголове, защото мачът е продаден от Близашко-плЕВНелиевото мафиотско правителство, облозите са направени, рулетката се върти, а ЕРП/ВЕИ мафията, назначила президента, министрите и новия ДКЕВР, си чака парите. И грозна омерта грози всеки дръзнал да опази вратата на държавата от автоголовете! Затова другарката Тодорова тепърва ще признава пред себе си за милиони престъпления. Защото тя беше централен играч и при вкарването не на Атака, а на чуждите държавни ЕРПта, колонизирали държавата и върлуващи в съдбините на милиони Българи, тоест Европейци!

Вижте статията "Омразата надделя над Омертата на Мафията!"
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/10/ez-979.html

Присъединявам се и към коментарът от фейса по-долу.

Източник: http://bulgarski.pogled.info/news/58739/Priznanie-SHefkata-na-DKEVR-prizna-che-e-vkarala-Ataka-v-parlamenta

Jeko Ivanov ·  Водещ коментатор · Stara Zagora, Bulgaria
Ако си признае и защо и как около името и се въртят цяла дузина бивши служители на ДС, на осми март ще и подаря голям букет от гербери...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог