четвъртък, 26 март 2015 г.

Депутати ни гласят нов токов удар с цените

Депутати ни гласят нов токов удар

Автор: "Ретро" 12:20 | 23.03.2015

Трета, много по-висока, тарифа при отчитане на електричеството през денонощието – в пиковите часове между 7 и 9 часа и от 19 до 21 часа, предлагат група депутати. Не знам кой им плаща тока на тия хубосници и нямат ли майки и бащи, баби и дядовци?! Така искали от Европа. Стига с тия приказки. „Умните” електромери кой ще ги плаща бе, приятели? Потребителите, разбира се.

За да бъде въведена третата тарифа, ще са нужни 1 млрд. лева, защото цената на бройка се движи между 100 и 150 евро, а са необходими и допълнителни разходи за софтуер, техническата подмяна на уредите и т. н., изчеслиха вече енергетици.

Поредният електрически удар върху гражданина ще има и пряко отношение към психическото му здраве, защото ще му се наложи да става и ляга като сомнамбул по нощите, само и само да си стопли супата и да си джурка кафето. Е, може и да лудне, но ще е още по европеец.


Евелина МАДЖАРОВА, Карлово
http://pik.bg/депутати-ни-гласят-нов-токов-удар-news300833.html



Pencho Karastoyanov · Началник отдел на БК Горна Баня ООД
Енергетици...депутатска измет паплач и сган...електрически стол за тях!!!
Отговор ·  · 6 · 23 март в 06:02


Тотьо Генов ·  Водещ коментатор
Подмяната на електомерите ще е доста скъпо, но те ще го платят пак с нашите пари или тези които ще са от заем. Ще стане както стана първия път за сметка на държавата, а иначе ВEИта и перките са в частни ръце!
Ето това е социалистически капитализъм в деиствие !!!!
Дали пак бихте гласували за тея комунета ГЕРБ и так дали, техните другари !?!?!?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог