понеделник, 28 май 2018 г.

Размисли за снего-водно-енергийната мафия.

Размисли за снего-водно-енергийната мафия.

Един леко майтапчийски материал, писан 3 месеца преди 01.04.2017г. месец след взрива в Хитрино... година преди натиска за ИК (Истанбулската конвенция, или Иван Костов)
Щеше да е майтап, ако беше на чужд гръб, а то гола тояга на нашите дупета...


Както си живеехме в лето господне 2017-то, о Боже, дошла Зима. Спаднали ... температурите, да не си помислите друго, на -20 градуса. Мани това, ма и сняг завалял без позволение на управляващата групировка СИК, по-известна в медиите като ГЕРБСП и сателити. А софиянската кметица, миловидна даскалица по НовоСибирски език от планинския град Самоков, като изтъкната скиорка остави града да се превърне в олимпийско ски селище - всяка уличка – писта с вратички, всеки тротоар – шанца, всеки булевард – кално дере сред новопоявилите се при паркиралите коли и тротоари планини от кафяв сняг. Кафявото, казвали, не било от тоалетна дейност на спортистите в селото.

Нечувано и невиждано до сега, заради студа от минус 20 се увеличило потреблението на ракия, кисело зеле, зелева чорба, кисели краставички, китайски лук и чесън, и не щеш ли, електроенергия. Ужас!!! – Такова високо потребление се вдигнало, че сакън да застраши енергийния баланс, да фалира износа на мафията на козлодуйски ток, да прецака търговията на фирмите на ГЕРБСП.. За да се справи с дръзкия проблем, храбрата счетоводителка на енергетиката Темерутка 5-рова така се засилила, че повече от 40 селища били изключени от енергийната мрежа с въвеждане на скрит режим на тока. Отсъстващият, но платен Белене, за втори път е бегал от СИКаджийската земя, а студеният и скъпоплатен от счетоводителката по-горе резерв бил толкова студен, че чак замръзнал. Злите езици казаха, че били замръзнали въглищата в складовете на ТЕЦовете, а добрите езици попитаха Имало ли е изобщо въглища, складове и ТЕЦове. Та нали само преди година-две се повтори любимата психодясна гробарска мантра „Държавата е лош собственик“, когато държавната ЧЕЗ ликвидира ТЕЦ Варна в България, понеже работеше само на „отвратителните“ супервисококалорични путлерски донбаски въглища!?! „Държавникът“ Ковачки, лидер на партия ГЛидер, пък държи „държавнически“ редица ТЕЦове, а 80% от държавните депутати имат „държавни“ обръчи от „държавни“ ВЕИ фирми. Няма никакъв конфликт на интереси, бога ми, защото всички частни групировки отдавна станаха държавни, когато анексираха „държавата“ България за себе си.

Покрай цялата суматоха, от ТоплоФЪКация решиха също да натрупат ПиАр точки, а и да изманипулират тези балами, които все още и плащат, да платят за мечтаните мажоритарни райони и мандати. Тук ролята на Сибирската даскалица е всеядна в името на СИК – от повишение цените на билета за вече-безплатния на съдебно-законово основание Адски транспорт, незаконните свинетки на другата „комунистическа“ лепотица-нуклеарка-мегабомба, високите такси смет и данък сгради и данък сградна инсталация, след дългата мечтана дървена ваканция и за ученици, и за крадци на ток, пари и топлоенергия от училищата, принципалката на ТоплоФЪКация стартира смешната ПиАр акция: Започват проверки за кражба на парно в София под надслов, че така набеден за топлинен счетоводител (Теменуга също е бивша Беленска счетоводителка) го иницирал.

Започвали от "Техем" проверки на сградите в София за ползването от клиентите му на отопление и топла вода. Ще уведомява домоуправителя, че осигуряването на достъп било задължително. То домоуправителя сигурно ще трябва да си счупи краката да осигури достъп, но до какво? До абонатната? Ми те си имат. До водомера? И там си имат. До електромерите? До покрива, до асансьора, до входа, до етажните площадки и таванските коридори? Чий ще го дървят там... Може би някой си представя, че домоуправителя има ключове от частната собственост на живущите и противоконституционно ще вкарва в частните домове разни престъпници? Звучи абсурдно, но нали затова Свиняна Павлова, като ви санира, ви иска да си прехвърлите, подобно на ипотека, частните жилища на юридическото лице, представлявано от лицата Х и У и Й....

„Тези проверки са рeгламентирани в Наредбата за топлоснабдяване и са задължителни, в това число и за клиентите, монтирали уреди с дистанционен отчет.” #Коя? #Коя #Наредба? Какво е това #Наредба? В Конституцията, която толкова мажоритарно искат да променят, не пише че някакви наредби са по-върховно-стоящи от нея или който и да е друг закон, но според същата тази „ЛОША“ конституция, виновна за всичките беди на енергийната СИК (ГЕРБСП, ДПСДСБДЦ) мафия, частната собственост е НЕПРИКОСНОВЕНА! Ауууу, ко ша праим сега???? Познахте! Променяме Конституцията!

Прескачаме малко от глупостите на сводката и стигаме до “Санкцията е начисляване на парно на максимална мощност или топла вода (бира) на база, припомнят от топлинния счетоводител.“ Хахаха, санкция, викате? А кой в Държавата има право да налага глоби и санкции и то в полза на търговско дружество? Контрольорите от безплатния градски транспорт? По правилата на управляващата СИК – да, сигурно, но по закон - Тц! Разни търговски дружества, ЕРПта, ТоплоФЪКации, ЧСИта, Съдилища, счетоводители ли? Ми пак не, ако гледаме буквата на закона. Всички закононарушители, каквито са нашествениците нахлуващи в частна собственост по незаконен начин, може законно да бъде разстреляни. Ох, горкият Сидеров, дето го „осъдиха“ за „нахлуване“ в коридора на обществената сграда на Натфиз... Та, ако и ние съдим със същите аршини на Прокуратурата, за нахлуване в Етажната Собственост или още повече - в частен имот от домоуправител или топлинен счетоводител, или който и да е престъпник, би следвало да използваме най-малко ИДИЛски методи при умъртвяване, нали? А може и с евроатлантически Напалм, като ползвания във виетнамската война от създателите на ИДИЛ.

Да продължим нататък. Как се краде топло? Питат и си отговарят в мъчителна идиотска лекция как да „крадете топло“. Обаче лекцията е как да крадете от „СЪСЕДИТЕ“, а не от Топлинния счетоводител или от ТоплоФЪКация, тоест от енергийната мафия! Тоест лекцията е безмислена. Доказателството за безмислената „кражба“ го дават самите те „Централният топломер в абонатната станция отчита потребената енергия, но поради факта, че в самото жилище това не се случва, след края на отоплителния сезон навъртяната сметка се разпределя между останалите апартаменти и така съседите поемат цялата сума за отопление на крадеца.“ Безмислено, понеже цялото това „разпределение“ измежду неизвестни никому съседи по престъпната Наредба е и незаконно съгласно Конституцията, Закона за Защита на Потребителите и евродирективите.

Колко умилително! Тоест ТоплоФЪК, Фандъко, Бойко, Сергьо, Ахмедьо, Ваньо, Местаньо, Р.Овчо, царьо и прочие не губят своето си, нали? Защо така? Защото са приели такива зако... уф.. НАРЕДБИ. И така съседите да се насъскват в митологичните междусъседски кражби, за да не се отваря дума за истинските кражби, тези на енергийната мафия, каквито са топлоФЪКация, ЕРПтата, Фандъка, ТЕЦовете, ВЕИтата и по верижката през АЕЦа по релсите и траверсите чак до с. Хитриноооу.
БУ-У-У-УМ в ослепителна зелена светлина с доза радиация....
и 12-дневна евакуация,
за да няма конспирация
за гробарско-САЩ-ИДИЛската излагация
по тази операция
за трансфер на атомизация
за мръсна бомба в Сирия срещу руско-сирийската милитаризация.

„Инкасатори от водоснабдителните дружества, които отчитат топлата вода само като кубици (без енергията за подгряването й), са засичали показания на водомер по 2 куб. м на месец, и то на семейства с малки деца и куче, което е повече от нелогично.” - продължава соросиадата. Какво ни казват? Че разни пионки от водоразпределителните и водоснабдителните дружества отчитали. Че било повече от нелогично показанието на водомер от едва 2 кубически метра вряла вода на месец на семейство с куче. Веднага питаме. А колко според ТоплоФЪКация и френската Веолия е „ЛОГИЧНОТО“ показание на водомера за врялата вода? Нека излязат с официално становище, лицензиантите на ДКЕВР-а. Да приемем „логичното“ и да махаме водомерите и да не си играем на глупости с разни отчитащи мушици и пионки, а?!

ДВА ТОНА вряла вода сигурно би трябвало да изпие само кучето, нали? На децата им пишете, че пият още 5 тона, по тон на дете, и също пишете кубик бира или ракия на родителите!!! А Пералнята като трезвеник не пие, понеже е вързана за студеното кранче, както и бойлера.

Та кажете, скъпи престъпници, колко тона е „логичното показание“ на водомер? Веолия и ТоплоФЪКация да излезнат с общо САТАНовище, моля, за да оразмерим новите скорости на Българският ГЕНОЦИД в Османската и Неоосманската Европейски югоизточна и северозападна империи!

Възможно е тази „нелогичност“ да произлиза от това, че за всяко къпане трябва да се напълни олимпийския плувен басейн в мазето и джакузито на покрива под звездите, както правеше Вальо Топлото? Къде отиде неговото Джакузи, между другото? Джакузито осъдиха ли го или го (под)купиха? Ах, моля, Извинете! Не се досетихме за Вашия стандарт на живот, скъпи (буквално) мафиоти. Както се казва, тежък е лекият живот....

Пък я да питам и за прочутите междусъседски кражби, дето всеки пише за тях, а никой не е виждал, не е хванал, не е измерил, не е таксувал и прочие. Покажете ми поне един блок, в който абонат от един апартамент си е прокарал тръби към индивидуалния топломер на абонат от друг апартамент! Моля ви!!!! И награда ще дадем, джип БеЕмВе, джип Инфинити, яхта на морето и Мезонет в Центъра в Софето независим от ЕРеПето.

Хайде сега обаче да поговорим за кражбите на топлоФЪКация и кражбите на енергийната мафия. Ето ви ДВЕ като начало - електронен манипулируем електромер с неизвестен никому процесор, чипсет и софтуер вътре и пак също такъв топломер с неизвестен никому процесор, чипсет и софтуер!!! За улеснение, нека не споменаваме пък изобщо онези „ръчни електронни часовници“ накичени по радиаторите на малоумници от престъпници! :) Смешното е, че някои електронни манипулируеми броячи ги наричат и със смешното название "дистанционно отчитане". Що пък не и дистанционно надписване или дистанционно манипулиране? Нали притежават вградени комуникационни безжични и жични двупосочни физически и логически портове?

Па на всичкото отгоре, когато потреблението на ток надвишаваше 7700 мегавата, ВЕИтата – вятърните и соларните, генерираха точно 0+0 мегавата в 18:00 на 11-ти януари. Ах този противен Путин и тези хибридни руски хакери, виновни за всичката североатлантическа еврейо-гейска некадърност, заляла света! Тези хакнати ВЕИта, ВЕИта ли са? Едно време какви ВЕИта имаше...! В лятото на 2013 нощем в 2 часа ФЕЦовете безмилостно генерираха по 75 мегавата социалистически козлодуйски ток в борбата си срещу ИмпериализЪма!

Предлагам на така наречените "Инспектори", ако не са най-обикновени терористи, да започнат от истинските крадци: ТоплоФЪКация, ДКЕВР, МИЕ, Министерски Съвет, ЧЕЗ, ЕВН, ЕнергоПро, Веолия, Соня Кадиева, Иван Иванов, Светла Тодорова, Семерджиев, Евгения Харитонова, Екатерина Захариева, Теменушка Петрова, Меглена Пръмова, Соломон Паси, Иван Костов, полковникът от ЦРУ Бибитко Методиев Борисов, Иван Шиляшки, Милко Ковачев, Трайчо Трайков, Дебил Добрев, Р. Овч, Вальо Топлото, Ковачки, Цветелина Бориславова, майорът от ЦРУ Цветан Цветанов, Христо Бисеров, Бат Сали, Росен Плевнелиев, Иво Прокопиев и други. Списъци с имена да искате....

Хайде, докажете, че наистина сте инспектори, а не най-тъпи селяндури, назначени за мутро-терористи от енергийната мафия.

Ой, сетих се, я вижте ФЪК-ДЪК-ова колко отпаден сняг ни е оставила на улиците, това са милиарди тонове безотчетна вода и киша в самия край на мандата на антипрезидента гей на САЩ, а и на нашия такъв лапач. Ко ша праим са????? Както отпадната от ТЕЦовете топлина, така и тази отпадна снежна суровина трябва да се осребри! Веднага МИЕ и ДКЕВР, като умни лобисти и достойни представители на енергийно-водната мафия, да съчинят методология и да изработят Наредба за снегоснабдяването, за да може всеки да си плаща за снега и да няма кражби на сняг между съседите! Веднага да бъде включен агент Боян от ДС - известен като "професор Калоянов" в екипа.

Ако Наредбата насъсква междусъседските войни за кражби на сняг, тази Наредба така да се изработи, че това да не става за сметка на Снегоснабдителните и Снегоразпределителните Дружества, а да бъде включено в сметките на абонираните за сняг „потребители“. :)

И понеже няма да има нито един "клиент" със сключен индивидуален договор за снегодоставяне със снегоснабдителните и снегоразпределителните дружества, нека в Наредбата за снегоснабдяване да се натресе, че продажбата ще става при Общи Условия, а също така, всеки да плаща такса сградна снегоинсталация, такса покрив, такса тротоар, такса паве, такса асфалт. По този начин, дори някой да оближе снега по паветата, плочките и асфалта, да си плати по тарифата за снегоснабдяване, снегоразпределение, високоефективно комбинирано снегопроизводство, възобновяемо зелено снегопроизводство, такса отчисление сигурност в снегоснабдяването и снегопроизводството, такса риск за непрекъснатост на снегоразпределението, такса задължения към обществото, акцис, ДДС, такса за снегови-баланс, няколко тарифи за снегоснабдяване и снегоразпределение съответно с едри и дребни снежинки, дневна и нощна тарифи, такса за студен резерв работещ нелегално за износ, такса за леден и липсващ резерв, такса за снегобаланс на мрежата за едри снежинки, такса за снегобаланс на мрежата за дребни снежинки, такса мощност, такса присъединяване, абонатна месечна такса. Да се надчита лихва, дори и върху прогнозните и снегоизравнителните сметки.

За целите на снежната мафия, ръководена от Правителството, да се създаде прокси за хибридна война с потребителите. Това прокси ще се нарича ДКАСР - Държавна Комисия за Анти-европейско Снего Регулиране. Така, всеки път когато правителството повишава цените на снега, народа ще псува бушоните в ДКАСР. В ДКАСР да се назначат единствено и само лобисти на Снегопроизводителните, снегоснабдиделните, снегоразпределителните, снегосчетоводителните и снегомерните предприятия, тяхната асоциация и ДАНС. Лицензи да се издават на последните само от ДКАСР, както и на снеготърговците. С Георги Кадиев и по-точно с фирмата на жена му Соня Кадиева веднага да се сключат договори за снегоснабдяване на всички министерства от Бойко Методиев Борисов. Той ще се отплати пак и отново, било като внесе поправките на противоконституционния антидържавен закон за мажоритарни избори, било като прокара нова декларация за признаване на Геноцида и Етническото прочистване на османските терористи от българските земи по времето на БългароРуско-турската война. Да се изработи лобистки Закон за снегоснабдяването. Пашата да бъде назначен и в Борда на Директорите на Софийските снегоразпределително и снегоснабдително дружества. Да се задели голяма квота в тях и за ЛГБТИ общността, за да ЛАПАТ и те големите пари. Дружествата да се регистрират на името на Словашката, Люксембургската, Френската и Шведската държави, но реалните собственици да са Спас Русев, Христо Ковачки, Георги Гергов, Пашата, Милен Велчев, Доктора, Лютви Местан, Иван Костов, Христо Иванов, Николай Младенов, Трайчо Трайков, Лиляна Павлова, Курнелия Нинова и Цветелина Бориславова. Пенсионните фондове също да закупят акции.

ТОПЛОФИКАЦИЯ и ТЕХЕМ/БРУНАТА да внесат пак от Германия, както направиха още през 2000 година чрез Валентин Димитров и компания, негодни по европейското законодателство, развалени снегоразпределители и бракувани уреди за индивидуално дялово снегоразпределение, дето пак грозно да се нацвъкат с пункшвайц по радиаторите. От всеки блок или къща да бъдат нагло заграбени помещения и обеми за абонатни станции и снегомерни табла без да се плащат наем и режийни на собствениците. Снегомерите задължително да са изнесени далече от границите на собствеността, за да няма контрол от абонатите и да не се пречи на надписването и манипулирането им. А в циганските райони дискриминационно да се монтират на 20 метрови стълбове, за да няма никаква възможност за какъвто и да е контрол. И без това за тези избиратели снегът ще бъде гратис! Снегомерите ще са за парлама на пенсионерите от другите квартали, да не роптаят много много срещу „циганските кражби“. Снегомерните дружества да инсталират на всички абонати електронни манипулируеми снегомери с никому-неизвестен софтуер и да надписват дистанционно, както през 2013-та година. Снегомерите да бъдат сертифицирани формално от ДАМТН - Държавна агенция за метрологичен и технически надзор, и БИМ – Българският Институт по Метрология. Да се издадат лицензи от ДАМТН на снегоразпределителните дружества сами да параметризират, тарифират, калибрират и пломбират снегомерите за търговско отчитане и тарифните часовници. Мая Манолова да вкара в нейния член 417 от ГПК и дейността на снегоснабдителните дружества, за да могат абонатите да бъдат съдени без тяхно знание директно с изпълнителни листове от снегоснабдителните предприятия и частните съдебни изпълнители да секвестират имуществото на всички дръзнали да се противопоставят на новата схема за ограбване и Геноцид! Всеки, които се надигне, да му се спира снегоснабдяването, да му се демонтирват снегомера и тръбите към радиаторите му за сняг, но да продължава да си плаща снегосградната такса на пълна мощност!

Психодесните да декларират, че в измираща България на 2-ро място по смъртност в света, не и трябват нови снегопроизводствени мощности. Затова техният шеф Иван Иванов в ДКАСР да увеличи цената на снега на няколко пъти по 10%. Тридесетина пъти примерно.

Да се развие мрежа за внос на компресиран шистов сняг от САЩ и Катар, за да не попадаме под руско-сибирската зависимост, каквато ни преподаваше Фандъкова. Снежната Рафинерия Снегохим обаче задължително да бъде приватизирана от руски олигарси, за да назначим Вальо Златев, най-добрия приятел на Бойко и Р. Овчо, да има откъде да получават „заплата“. Да се създадат само там данъчни складове за сняг от Дянков, за да се ликвидира дребната конкуренция и да остане само монопола на Снег-Ойл. Да бъдат провалени всякакви опити за местно евтино снегопроизводство на площадната Белене с руски реактори, за да може нашите другари да продават скъп зелен, жълт и кафяв сняг по преференциални противоконституционни цени от Възобновяеми снего-източници и такива с комбинирано високоефективно снегопроизводство. Жълтата гостенка Милена Пръмова да ликвидира с Иванушка Костов, Слон Паси, Говежда Михайлова, жМилко Ковачев и цяря малките блокове на СнЯЕЦ Козлодуй. Член 19 от Конституцията, както казахме, ще го отсвирим, а конституцията ще променим с мажоритарния вот, с гей-браковете, с инцестата и педофилията, с аллахуакбарщината и прочие текстове, ще узаконим федерализацията на България от трите ЕРПта и петте снегоразпределителни предприятия, които ще вкараме, и анексията на страната от Европейския съюз, като на Турция да се предаде Източна Румелия с 130 мажоритарни мандата. Да го духат Българите и гражданите. Селяните да го смучат. Левскарите нека духат кишата, а Цесекарите да си сърбат чорбата. Разделяй и владей! Учиндолският кретен с негодните, ненужни, тъпи, вонящи и прочие (те си знаят) мутри да запеят новия чалга-химн по Босфор-ТиВи. Сега.

Дано схванете кратката ми алегория с която иронизирам енергийната мафия в Мангалистан.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог