петък, 7 август 2015 г.

ЧЕЗ лъжат, че непрекъснатите спирания на тока били "планирани"

ЧЕЗ лъжат, че непрекъснатите спирания на тока били "планирани"

11:34 | 6 август 2015 | | / Редактор Лилия Чалева

ЧЕЗ подобряна качеството на тока
в 21 общини в София и областта
Сн.: БГНЕС
ЧЕЗ обясни зачестилите прекъсвания на тока в София с извършване на ремонти за подобряване на електропреносната мрежа.

ЧЕЗ "инвестира" 850 000 лева за подобряване на сигурността на електрозахранването в 21 общини в София и района, пише в съобщение на компанията.
Брей, 850 000 лева подкупи са раздали!

Над 150 хиляди лева са вложени в подмяната на 60 амортизирани маломаслени прекъсвачи в трансформаторни постове и 20 хиляди лева за подмяна на 30 амортизирани разпределителни касети ниско напрежение на територията на София, съобщиха от пресцентъра на ЧЕЗ България.

Над 500 000 лева дружеството инвестира в подмяната на 20 кабели средно напрежение в столицата. Паралелно с това компанията извършва ремонти на 24 електропровода, чрез които се захранват с електроенергия селата в периферията на София.

С осъществяваните инвестиции ще се подобри сигурността на захранването и ще намалеят непланираните прекъсвания в общините Панчарево, Младост, Студентска, Изгрев, Средец, Искър, Сердика, Оборище, Надежда, Кремиковци, Слатина, Подуяне, Нови Искър, Люлин и Връбница, както и в селата, Плана, Железница, Бистрица, Желява, Мировяне, Лозен, отбелязват от ЧЕЗ България.

Цитиран в съобщението, Илия Чакъров, ръководител на "Реализация ремонти и нови присъединявания" в "ЧЕЗ Разпределение България" АД, посочва, че в момента се работи усилено за подобряване на услугите за клиентите в района на столицата и това е причината за планираните прекъсвания на електрозахранването, тъй като ремонтните дейности изискват да се обезопаси мрежата, за да може да се работи по нея.

Създадена е необходимата организация да се ограничат неудобствата до минимум и стремежът е прекъсванията да са основно през нощта, когато има по-малък брой активни потребители.

Клиентите на компанията могат да се запознаят с графика на планираните прекъсвания на електрозахранването.Той се публикува всяка седмица в средства за масово осведомяване, както и на интернет страницата www.cez-rp.bg.

Източник: http://sofia.dir.bg/news.php?id=19719387

Ето коментарите на хората разбиращи истината за тази МАФИЯ:

Гост ( нерегистриран )
07.08.2015 15:18
Ами като са планирани, защо всеки път като се обадя ми казват:
"Благодарим Ви за сигнала. Ще изпратим екип " ?
 

-10 ( нерегистриран )
07.08.2015 12:28
И тези посред нощ ли са планирани :-)
 

666 ( нерегистриран )
07.08.2015 13:25
И при теб ли е така? Мамимацата им крадлива непрокопсана! Ако им звъниш през нощта няма никой. Сутринта ти казват, ами то няма проблем, обадете се когато спре! Е когато спре, как да се обадя, като през нощта НЕМА никой? Да не говоря, че от година НЕ изпращат сметки мръсниците. След луд скандал, пуснаха сметки за месец-два и пак спряха. Дано измрат в адски мъки тези проклетници.
 

КАКВО НАПРАВИ ЧЕЗ, ОТКАКТО Е В Б
07.08.2015 09:46 ( нерегистриран )
Веднага щом разбраха, че може разделиха фирмата и започнаха да преливат пари към шапката и да "за на загуба" там където им е изгодно да се оплакват. Подмениха старите кабели с усукани и веднага намалиха екипите по поддръжка поне наполовина - чиста печалба за фирмата, а ние чакаме поне 2-3 пъти повече при повреда ... Извадиха навън и подмениха електромерите с техни (съгласно закона :-)))) , които никой не знае дали мерят верно, защото никой не ги е проверявал и не ги проверява ... и.т.н. далаверки и далавери ...
 

КАКВО НАПРАВИ ЧЕЗ, ОТКАКТО Е В Б
07.08.2015 09:52 ( нерегистриран )
И най-важното - съоръжения в трафопостове и подстанции се подменят само ако изгорят и никой не изисква от тях да ги подменят, защото претоварването и периодичното изключване на тока от тип "често, но за сравнително малко време" не се следи и явно не е проблем според "независимия" регулатор - гражданите не са негов проблем, той съществува сам за себе си. А в някои квартали са се удвоили сградите, но трафопоста си е този от преди 1989 година ...
 

ОПАШАТИ ЛЪЖИ ( нерегистриран )
07.08.2015 09:34
Опашати лъжи - за последните 3 - 4 седмици в Требич тока е спирал поне 20 пъти, като това става и сутрин, и следобед, и вечер и през нощта за периоди от 20 минути до 3-4 часа, така че това е явно "хвърляне на прах" в очите на единствените вярващи на ЕРП-тата - министрите и "независимата" КВЕР ... Да ни е честита поредната опашата лъжа от ЕРП !!!
 

Лили ( нерегистриран )
07.08.2015 05:52
Защо ЧЕЗ затвори сайта за проверка на сметките???Тъпото им обяснение е, че по този начин запазват личните данни на клиентите.Какво лично има в клиентския номер,чрез който си проверявахме сметките.



Смърт за ЧЕЗ ( нерегистриран )
06.08.2015 17:39
20 хиляди лева за подмяна на 30 касети ниско напрежение?!? Вие за ненормални ли ни взимате бе?!? Вътре да няма Pentium Core i7 по няколко броя???? Нещастни копелета. Оправдават с тази ПиАр статия грабежа!!! Смърт за вас, престъпници! Електромерни крадци! Надписвачи на сметки! Източвачи през обръчи от фирми, като ИТ Консулт и прочие!

ЧЕЗтито ( нерегистриран )
06.08.2015 17:45
В касетата има 6 или 9 или 12 винта, 3 или 6 или 9 или 12 стопяеми бушони за по 250-500 ампера. Има алуминиеви шини и клемите с тези винтове, където са закачени кабелите. Та това ли струва 1000 лева? Ама щом е ЧЕЗ и ДКЕВР не се учудвам. Аре чупката мръсници проклети! Да пукнете дано! Само свещи да палите на гробищата с крадените пари!
 

PAZIENT ( нерегистриран )
06.08.2015 16:38
В нашата кооперация, подмениха електромерите с електронни. Преди време смениха и тях с други, имало срок-5год. От 6 апартамента само на един не е сменен електромерът- Питаме защо -никой не отговаря.Искаме и ние да останем със старите уреди - неможело. техниците , които подменят уредите се обаждат на началника си и от там получават нареждане да не се пипа уредът!
Голяма Декорация в България

Гост ( нерегистриран )
06.08.2015 20:55
Ами "дегектирайте" несменяемия електромер ")
  
Местен ( нерегистриран )
07.08.2015 10:23
Много си тъп, гостенино жълт! Старите електромери са собственост на потребителите! Тоест единствено несменяемия електромер е останал не-обект на престъпление! Да не би да искате и той да бъде обект на престъпление, за да не се отличава от останалите престъпления и кражби в блока? Правилния призив е "дефектирайте" си новите МАНИПУЛИРУЕМИ ЕЛЕКТРОННИ електромери. Защото чрез тях става надписването на сметките и грабежа, а и става кражба на Лични Данни, съгласно ЗЗЛД в ЕС.


666 ( нерегистриран )
06.08.2015 14:27
Заради тези идиоти човек не смее да смени битов уред или черна техника. Не може по времето на бай Тошо един траф да храни 5 блока, а сега да построиш още 15 блока и всичко това се храни от същиО траф!!! Сменяват ел. електромер с друг ел. електромер, сметката + 20? От какво бе? Да не би да съм си купил нова плазма, нова печка или бог знае какво? Как може два електронни електромера да вадят такава разлика?
 

Смърт за ЧЕЗ ( нерегистриран )
06.08.2015 17:41
Е много ясно, електронните електромери се манипулират електронно - тоест без разпломбиране, става за секунда. Все пак съвременната електроника е изключително бърза, нали? Та те така...
  

пг ( нерегистриран )
06.08.2015 13:39
Пълни глупости.
  

Да, бе, да! ( нерегистриран )
06.08.2015 13:06
Лъжат! Няколко дни ни спират тока без предупреждение, а в сайта им пише, че е аварийно.
Дали сега, дали в сайта - все някъде лъжат!
 

Е, аварийно е, де ( нерегистриран )
07.08.2015 09:58
Е, аварийно е, де - има централна мозъчна, законова и каквато се сетиш друга авария в КВЕР, които всъщност са създадени за да узаконяват кражбите на ЕРП-тата от гражданите, защото закона е писан и/или дописван от лобитата на ЕРП-та, ВЕИ и т.н., а депутатите се почсват и гласуват каквото им покажат шефовете, т.е. отново лобитата "водят хорото"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог