четвъртък, 4 декември 2014 г.

Обама натиска Бойко за скандал с Русия и смяна на населението ни с емигранти

Обама натиска Бойко за скандал с Русия и смяна на населението ни с емигранти

Публикуваме във връзка с другия натиск за спирането на Южен Поток!

Публикувано на 24.11.2014 @ 13:25 Автор: Даниела Гълъбова

Нацистката маймуна до гъзообразната тиква
/Поглед.инфо/ Поемал ли е Бойко Борисов ангажименти пред американската администрация за прием на бежанци от Азия и Африка?

Обама се интересува и очевидно иска две неща по отношение на България – скандал с Русия и смяна на населението чрез продължаване на вкарването на емигранти от Азия и Африка на българска територия. Това става безпределно ясно от поздравителния адрес на американския президент до българският министър-председател Бойко Борисов.

Администрацията на Обама заявява позиция по изключително чувствителен за българското общество въпрос – този за нелегалната емиграция и заселването в България на чужденци от Третия свят.

С тази си политика Барак Обама може да наруши дълго пазения етнически мир в страната ни и фактически вкарва България в коловоза на Югославския сценарий. Най-бедната и с най-лоша демографска структура държава в ЕС се използва като плацдарм за срутване на Европейския съюз чрез дестабилизацията му.  Това е зловещ удар в гърба на ЕС.

Според писмото, ние сме само за три неща: да се караме с руснаците, да изпращаме войници по света и да приемаме нелегални емигранти.

Бойко Борисов трябва официално да заяви, дали е поемал някакви ангажименти към американската страна по въпроса за приема на бежанци и дали затова неговото правителство не направи нищо за охраната на южната ни граница и всячески се опитваше да саботира строежа на граничната ограда.

Ето пълният текст на писмото (качено на сайта на Министерски съвет)
http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/vis/vis.pl?s=001&p=0212&n=3278&g=
http://www.government.bg/fce/001/0212/files/Pismo_PM_Obama.doc
от който всеки нормален човек сам може да си направи изводите какво представляваме за демократа Обама:

Уважаеми господин министър-председател,

Поздравления за избирането Ви за втори мандат като министър- председател на България. Очаквам с нетърпение да продължа да работя с Вас за задълбочаване на връзките между нашите две страни.

Във време на множество глобални и регионални предизвикателства зная, че САЩ може да разчита на България като на свой съюзник и приятел в придвижването напред на нашите общи евроатлантически цели. Трябва да продължим да подкрепяме суверенитета на Украйна, изправена лице в лице пред руската агресия, което включва твърдо придържане към санкции. Като отбелязваме десетата годишнина на членството на България в НАТО бих искал да Ви благодаря за трайната ангажираност на вашата страна в Афганистан и за вашата подкрепа на международните усилия за противодействие на Ислямска държава в Ирак и Леванта.

Надявам се, че като министър-председател ще продължите да водите управлението си по пътя на реформите, включително чрез борба с корупцията на всички етажи и надпартийно с цел изграждане на по-силна и по-благоденстваща България и благоприятен за чуждестранни инвестиции климат. Поздравявам България за приемането на хиляди бежанци и ви насърчавам в хода на работата ви за интеграцията им в обществото публично да отстоявате нуждата от толерантност. Имате нашата постоянна подкрепа в тези усилия.

Желая Ви всичко най-хубаво за успешен втори мандат и очаквам нашето бъдещо сътрудничество.

С уважение,

Барак Обама
 До
 Н. Пр. Бойко Борисов
 Министър-председател на Република България София

Източник: http://obshtestvo.net,
http://svetoven.pogled.info/amerika/news/60148/Obama-natiska-Boiko-za-skandal-s-Rusiya-i-smyana-na-naselenieto-ni-s-emigranti

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог