вторник, 13 октомври 2015 г.

Нечуван съдебен прецедент! За или против електронното гласуване, електромерите, чипирането, Бога

Нечуван съдебен прецедент! За или против електронното гласуване, електромерите, чипирането, Бога

12.10.2015 г.

Искам да започна с едно днешно събитие:

Нечуван съдебен прецедент!


Съдия Райкова дава ход на дело срещу Сидеров без да съобрази правото му на защита

Днес, съдийката Мариета Райкова, която гледа делото „Варна“ срещу Сидеров допусна тежко процесуално нарушение, недопустимо в практиката на съд от този ранг – Софийски градски съд.

При предишно гледане на делото на 10 юли бе определена датата за днешното заседание – 12 октомври 2015 г. от 9.30 ч.


Подсъдимият Волен Сидеров бе още в 9.15 ч. в Съдебната палата и даде в продължение на 30 минути интервюта за всички медии. Час и половина след определения от съдийката час за старт на делото, все още участниците не бяха поканени в зала и не беше ясно дали делото ще се състои..


Според българското законодателство подсъдимият има право да се защитава лично. Това негово право е неприкосновено. Също така според българското законодателство не може да се даде ход на дело без присъствието на защитниците на подсъдимия в съдебната зала. След като Сидеров чака час и половина да започне делото срещу него той си тръгна от Съдебната палата. Съдийката Мариета Райкова даде ход на делото въпреки, че дори прокурорката Зорница Таскова потвърди, че не е редно да се нарушава неприкосновеното право на подсъдимия да се защитава лично и че не възразява делото да се отложи. Съдийката Мариета Райкова наруши закона и втори път с това, че проведе разпит на 6 свидетели без присъствие на защита от страна на Волен Сидеров.

http://www.vestnikataka.bg/2015/10/нечуван-съдебен-прецедент-съдия-райк/

Уважаеми приятели! СЪДЪТ ПРЕГАЗВА ЗАКОНА! Държавата руши държавността!!!

Държава няма, държавността е разрушена от престъпните организирани групировки като ЧЕЗ, ТоплоФъкация, Веолия, Паркинги и Гаражи, СКГТ, МВР, Прокуратура, Външно министерство и Агенция за бежанците, Съда, Парламента, Протеститутна Мрежа, ДКЕВР, БНТ, БТВ, Нова, ТВ7, БНР, Министерски Съвет и мнооого други ДЪРЖАВНИ престъпници поголовно нарушаващи законите, Конституцията, че дори и евро-директивите! След като държавните институции и държавните фирми и служители, Съдии и Прокурори най-много прегазват законите, какво остава за Дънди Прешъс, за ЧЕЗ, ЕВН, и прочие колонизатори? И за малките деца, дори и за малките наркоманчета е свръхясно #КОЙ държи наркотрафика, каналите, контрабандата, цигарите, оръжията, мигрантите! В Интернет само продажните тролове, чифутчетата, гьомнетата и роднините на такива наркотрафиканти продължават да се изказват против нормалната логика. В този смисъл смятам, че народа ще започне да осъзнава истината, освен ако самите хора са зомбирани и са толкова зависими, че не смеят да се изкривят от лъжата и от греха. А всеки грешник е зависим от сатаната. Всеки грешник е роб на греховете си, тоест тези хора са зависими! Затова преди 2000 г. ликвидираха и самият Христос... Промиването на мозъците на населението е на всяка крачка. Ами погледнете също, че сме почти на първо място в света по тютюнопушене! Всяка мъжка или женска курва на улицата е с фас в горната дупка! Това си е масова наркомания, както и да го гледаме! Как тези милиони български пушачи ще се изправят срещу евтината им и удобна контрабанда, от която всички те са толкова силно финансово и нарко-зависими!?!?

Сестра ми пропуши като ученичка, а хилядите караници и стремежи на татко да я върне в нормалния живот се оказаха неуспешни. Сега и сина и вече пуши по 2 кутии на ден, ръцете и пръстите му са сини на цвят от липсата на кислород в кръвта. Именно тези арогантни и възгордяли се хора наричат Волен с думи като "Бялата златка" и всички тези подобни протестърски идиотизми. Много мои колеги в бившите ми работни места са на подобна "вълна". Медиите, като бнт, бнр, бтв, нова, тв7 и прочие, естествено играят главната роля в това внушение. Всеки ден си блъскам главата в размисли как може да се върне морала на народа, да се възвърне стремежът към Истината и към Бога, към Родината, към традиционните семейни ценности. Дали с оръжие и със сила, дали със Словото? Нали именно всички тези прокълнати медии и само-проклели се "репортерки" злословят именно чрез това Слово, което е дар от Бога, произлиза от Бога и е самият Бог? Божието слово е превърнато от тези гадове в медиен водопад от лъжи, мръсотия, кал и грях. А съвременните (хибридните) войни не се водят толкова много с патрони, а със греховно слово наливано от медиите в мозъците на немислещите и лековерните.....Затова самият Бог е приравнил лъжата с убийството в Десетте Божи заповеди!

Същите тези медии сега ни "убеждават" да сме били подкрепили "електронното гласуване", за да бъдем още по-лесно манипулирани по време на избори! Доказателствата за лекотата на манипулациите са налице! Всички знаем, че милиони пъти по-лесно се надписва сметката за ток чрез електронен електромер! Всички видяхме как Фолксваген са манипулирали милиони автомобили продавани в цял свят за много години наред със софтуер на Бош, лъжещ измервателните станции за вредните емисии на двигателите при диагностика!!
http://www.mirror.co.uk/money/90-volkswagen-drivers-uk-hit-6636859
http://dnes.dir.bg/news/razsledvane-evropeyska-komisia-folxvagen-20112673

3,3 млн. коли на Audi и Skoda с манипулиращия софтуер на VW
http://dnes.dir.bg/news/avtomobili-softuer-evropeyski-parlament-audi-folxvagen-20140190


Всички знаем колко лесно се хаква чрез Интернет каквото и да е било! Едно е да препишем цяла страница на пишуща машина заради сгрешена буква, милиони пъти по-лесно е с компютъра и "корекцията" става за секунда. Колко по-лесно е да бъдат чипирани хората, за да бъдем електронно-зависими? Тогава няма да има нужда от бавни и скъпи компромати и съшити с бели конци театри, като театъра на ул. Раковска срещу един човек посочил честно контрабандната шайка, или гаврата на Изпърдян Лайнян Бостан Наебан Местан с песента за Райна Княгиня на турски език! А народа, какво ще направи? Ще се борим ли или ще тръгнем покорно, тоест напушено и дрогирано като протестър, към кланицата!?!?

Уважаеми читатели,
В интернет има много филмчета, научно доказващи съществуването на Бог, както и срещу теорията на Дарвин, която и аз съм учил в училище по времето на социализма, а тя имаше за цел да внуши, да промие мозъците на децата, че няма Бог, че нещата са се подредили, свързали и създали от самосебе си... А тази смешна теория може да се обори дори само с една единствена думичка - Ентропия. Тоест, ако оставим 1 милиард повредени фенерчета за 1 милиард години, нито едно от тях няма да се самопоправи, нали? Напротив, ще се разпаднат на прах още на десетата година, като софийски Форд паркиран до кофи за боклук! А какво да кажем за далече по-сложните живи организми, а?!

Източници:
http://www.vestnikataka.bg/2015/10/нечуван-съдебен-прецедент-съдия-райк/
http://avtorski.pogled.info/article/68545/Kreslovtsite-koito-iskat-elektronno-glasuvane
http://avtorski.pogled.info/article/68147/Po-sledite-na-komitetite-prizratsi-v-podkrepa-na-elektronnoto-glasuvane
http://www.mirror.co.uk/money/90-volkswagen-drivers-uk-hit-6636859
http://dnes.dir.bg/news/razsledvane-evropeyska-komisia-folxvagen-20112673

3,3 млн. коли на Audi и Skoda с манипулиращия софтуер на VW
http://dnes.dir.bg/news/avtomobili-softuer-evropeyski-parlament-audi-folxvagen-20140190

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог