четвъртък, 16 август 2018 г.

Още един сигнал по чл. 205 НПК срещу ОПГ и юрисконсултите на ОПГ Топлофък.





Чрез
СОФИЙСКИ РАЙОНЕН СЪД
           с-в, ГО, гр.д.            /          г.
ДО
СПЕЦИАЛИЗИРАНАТА ПРОКУРАТУРА
и КПКОНПИ

СИГНАЛ
по гр.д.              /           г. на СРС, ГО,             състав
от                                 – ответник и опълномощен от втория ответник с адрес :  София, жк.                  , ул.                               , №     , вх.   , ет.  , ап.    
и                                                       – съветник на ответника
София,               ул.                 
            Относно: сигнал по чл.205 НПК до районен съдия ................. ..........................................................................................

УВАЖАЕМА Г-ЖО СЪДИЯ,
Задължение на гражданите и най-вече на длъжностните лица по чл.205, ал.2 НПК  е : „Когато узнаят за извършено престъпление от общ характер, длъжностните лица трябва да уведомят незабавно орган на досъдебното производство и да вземат необходимите мерки за запазване на обстановката и данните на престъплението”.
 В приложението на настоящия Сигнал предоставям на съда три листа : празен лист с печат на нотариус и непопълнени бланки на протокол и списък, също с печат на нотариус. Хипотезите са две :
-  ищецът незаконно разполага и използва фалшив печат на нотариус;
-  нотариусът предварително подпечатва празни бланки и ги предоставя на ищеца.
И в двата случая е налице престъпление.
Освен това сезирам съда за фалшивия протокол (съставен документ с невярно съдържание), предоставен от юрисконсулт Георги Стефанов Веселинов като доказателство към ИМ, т.3. Това очевидно не е протокол от проведено събрание на Етажната собственост и освен че не е подписан, по тогавашните закони няма „етажна собственост“, а договорите по т.2 и т.5 на ИМ и протоколът по т.3 са прекратени по право и изтекъл срок много преди процесния период - аргументите подробно са записани в Писмените ни Бележки, входирани с вх. № ............ / ............2018 г.
Фирма „Техем Сървисис“ ЕООД с Молбата си с вх. № .......... / .........01.2018 г приложена в кориците на делото също потвърждава, че за процесния период не е била ФДР и няма правен интерес по делото. Същото бе потвърдено и от вещите лица по СТЕ и ССчЕ.
Почитаема г-жо Съдия ..........................................., приканваме Ви най-учтиво да спазите императивната разпоредба на чл.205, ал.2 НПК
........05.2018 г.                С най-голямо уважение :

Гр. София                                                               / ....................... /





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог