петък, 25 май 2018 г.

ЕКСЛУЗИВНО! Бойко Борисов е лежал с Иво Карамански и хората му, в затвора Панкрац - Чехия

ЕКСЛУЗИВНО! Бойко Борисов е лежал с Иво Карамански и хората му, в затвора Панкрац - Чехия


Преди броени минути в социалната мрежа се появи статус пуснат от Петър Низамов - Перата, човекът прочул се не само в България, но и в Европа като виден защитник на българската граница от нашествието на мигрантите от арабски произход.
Петър Низамов, който в момента е в Прага на събитие организирано по повод патриотизма на Европа и спирането на мигрантите, на което присъстват видни патриоти от цяла Европа, хора които наистина милеят за родината си. Буквално взриви нета с разкритието до което се е добрал. Публикуваме статуса му, без редакторска намеса:
"Какво открих в Чехия !!!
Премиерът на България - Г-н Бойко Борисов е лежал в затвора Панкрац в Чешка република през 1990г. - 8 месеца за организирана престъпна група за кражби на коли като съпроцесник с бандата на Иво Карамански. След което е екстрадиран със самолет в България за да бъде съден заедно с цялата шайка. 

В България случаят е покрит по заповед на генерал Гоцев от Държавна сигурност по заръка на Луканов и на никой не е образувано съдебно дело.
След като станал Главен секретар, първото му пътуване е за Чешка република, за да му бъде заличено досието. Обаче записките от затвора Панкрац са останали.
Както и живите свидетели на това, които разкриха пред мен това срещу обещание за запазване на анонимността им."

http://www.budnaera.com/201801f/180300293.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог