събота, 5 септември 2015 г.

Хиляди освиркаха и изгониха ГЕРБ и БСП от събора на русофилите, приветстваха само Волен

Хиляди освиркаха и изгониха ГЕРБ и БСП от събора на русофилите, приветстваха само Волен

5 септември 2015, събота | публикувано от Петър Дучев



Да спрем измамата НАТО, която в момента е опасност за България и да кажем ясно, че у нас всеки ще има по-добър стандарт, ако развием икономическо си сътрудничество с Русия, призова Сидеров на събитието край яз. Копринка

Лидерът на АТАКА Волен Сидеров присъства на 12-ия събор на приятелите на Русия на язовир Копринка край Казанлък днес. Националист №1 беше единственият политик, който беше посрещнат с братски прегръдки от русофили. Те го поздравиха за позицията на АТАКА спрямо Русия.

Сред официалните лица бяха и зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев и депутатът от БСП Петър Кънев. Двамата бяха мощно освиркани и изгонени от събора на приятелите на Русия у нас именно заради антинационалната и враждебна политика, която партиите им водят спрямо Москва.

Когато представителят на ГЕРБ започна своята реч Сидеров слезе от сцената, след което коментира, че не може да стои на една трибуна, с хора, които говорят и се държат лицемерно. Междувременно докато Велчев и Кънев говориха, събралото се множество скандираше името на Волен Сидеров и изгони двамата депутати на ГЕРБ и БСП с думите „не сте желани”.

Тогава лидерът на АТАКА се качи на сцената и заяви, че има достатъчно обществен и политически опит, за да не бъде лицемерен. „Братя и сестри, аз напуснах сцената, защото не мога да говоря заедно с партии, които загробват България. Аз не мога да бъда лицемерен. Не мога да си кривя устата и душата. Затова ще кажа, че тук, на сцената, има хора, които са виновни, затова че сега ракети са насочени към Русия, нашата освободителка от турско робство”, започна словото си пред 12-ия събор на приятелите на Русия Сидеров.

„Няма нужда от сладка приказки, има нужда от дела. Всички партии, които управляват, както и БСП, чиито представител сега се е стреснал, те докараха американските бази в България”, допълни той. Партийният лидер попита коя е единствената партия, която от 2006 година насам е против американската окупация у нас. „Единствено АТАКА. Истината е свята”, отговори Сидеров.

„Кой подписа в България да има 4 американски военни бази, да се стоварва тежка техника и да се правят учения? Правителството на БСП, начело със Станишев, тогавашния външен министър Калфин и президента Първанов. Те подписаха договора за базите”, посочи националист №1 след което публиката бурно освирка представителя на БСП и партията, която представлява.

„За каква дружба сега ще говорим след като България е част от фронтовата линия и насочва ракети по посока на Русия? Недоразумението Плевнелиев обижда най-голямата държава в света, нашата освободителка от турско робство, а ние се правим, че нищо не се е случило”, възмути се Сидеров.

„Днешното правителство, начело с президент, премиер и външен министър, който е агент на американците, цялата тази пасмина трябва да си отиде и народът да каже ясно „България вън от НАТО”, призова националист №1, при което последваха бурни аплодисменти и възгласи „Волен, Волен”.

Сидеров не пропусна да припомни пред множеството хора, че парламентарната група на БСП се скри, когато от АТАКА поискаха от тях да бъдат събрани 48 подписа на народни представители, за да бъде иницииран референдум дали България да остане член на военноагресивния блок НАТО. „Нито един подпис не получихме от тях. Кого заблуждават? Нямаме време за повече лъжи. България заминава. България вече е фронт! Утре ще я затрият от картата”, възмути се лидерът на АТАКА и добави, че на американците никога не им е пукало за страната ни. „Ще ни разпарчетосат, ще ни направят една територия за военни обучения. Това е бъдещето”, прогнозира партийният председател.

Той посочи още, че пътят за просперитет на България е евразийски и народът трябва категорично да заяви, че страната ни трябва да осъществява икономическо, социално и културно сътрудничество с Русия. „Да спрем ЕС, който е една измама! Да спрем измамата НАТО, която в момента е опасност за България и да кажем ясно, че в България всеки ще има по-добър стандарт, ако развием икономическо сътрудничество с Русия, което сега ни го забраняват нашите управляващи”, призова лидерът на АТАКА.

„В момента се води война срещу православието и ние трябва да изберем на коя страна сме. Ние трябва да сме на страната на православието. Да живее България! Да живее Русия, освободителката ни от турско робство!”, заключи Сидеров.

Русофилите бяха категорични, че именно лидерът на АТАКА трябва да поведе мощно политическо движение, което е срещу американската агресия, за дружба с Русия и за излизането на страната ни от военноагресивния блок НАТО.



Източник: http://www.vestnikataka.bg/2015/09/хиляди-освиркаха-и-изгониха-герб-и-бсп/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог