Лиляна Павлова в костюм на Снежанка раздаде подаръци на Нова година

Министър Павлова, облечена като Снежанка, раздава подаръци на децата в хижата до Казанлък, в която посрещна 2015 г.
Видимо отслабнала и в добра форма, Лиляна Павлова посрещна Нова година в хижа до Казанлък. Гримирана и в семпла черна рокля тя празнува с компания от около 20 души - все близки приятели. До тяхната маса персоналът на заведението подготвя отделнен кът за децата им.
Всички са смаяни обаче, когато малко преди полунощ министърът на регионалното развитие се преоблича като Снежанка и започва да раздава подаръци на малките. До нея е мъж от същата компания, който е с червен костюм на Дядо Коледа.
Лиляна Павлова празнува на хижа до Бузлуджа.

Лиляна Павлова празнува на хижа до Бузлуджа.
Снима я читател на в. “24 часа”, който не иска да казва името си. На фотоса, който той изпрати, се вижда, че министърката е в бяла риза с тънък златист колан и бяла диадема.
Заведението, в което Павлова празнува, е в хижа на 17 км от Казанлък. Намира се на южните склонове на Средна Стара планина, много близо е до връх Бузлуджа. Всъщност компанията резервира хижата за цялата вечер с нощувки.
Пет минути преди полунощ всички изслушват приветствието на президента Росен Плевнелиев в новогодишната нощ. След това танцуват. Има оркестър с две певици, а за децата се грижи аниматор. Компанията на Павлова празнува до около 4,30 ч сутринта.
В същото заведение, но на друга маса и в друга компания Нова година посрещна Пепа Янева. Тя е майка на певицата Цветелина Янева, която от години има връзка с Делян Пеевски.

Коментари 5

Сортирай по:
 
0
бялзъб - mnogo nisko si slojil letvata, nedei taka
 
0
Защо си мисля, че ДЯДО МРАЗ Е АСЕН ГЕНОВ
 
12
Тя беше отслабнала и не изглеждаше зле. Още повече, че няма лоши черти на лицето и само краен отрицател ще каже обратното. Сега, за съжаление пак е свалила гарда. Кофти!
 
128
Bravo praznuvat Kato koalicij v parlamenta .
 
263
ako biaha oblekli prase v tozi kostjum nikoi niamashe da zabeleji

Добави коментар

Лиляна Павлова в костюм на Снежанка раздаде подаръци на Нова година

Видимо отслабнала и в добра форма, Лиляна Павлова посрещна Нова година в хижа до Казанлък. Гримирана и в семпла черна рокля тя празнува с компания от около 20 души - все близки приятели.

15 дрехи, за да сте модерни през 2015-а

Карето гингам, роклите чарлстон и обувките без пета са в списъка Ин - най-актуалните облекла за тази година Кройката на палтото, цветът на роклята и формата на чантата - как да направят тези неща

Известни показват за пръв път децата си, родени през 2014 г. (Фотоалбум)

Фотоалбумът с бебетата на популярните личности, които родиха през 2014-а, не претендира да е пълен. Генка Шикерова, Ева Тепавичарова, Ана Пападопулу, Юлияна Дончева, Станислава Цалова и Лора

Как спортът посрещна 2015 г. (40 снимки)

Вижте как големите звезди на българския и световния спорт посрещнаха новата 2015

Палта като плюшени играчки изместват пухенките

Палта, приличащи на плюшени играчки, са новата приумица в колекциите за тази зима. Доста са странни на пръв поглед, но са нещо различно от обичайните вълнени и кашмирени модели и якета, които сме св

Внукът на Халваджиян се казва Еди

“Дядо Коледа бил зает и пратил щъркела да го замества... Честита първа Коледа, Еди”, написа в личния си профил във фейсбук Бедрос Халваджиян, който решава да снима сина си как спи до подаръците под

На концерта за Борис Гуджунов събраха 3500 лева

Дядо Коледа изсипа чувала с подаръци в дома на Борис Гуджунов. Близо 3500 лв. събраха на благотворителния концерт "Надежда за Борис Гуджунов" негови колеги от няколко генерации в "София лайв клуб"