четвъртък, 26 март 2015 г.

Бивш син депутат фаворит за шеф на КЕВРекетиране

Бивш син депутат фаворит за шеф на КЕВР

Георги Брандийски - 26 март 2015, 09:37

ГЕРБ ще подкрепи бившия син
депутат Иван Иванов за председател
 на КЕВР БГНЕС
ГЕРБ ще подкрепи бившия син депутат Иван Иванов за председател на Комисията за енергийно и водно регулиране.

Това обяви председателят на парламентарната енергийна комисия (Дебил) Делян Добрев(=Пеевски) пред БНР. Иванов е предложен да оглави комисията от Реформаторския блок.

Съгласно приетите с промените в Закона за енергетиката процедурни правила за избор на председател и членове на Комисията за енергийно и водно регулиране парламентарно представените политически партии внесоха вчера в комисията по енергетика своите предложения.

Делян Добрев съобщи още, че за състава на новия 9-членен регулатор партиите са направили 19 предложения. Сред кандидатите са сегашният председател на регулатора Светла Тодорова и настоящият член на комисията Евгения Харитонова, предложени от ГЕРБ.

Реформаторите предлагат още няколко кандидатури за членове на КЕВР - Славчо Смилков, Валентин Петков, Елена Маринова.

От БСП лява България предлагат в комисията да влязат Валентин Терзийски, заместник-председател на Асоциацията на топлофикационните дружества, Еленко Божков - бивш член на ДКЕВР, Илиян Илиев и други.

ДПС има само едно предложение за член на КЕВР - Ремзи Дормуш Осман, както и ПГ БДЦ - Георги Златев. Няколко номинации са предложили от Патриотичния фронт.

Източник: http://banks.dir.bg/2015/03/26/news18746834.html

Коментар: Хайде хайде, Стоян Цветанов, Вальо Топлото, Петр Докладал, Петър Баран, Стефан Апостолов и Шишковац няма ли също да назначите в Мафиотската Кохорта за Е#ане и Вечно Рекетиране????

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог