неделя, 6 септември 2015 г.

Жива ли е още България или биологичната смърт е неизбежна?

Жива ли е още България или биологичната смърт е неизбежна?

06.09.2015 г.

Публикуваме мнението на наш читател и поддръжник с минимални корекции.


Мисля си, че със сегашната съдебно-прокурорска-партийна мафия нямаме шансове срещу ЕРПтата и енергийната мафия, защото те са твърде силно свързани. Единственият начин е да се направят списъци и да се разстрелят всички национални предатели, партийци, мутри, лобисти, пребоядисани протестери, реформатори, номенклатура и децата им, доста "бизнесмени", и мнооого съдии и прокурори.

За целта трябва или да стане революция и да се вдигне народът, или да се създаде партизански отряд от професионалисти снайперисти, които целево да започнат прочистване на обществото от престъпността. Защото първото ще бъде доста по-хаотично, много невинни може да пострадат, много свръхвиновни ще се измъкнат и пребоядисат наново, ще яхнат протестите, ще управляват чрез медии и пари посоката на революцията... И ще стане цветна революция, която в крайна сметка отново ще обслужи манипулаторите и мафията. И ФАЩ.

А един малък партизански отряд, обучени подбрани честни и съвестни бойци, с дълбок морал, с офицерска чест, с доблест и чувство за справедливост, обучени по методите на ФСБ примерно, биха могли да действат изключително ефективно, тихо, хирургически точно, с минимален риск за околните, с неголями средства могат да постигнат големи неща.

Иначе играта на демокрация и играта на избори е загуба на време. Изборите се фалшифицират поголовно, демокрацията е фасадна, медиина, манипулирана от този, които държи парите на медиите. От този, който с пари си я купува. Демокрацията е една тотална измама, лъжа, с единствената цел да притъпи народите. Защото най-добрите роби са именно тези, които не осъзнават че са роби. Демокрацията прави точно това, замазва зрението и ума на хората, за да не разбират, че са роби, да не разбират, че са използвани от мафиотите с парите.

Всички ние сме икономически роби, роби обслужващи РОМи, ЕРПта, ВЕИта, АМЕрикански централи, ПРИшълци, ПОЛитици, ОЛИгарси, и техните (така наречени държавни) ИНСтитуции.

Отварям сайтовете за обяви за работа, търся старши позиции, навсякъде пишат просперираща ИТ фирма, много атрактивно competitive възнаграждение - възлизащо на мизерните 1000-1500 лв...не седмично, а месечно. Алоо, на борсата се взима повече!!! За нелегален пришълец мафията отделя по 1300 лв месечно!!  Вие за какви ни имате тук? За роби, то е ясно. Ангария няма да получите от мен.

Днес станах на 44. И какво ми е донесъл животът до момента? Всички знаем ужасяващата престъпност, която се развихри през последните 25 години, всички чувстваме експоненциално или геометрично прогресиращата несправедливост в обществото ни. За 25 години от сравнително високо развита социалистическа държава, държаща челните места в редица отрасли, само за 25 години геометрично-прогресираща престъпност доведоха нацията до застрашително скоростно топене, свирепо обезлюдяване, пълна деиндустриализация, тотална крепостна зависимост от енергийни, водни и хранителни монополи, чалгаризация и морална деградация, ширеща се педерастия, педофилия, ислямски терористи, чужди военни бази, неща немислими само преди 15 години дори! Върлуващата политическа продажна мафия е на път съвсем скоростно и в най-близко бъдеще да изличи България като народ. Трудно е да се твърди, че имаме изобщо някаква държава, която да защитава интересите на народа.

Какъв живот ни очаква следващите 40 години? А по-следващите 40? Какъв живот ще завещаем на децата ни? Дали ще бъде поредното 500 годишно турско робство, или евро-гейско + гей-мерри-канско "присъствие"?!

Последните месеци мафиотите аутсорснаха отбраната и опазването на небето ни на чуждо-държавни интереси. Тоест на врага!!! От 10 години безплатни американски военни бази отдадени от другаря юдеин Ивайло Калфин, юдеина Сатанишев и помака Първанов. Сега заради помака ПлЕВНелиев ни направиха ФРОНТОВА държава! Сега тук ще бъде ФРОНТА на войната! Тук ще се стреля, ще падат бомбите, ще се лее кръв! Тук няма да има развитие, инвестиции, просперитет, а ОКОПИ, ПОЛИГОНИ, РАЗРУХА!

От казармата си спомням предназначението на АК-47, понеже бях добър ученик. Предназначението на оръжието е да поразява живата сила на противника. Обикновения Български народ има много противници, заради които е ограбван ежедневно, тероризиран от институциите на мафията, от политиците, продажниците, олигарсите и прочие. За да поразим този враг, АК-47 според дефиницията, следва да бъде употребен. Или друго средство със същото предназначение. В противен случай нещата тук ще продължат да се влошават. България е на най-ниското обществено ниво в света, толкова ниско, че дори в Гърция и ЕК говорят за "българизация", когато става дума за най-черните сценарии и прогнози.

Битието тук е станало световно нарицателно за мизерия и геноцид

Това, което постигна СИРИЗА пролетта, колкото и в начален етап, е важна стъпка плашеща сънищата на Брюкселската мафия, а и на нашата политическо-медиина мафия. А предвид, че България е наистина "българизирана", означава, че тук трябва да се приложат далече по-крути, твърди и решителни мерки.

Така щото едно заболяване в начален стадии се лекува по-леко, а друго тежко заболяване в краен стадии, където и термина се вижда в най-близко бъдеще, за да се излекува или дори за да се направи опит да се излекува, следва да се приложи далече по-комплексно решение, най-твърди и решителни мерки.

И понеже тук твърде дълго ни лъгаха с "демокрация" всичките лобисти, пребоядисани номенклатурчици, нарекли се демократи, социалисти, центристи, реформатори, "патриоти", граждани, про-турски, про-американски и прочие партии на статуквото, заболяването на обществото е в силно напреднал стадии. Етнически-българското население намаля наполовина! Все едно половината жизнени органи на един организъм са отказали! Смъртта на България е изключително близко, вероятно вече необратима, заради многобройните размножили се тумори в обществото. Това са партии, фондации, НПОта, купените медии, необразованите хора, изпростачени младежи дори, наркоманчета, педалчета и педофилчета, мутри и най-обикновени тарикатчета и чалгаджии.

Затова лечението трябва да бъде от широкоспектърни антибиотици, целеви лекарства срещу всеки вирус, витамини за укрепване на живите тъкани, лекарства против гънгрена и интоксикация с мъртвите тъкани и т. н., ако се опитам да се изразя медицински...

В "държавата" аналогията е много по-критична и тревожна. Представете си, че не само са откраднати за донорство на чужди икономики по един бъбрек, по едно полукълбо на мозъка, по една камера на сърцето и половината бял дроб, двата крака и една ръка. Тук на концесии са отдадени и стомахът, и кръвоносната система, и другата ръка. Кожата е под американско влияние. Соросоидите са като опасни паразити и краста. Хранопровода, устата, зъбите са подарени на европейски енергийни фирми. Смръдливия задник е единственото останало нещо, което обаче се владее от местната мафия- Титан, Вълка, Борисов. Тялото прилича на паднал труп, едва дишащ с половината бял дроб под чужд диктат, очите са схлопени от манипулативните медии, Мозъкът е изрязан почти изцяло, така както бе разрушена образователната система. Кръвоносните съдове се владеят от три ЕРПта, които "стискат за гушата" всяка останала жива клетка. А мафиотската държавна топлофикация освен да държи трупа в хипотермия, източва по най-престъпен начин финансите на всяка клетка, дори и тези до които не достигат кръв, вода и топлина.

Трупът е загубил преобладаващото количество кръв, овъргалян в лайна и сополи и в предсмъртна кома. Живял хилядолетия, намирал се в разцвета на силите си едва преди четвърт век, разстрелян от "големите си братя" ЕС и ФАЩ, паднал за секунди на земята и губещ жизнените си сили с всяка минута. Умиращ за спешна помощ, която да му бъде оказана най-професионално и отговорно, но разяждан най-свирепо от острите хапещи зъби на НАТО и ЕС.

Черният дроб е в силна цироза, заради корумпираната до кости съдебна система, прокуратура и полиция. Метастазите са безбройни, заради непрекъснато и безнаказано ширещата се престъпност. Трупът е закачен към системите с отрова на МВФ, СБ, Америка за България, които вливат все повече болести. От което и здрави клетки мутират в тумори и метастази. А сърцето бие по инерция, изразходващо последните молекули кислород заради спряния приход на хемоглобин и свежа кръв.

Мозъкът на нацията е замаян в кома поради същите причини. Допълнително наркоманията, пиенето, тютюнопушенето, ГМО продуктите, палмовото масло, подсладителите и нитратите ускоряват наркозата на мозъчните клетки. Много клетки и тъкани успяват да се отделят от изгниващия организъм и напускайки страната, отиват да станат част от хранителните вериги на чужди организми (държави) и чужди икономики

ЕРПтата спират кръвта ежедневно във всички части на България, защото кръвопреливат в чужди кръвни банки - чешките и австрийските. Дори хигиената, къпенето е оставено на дъждовете, градушките и бурите. Улиците не се мият от четвърт век, защото парите се крадат непрекъснато от управляващата кметска мафия! Столицата е в многомилиардни дългове от непрестанните ремонти съпроводени със свирепи кражби, които са всъщност основната причина за непрекъснатите некачествени фандъковски "ремонти".

Това е описанието и диагнозата - България е накълцана, наркотизирана, ограбена, затлачена от тумори и метастази, от паразити, вируси, прииждащи от юг опасни бактерии, източване на жизнената сила и кръв най-безмилостно от ЕС, НАТО, ФАЩ. Една крайпътна цивилизация в кома с изцяло затихващи функции. Държава отдавна няма, защото институциите се ръководят и обслужват мафията загробила народа с 50+ милиарден дълг!

Има ли шанс за излизане от клиничната и духовна смърт? Едва ли. При сегашното състояние твърдо не! Засилката към смъртта е толкова голяма, като джигит по магистрала летящ със 200 към стена с повредени спирачки. Ако вдигнем и преместим стената по-надолу, просто засилката на джигита ще стане още по-голяма.

Ако на днешната дата преди 130 години Българският народ излезе силно обединен от идеята за Съединението, действащ изключително целокупно, насочено като едно цяло, то днес народът е тотално разединен, благодарение на идиотските мафиотски партии, ненормалния помак-Президент - Главнокомандващият Предател на България.....агент на ДПС, Турция и ФАЩ и пумийната яма от продажни туморни медии, осмърдяващи за жълти стотинки цялото общество. За последните 130, че даже 1300 години, обществото никога не се е намирало в състояние на по-голямо разложение. Докато това не се осъзнае и промени възможно най-скоро, ни очаква само мъчителната и сигурна биологична смърт.

Страхът изяжда душите! Престъпността и греха поробват мафията.
А Истината ще ви направи свободни! (Йоан 8:32)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог