четвъртък, 26 март 2015 г.

БКП-Шефът на ”Топлофикация Бургас” подаде оставка

Шефът на ”Топлофикация Бургас” подаде оставка

14:18  |  24 март 2015  | |  / Редактор Лилия Чалева /

Въльо Дучев е подал оставката си на 13 март
Дългогодишният директор на "Топлофикация-Бургас" инж. Въльо Дучев е подал оставка. Причините са лични, съобщи самият той.

Дучев обясни, че на 13 март е подал молба за напускане. В момента тече предизвестието и той ще бъде на работа до 14 април, съобщиха "Фокус" и "Топновини.бг".

Причините са лични.

„В един момент човек решава и действа”, беше краткият му отговор на въпрос дали решението да напусне дружеството след десетилетия работа е било трудно.

Той не пожела да коментира какви са плановете му за бъдещето и предпочете да ги запази в тайна.

Дучев работи в „Топлофикация – Бургас” от 1988 година. Кой ще наследи поста ще стане ясно след насрочване и провеждане на общо събрание

"Собственикът на капитала ще насрочи общо събрание и ще избере нов член на Съвета на директорите. Процедурата е стандартна", каза Дучев.

Източник: http://burgas.dir.bg/news.php?id=18734623

Коментари:

ЧЕЗтито  ( нерегистриран )
25.03.2015 12:29
Другарят е директор още от комунистическо време. За него не е имало лустрация, понеже е осигурявал кърваво-червени пари за всички черни каси на всички парламентарни партии. Лобисти са му били и от общинския съвет - #Кой скача срещу парите тоест милионите? Когато станем правова държава - детайлно разследване на цялата му дейност, на цялата дейност на ръководената от него Организирана Престъпна Група, справедливи и истински смъртни, ако трябва, присъди и изпълнението им най-стриктно. Както и конфискация на цялото имущество до девето коляно!


DDD  ( нерегистриран )
25.03.2015 09:29
Задължителен съд от вносни съдии от Европа и конфискация за имуществото на всички директори на топлофикациите!


Хм  ( нерегистриран )
25.03.2015 10:37
Как един честен човек може да има отношения с крадците от Топлофикация? - Няма как!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог