понеделник, 16 март 2015 г.

ПлЕВНелиев покани британски фирми да добиват газ у нас ... Или да колонизират!?!?

ПлЕВНелиев покани британски фирми да добиват газ у нас

Или да колонизират!?!?


16:32  |  11 март 2015  / Георги Брандийски

Презервидентът отбеляза доброто сътрудничество с
Великобритания в енергетиката и добива на газ, както и в
други сектори на икономиката
Ще се радваме, ако британски фирми проявят интерес и към новите находища на природен газ в българското Черноморско пространство.

Това каза президентът Росен Плевнелиев на форум в София с британската бизнес делегация Mega Mission 2015, която е на посещение у нас, цитиран от БТА.

Бизнес делегацията включва представители на над 50 британски компании в секторите ядрена енергетика, нефт и природен газ, обществен транспорт, околна среда и води, които ще се запознаят с възможностите за правене на бизнес в България.

Президентът отбеляза доброто сътрудничество с Великобритания в енергетиката и добива на газ, както и в други сектори на икономиката.

"Ще се радваме да има повече британски инвестиции, ще предоставим най-добрите условия в концесии, които тепърва навлизат в своята решителна фаза", посочи той.

Аре нема нужда, видяхме какво стана със "Софийска Вода" сега препродадена от англичаните на френската Веолия, а водата струва вече 2 лв кубика, за сравнение в пустинята в Израел водата струва 0.76 лв кубик, а тук безплатно гравитачно от планината се стича на готово. Купуват я по 0.02 стотинки на кубик, а продават на 200 стотинки =2 лв! Аре сиктир от такива "инвеститори и концесионери" Мамка ви проклета!

Търговският обмен между двете страни нараства устойчиво всяка година с 10 процента, за 2014 г. той е 860 млн. евро. С инвестиции от над 2,1 млрд.евро Великобритания е петият най-голям инвеститор в България.

Плевнелиев посочи, че има голям потенциал за привличане на британски инвестиции в приоритетни сектори за България като иновациите, информационните и комуникационни технологии, строителството и модерната инфраструктура, сградните инсталации, енергийната ефективност, здравеопазването.

Източник: http://dnes.dir.bg/news/gaz-rosen-plevneliev-krajat-zhen-potok-britanski-firmi-18652670

Ето още коментари от сайта, показващи пълния резил и безгранична алчност, наглост и тъпота, показващи тоталния слугинаж ведно с тоталната интелектуална немощ на "властта":


български газ ама друг път
11.03.2015 23:14   ( нерегистриран )
Продажният офшорен охлюв отново показа че не му дреме за България, импиичмънт или линч за Плевнелиев!


stefanoo  ( нерегистриран )
11.03.2015 22:59
мисля ,че поне малко мога да претендирам че познавам англичаните,поне тези от лондон.
о, дано господ да опази българя.
ше ни изсмучат така ,като паякът изсмуква зертвата си след като и е вкарал предварително отровта и е смлял отвътре.
хубавата ни страна!
такова нешо нито един поробител не е направил с нас.
ние самите сме си наи-големите врагове!!!
дано господ ни даде мъдрост и разум


Никога вече Герб  ( нерегистриран )
11.03.2015 22:36
От 2009 Плевнелиев прави всичко възможно да изгони от България всичко що се беше задържало като инвеститор и продължава.
Докато герберската паплач и Роско не бъдат изметени няма да има инвестиции.


Засрами се  ( нерегистриран )
11.03.2015 22:33
Ти си резил за България.


6  ( нерегистриран )
11.03.2015 22:24
Този прави гаф след гаф. Защо не покани български фрими, а кани британски?


До другаря Пухльо:  ( нерегистриран )
11.03.2015 22:24
Другарю мухльо, британските фирми само ще се серат не само на твоята глава, но и на главата на целокупния български народ .... Те неможаха да се справят със добива нито на конвенционален нито на шистов газ в собствената си родина, т. нар. Великобритания, предизвиквайки изкуствено, поради човешка грешка (сондирайки в разлом) дори зееметресение от 3,8 магнитуд по Рихтер .... , а вие заблуждаавате българите, че (цитирам): "те ще дойдат и ще ни 'открият' целия достъпен запас от газ" .... Мухльо продажен !


Андрешко  ( нерегистриран )
11.03.2015 21:40
Плевньо видя, че Боко кани германците да строят заводи за мерцедеси и БМВ та в българия и реши да не остане по-назад . Той като по-скромничък си остана само с газа . Интересно дали отговорът на поканата ще е като отговорът на Боковата покана - не съвсем дипломатичното Ха-ха-ха, на немския посланник . Най вероятно - да .


голем смех  ( нерегистриран )
11.03.2015 21:18
Да бе, голям бизнес въртим. Ние им пращаме хора да им гледат бабите и да им чистят къщите, а те пращат по курортите ни наркоманчета и пияндета.


****  ( нерегистриран )
11.03.2015 21:41
 "... а те пращат по курортите ни наркоманчета и пияндета", за да ни представят на живо достиженията на западната демокрация.


дърт  ( нерегистриран )
11.03.2015 19:49
Плевнелиев кани британски фирми да продават на България БЪЛГАРСКАТА газ, ако се открие такава.


Иха  ( нерегистриран )
11.03.2015 19:42
България да не му е бащиния, че да се разпорежда кой какво може и не може? После кой ще живее с последствията от добива на шистов газ? И кой ще прибира печалбата от този газ, ако има въобще такъв? Боклук!


БОЖЕ,БОЖЕ....  ( нерегистриран )
11.03.2015 19:31
...Единия кани англичани да добиват газ
Другият ...немски автомобилни концерни
Една трета кучка ...влачи рейс с ...КТБ
...и всичките управляват с едни ...които дадоха България...енергетика ,селско стопанство ...промишленост ...заедно ...Докога бе ....
Да ви .ба и заспалия ...НАРОД.....
НАРОДЕ ??????
ти ги избра и ...ТЪРПИШ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог