вторник, 15 септември 2015 г.

М. ТАШЕВА: БЪЛГАРИЯ СПИРА ДА БЪДЕ ТРАНЗИТИРАЩА СТРАНА

М. ТАШЕВА: БЪЛГАРИЯ СПИРА ДА БЪДЕ ТРАНЗИТИРАЩА СТРАНА

15 септември 2015, вторник | публикувано от ccenov

Заместник-председателят на Европейската комисия за Енергийния съюз Марош Шефчович се срещна с парламентарната комисия по енергетика. Комисарят демонстрира своето неуважение към българските си колеги, като си позволи да закъснее с цели 45 минути за уговорената среща на най-високо ниво. Комисията разбира се се оказа закрита за медиите, а след нея народният представител от ПП АТАКА Магдалена Ташева единствена коментира, че Шефчович на практика е дошъл в България, за да спусне директиви, според които нашата страна ще бъде просто прекупвач на руски газ, вместо главен разпределител.

Надменността и пренебрежението на европейските лидери към българската държава нямат край. Само преди месец месец след Федерика Могерини, назначена за Върховен представител на Европейския съюз по въпросите на външните работи посети българските депутати и закъсня с 25 минути за срещата на високо ниво. Нейният колега Марош Шефчович, обаче подобри рекорда на Могерини и закъсня с цели 45 минути, след което васалните депутати в българския парламент станаха на крака, за да го приветстват с добре дошъл. Оказа се обаче, че еврокомисарят не е дошъл с добри новини за българската страна, тъй като според Магдалена Ташева завоелираното му слово е подсказало, че ще бъдем лишени от ролята на транзитираща страна на руския газ и от това икономиката ни ще загуби огромни приходи. Напрактика ще сме принудени да се снабдяваме с руски газ от страни като Румъния, Гърция, Турция и дори Сърбия.

Ташева определи Шефчович като обикновен вестоносец, който съобщава заповедите на европейската и американската върхушка.

Ташева обяви, че се очаква всеки момент Русия да спре доставките на газ за Украйна, което автоматично означава, че България ще спре да бъде транзитираща страна.

В крайна сметка не стана ясно, защо тази среща трябваше да остане скрита от медиите, а по този начин и от обществото. Очевидно управляващата коалиция се притеснява от това, че представители на ПП АТАКА могат да задават неудобни въпроси на изживяващите се като европейски господари посланици и комисари, какъвто бе и случаят със заседанието на външната комисия преди седмица. Припомняме, че по време на нея лидерът на националистите Волен Сидеров даде да се разбере, че своеобразният отчет, който трябваше да дадат парламентарно представените партии пред чуждите посланици е акт на унижение.

Източник: http://www.vestnikataka.bg/2015/09/м-ташева-българия-спира-да-бъде-транзи


Тази парламентарна сган от турско-американски партии в седморната "управляваща" грабителско-колониална коалиция заслужават само едно - публичен разстрел или обесване! Тези проклети продажници за 26 години разсипаха тотално България. Тук няма държава от доста отдавна, защото педерастите са ни продали съвсем самоуправственно. Защото педерастите продадоха цялата НАША (държавна и общинска) собственост и я разкрадоха. Някой да е видял поне един лев от полученото от тези продажби? Ужким щеше да има приватизация, бонови книжки, акции, компенсаторки.... глупости! Разкрадоха всичко най-нагло и безцеремонно!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог