четвъртък, 11 декември 2014 г.

"Хеликон" забрани книгата на Антон Тодоров за президента плEVNелиев

"Хеликон" забрани книгата на Антон Тодоров за президента  плEVNелиев

Публикувано на 05.12.2014 @ 20:08

/Поглед.инфо/ Антон Тодоров изригна, след като "Хеликон" забрани книгата му за президента: Трижди проклето да е човечето, ирландската пастирка Плевнелиев! Това е човекът, участвал в "екзекуциите" на колеги!

Веригата "Хеликон" се уплаши да продава сензационната книга на Антон Тодоров "Досието на Плевнелиев", разкри преди часове ПИК (виж в ОЩЕ ПО ТЕМАТА). Узнал за новината, авторът пожела да реагира на безпрецедентната цензура от страниците на ПИК.

През 1969 г. руският писател–дисидент Андрей Амалрик написа малката, но фундаментална брошурка „Дали Съветският съюз ще оцелее до 1984-а?“

Книжлето излезе през 1969 г. и скоро се превърна в един от най-коментираните и изобличителни тукстове, описващи несъстоятелността на болшевишката диктатура в Съветите.

Даже не съм си помислял да правя някакво сравнение между Амалрик и скромната ми личност. Подобни аномалии са ми чужди и далечни – не са мои. Но се сетих за това днес.

7-8 часа (както почти всеки ден) бях в архива и проучвах масиви от поверителното деловодство на някогашното министерство на външната търговия. Прибрах се буквално преди час и видях в ПИК нещо, което ме възмути. 

Четвърт век след падането на болшевишката диктатура в България, четвърт век, след като страната ни се титулува за демократична държава, една верига книжарници отказва да продава малка брошурка от 80 страници. Причината ли? Тази малка по обем брошурка разкрива документално и единствено на базата на архивни документи скритото комунистическо и румнаджийско минало на настоящия президент на България (прости Господи) Росен Плевнелиев. 

Тази малка брошурка разкрива позора, с който е покрит днешният държавен глава на България (прости Господи), който е участвал в „екзекуцията“ на научни работници, в елиминирането им като такива заради лош класов произход.

Ето заради това човечето Плевнелиев и гангстерската шайка от подлеци, която подобно на кръчмарски котараци помиярства около трапезата му, се опитват да спрат разпространението на малката брошурка в част от мрежите на книжарниците в България. 

Това не се е случвало отдавна в отечеството ни. Ей Богу, даже не се сещам за друг подобен случай през последните години! Това е нечувана мерзост на „Нещото“, което вече три години осквернява президентската институция в България.

Ирландската пастирка трябва да си ходи – веднага, на часа, за да спасим поне малко от авторитета на институцията. Ще продължа да правя всичко, което е по силите и познанието ми (и свръхтова дори), за да опазим държавата и нацията от „Нещото“, което заплашва да твърли отечеството в бездната на безправието и несводобадата четвърт век, след края на комунистическия режим. 

Режим, обслужван от същия Плевнелиев в качеството му на заклет и активен комунистически функционер и номенклатурчик, докато е „съсичал“ колеги с неправилен класов произход.

Трижди проклет да е!!! Няма да има пощада за враговете на свободата, това добре да го знаете! 

Източник: ПИК, http://bulgarski.pogled.info/news/60507/Helikon-zabrani-knigata-na-Anton-Todorov-za-prezidenta

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог