четвъртък, 23 февруари 2017 г.

ЦАЦАРОВ, „ОПГ“ ЗА „ТОПЛОФИКАЦИЯ“ ТИ Е ГОТОВА – ОБЩИНСКИ СЪВЕТ & ФАНДЪКОВА! КАКВО ОЩЕ ЧАКАШ?!

ЦАЦАРОВ, „ОПГ“ ЗА „ТОПЛОФИКАЦИЯ“ ТИ Е ГОТОВА – ОБЩИНСКИ СЪВЕТ & ФАНДЪКОВА! КАКВО ОЩЕ ЧАКАШ?!

09.02.2017 / 21:27

Веселина Томова:
Господин Главен прокурор, какво чакате още? „Топлофикация“ Е ОБЩИНСКО ДРУЖЕСТВО! Кметицата Фандъкова, заедно с Общинския съвет САМИ СЕ ДАДОХА НА ПРОКУРАТУРАТА, да проверявали „Топлофикация“, т.е. ТЯХ! При други случаи, от друг „калибър“, досега куп народ /в ОПГ/ щеше да е натръшкан по очи с белезници и после щеше да се проверява кой кум, кой сват.

Сега „правим проверка“, пък после я камилата, я герберастките фандъкчета… Вероятно, най-сетне сте почнали да вдявате, господин Главен прокурор, че тази държава, че ГРАД СЛЕД ГРАД, са тотално окрадени от Мафията, която управлява с „видими резултати“.

Фандъкова и столичния общински съвет са си брилянта „ОПГ“ по отношение на общинската фирма „Топлофикация“. И след като се предадоха сами на прокуратурата, айде, ако обичате, набутайте ги в арестите и да почнат да пеят един подир друг като славейчета.

Айде, стига прокуратурата е замазвала КРАДЕНЕТО НА „ГРУПИРОВКАТА“! Защото ни дойде до гуша.

Румен Владимиров Николов:
Истината такава, каквато е. От 11 години „Топлофикация – София“ АД се управлява от ГЕРБ. За 11 години разплакаха хиляди майки, съсипаха десетки човешки съдби, крадяха и надписваха сметки. За 11 години, управниците на това дружество, ликвидираха цяло едно поколение.

Само през последните няколко години, същите тези изверги пропиляха 90 милиона лева в аферата КТБ, където ги бяха сложили за лихви. Дето се казва за намазване на лични и партийни филии. 3 милиона открадна „Вальо-топлото“ и сега е на почивка отново в Австралия. Днес кметица Фандъкова сезира прокуратурата за аварията, оставила на студено хиляди домакинства. Другите гадове ЧЕЗ доволно потриваха ръце и веднага праснаха тройно завишени сметки. Топлофикация щели да плащат обезщетение на хората. Тези търтеи нямат един лев в банковите си сметки. Всичко е опоскано. С какво ще плащат обезщетение на хората? Дошло е време цялото ръководство на това дружество да бъде арестувано и хвърлено в затвора. Време е за пълна ревизия на топлофикация, та да видим кой е лапал с голямата лъжица. Време е ГЕРБ да понесе цялата отговорност за престъпните действия на шефовете на топлото. Така мисля аз.

Мадлен Кирчева:
ДОРИ МАЯ МАНОЛОВА НЕ СЕ Е СЕТИЛА ДА ИЗДЪРПА УШИТЕ НА СТОЛИЧНИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ЗА БЕЗХАБЕРНОТО МУ ОТНОШЕНИЕ КЪМ СОБСТВЕНОСТТА НА СТОЛИЧАНИ, В ЧАСТНОСТ ТОПЛОФИКАЦИЯ. Топлофикация София е собсвеност на столичани. Столичният Общински Съвет е отговорен за аварията. СОС е отговорен за компетентността на членовете на управителния съвет на общинското дружество и изпълнителния директор, които назначава. СОС е отговорен и за контрола над дейността им. СОС отговаря за инвестиционната програма на дружеството и подържането на инфраструктурата. СОС Е ОТГОВОРЕН ЗА СВРЪХЗАСТРОЯВАНЕТО НА СТОЛИЦАТА, ПРЕНАТОВАРВАНЕТО НА КАПАЦИТЕТА НА ТОПЛОПРЕНОСНАТА МРЕЖА И В КРАЙНА СМЕТКА ЗА АВАРИЯТА. Фандъкова също носи вина, защото тя е предлагала зам.кмета по инженерна инфра структура. Нека съветниците от ГЕРБ, управляващи Столичната община вече 10 години, понесат ПОЛИТИЧЕСКАТА си, но и ФИНАНСОВА ОТГОВОРНОСТ ПЕРСОНАЛНО! Министърът на енергетиката назначава от понеделнк проверки за техническото състояние на дружеството. Ще има и финансови санкции за Топлофикация София. Тях ще платят, нали се сещате, пак потърпевшите софиянци през сметките. Не! Няма да плащаме за това, че се унищожава обществената собственост на столичани, няма да плащаме грабежа с надутите сметки, накрая няма да платим и санкциите! НАЛОЖЕТЕ ПЕРСОНАЛНИ САНКЦИИ, ГОСПОДИН МИНИСТЪР, НА СЪВЕТНИЦИТЕ, НА КМЕТА И ЗАМЕСТНИК КМЕТА И НА УПРАВИТЕЛИТЕ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ!

ГЕРБ трябва да поемат и политическата си отговорност и да излязат от политиката! ГЕРБ доказаха , че са неспособни и не желаят да управляват и държавата и общината в интерес на народа и гражданите.

Добри Божилов:
Да ви обясня какво става в „Топлофикация“. Още преди години вуйчо ми – престъпникът, го предвиди.

„Топлофикация“ се управлява катастрофално, считано от изгонването на вуйчо ми. Екипът се разпадна, назначават само партийци, всичко върви на самотек.

Системата не се ремонтира. Отделно, герберите откраднаха 80 милиона лева през КТБ.
Съвсем логично започнаха аварии, и при липса на екип, който разбира какво става, е съвсем логично никой да не разбира какво и къде се случва. Тази система е СЛОЖНА, не е проста.
Системата на парното е изградена основно с един заем от Световната банка, с който бяха сменени доста тръби и стари станции. Така я закрепиха, и тя работеше. Само че говорим вече за 10 години „нищо-не правене“. Само доене на кинти и прогонване на всичко читаво от администрацията на средно ниво.

Е, все някога трябваше да спре парното. Радвайте се, че още има парно на някои места. До година-две няма да е възможно вече дори да се стартира системата…

Прочее, вуйчо ми – престъпникът, е вече пенсионер, отказа няколко пъти да съветва какво да се прави в София, и вместо това си докарва приходи като консултант по енергийни евро-проекти. Прави повече пари от директората на „Топлофикация“ и няма зор… А вие си избирайте ГЕРБ, и си вервайте, че бат Бойко арестува страшни престъпници. И си стойте на студено.

Afera.bg - http://afera.bg/цацаров-опг-за-топлофикация-ти.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог