сряда, 21 януари 2015 г.

Токът поскъпва пак от април и/или юли

Токът поскъпва пак от април и/или юли


08:43 | 29 декември 2014

Покачването на цената на тока не е единственият
начин да се запълни дупката в НЕК, каза Светла Тодорова,
но е единственият удовлетворяващ ЕРП+ВЕИ мафията!
Сн.: БГНЕС
Понеже цената на тока беше "намалена", ама с "минус" 10%, от първи ноември 2014 незаконно от правителството на мафията, Цената на тока може да се качи от април или юли. Сега, през януари, няма да има увеличение, заяви пред bTV шефката на ДКЕВР Светла Тодорова. .

Покачването на цената на тока не е единственият начин да се запълни дупката в НЕК. Искаме да видим дали ще има реформи, обясни Тодорова, която си самогласува заплата от 8400 лева месечно, без премиалните, бонусите и представителните.

Дълговете на НЕК са над 4 млрд. лв. Компанията не успява да се разплаща с тецовете, а те с мините. Дни преди края на годината избухнаха миньорски стачки заради неразплатени заплати.

"Повишаването на цената зависи от реформите в сектора. Ако нещата останат така, ще има увеличение, но не може да се каже с колко. Моделът в момента не предполага раздвижване на сектора", поясни още Тодорова.

Тя добави, че дружествата спазват сроковете за отчитане, защото са й предоставили декларации за отчетите си. Преди дни премиерът Борисов нареди да се направят проверки в ЕРП-тата, след като до него е достигнал сигнал, че има отчитане за срока от повече от 30 дни.

Именно не по-дългият срок на отчитане на сметките за ток взривиха обществеността преди 2 г., а престъпленията на ЕРПтата, които се оказаха 2700 по видове за 818 милиона лева,  и доведоха до оставката на първото правителство на Борисов. Тогава политици от ГЕРБ заподозряха, че това е целенасочена атака, в която са използвани ЕРП.

http://dnes.dir.bg/news/tok-tzena-dkevr-18138255

Разбира се, който не отнема лицензи на ЕРПтата, те или народът отнемат техните лицензи! Тази ЕВН проститутка продажна на снимката не подписа половината от Наказателните постановления по актовете на установените 2700 престъпления, които бяха издадени от предишното ръководство на ДКЕВР с Боян Боев, и на тях им изтече 6-месечната давност. Та именно тази проститутка продажна, назначена от идиотът плЕВНю, докарала чуждите ЕРПта, колонизирали България, с това си действие доведе до пропуснати ползи за държавата от милиони левове от неприбраните глоби! А косвените загуби за България от тази ненаказуемост, с която се веят ЕРП-тата над държавата, която вече не съществува, и Конституцията, ни струват милиарди! Справка - дълговете на НЕК, пропуснатите ползи от загубата на Южен Поток!

Ето затова тази на снимката е осъдена вече от Народният Съд и в най-скоро време следва да очаква изпълнението на справедливата присъда. Пиши си Завещанието, проститутко продажна!

Ето #КОИ престъпници са подписвали Костово-американските ТЕЦове:

ЕТО ГИ "ГЕРОИТЕ" В ЕНЕРГЕТИКАТА , НА ЧИИТО УСИЛИЯ ДЪЛЖИМ ПРЕКРАСНИТЕ ЦЕНИ НА ТОКА.
1.ДАНАИЛ ТАФРОВ-ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР НА НЕК- ПОДПИСАЛ ДОГОВОРА НА МАРИЦА-1.
2.ПЕТЪР ЖОТЕВ-МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА И ЕНЕРГЕТИКАТА В 84 ПРАВИТЕЛСТВО НА ИВАН КОСТОВ, РАЗРЕШИЛ ПОДПИСВАНЕТО НА ДОГОВОРА НА МАРИЦА-1
3.КОНСТАНТИН ШУШУЛОВ- 4 юли 2005 г. /ДОКАТО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САКСКОБУРГОТСКИ Е В ОСТАВКА/ ДКЕВР с председател Константин Шушулов излиза с решение за високата изкупна цена на електроенергията от ТЕЦ "Марица-изток 1"
4.РУМЕН ОВЧАРОВ-ПРЕЗ 2005Г. ПОДПИСВА ЦЕНИТЕ НА МАРИЦИТЕ И ОСОБЕНИТЕ ЗАЛОЗИ, С КОИТО СА ЗАЛОЖЕНИ ЗА ОБЗПЕЧЕНИЕ СМЕТКИТЕ ЗА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ. ПОДПИСВА И АНЕКСИ КЪМ ГАЗОВИТЕ ДОГОВОРИ С РУСИЯ ПРЕЗ 2006Г , ОТ КОИТО БЪЛГАРИЯ ГУБИ 2 МИЛИАРДА ДОЛАРА. Източени са 90 млн. лв. от износ на електроенергия от швейцарската фирма EFT само на първия етап, а на втория има износ за още над 300 млн. лв. с подписи на принципала Овчаров. Фирмата 2 г. изнася без конкурс, а после е организиран такъв - големи енергийни компании изпращат факсове, че уж са участвали в него, като те се оказват пълен фалшификат.
5.ВАСИЛ АТАНАСОВ - Изп.Директор НЕКЕАД, подписал високите цени за изкупуване на енергия на Марица-1 и Марица-3 и особените залози.
09.03.2006-подписал допълнителните споразумения на Марица-1 и Марица-3
.......
8.КРУМ АТАНАСОВ - Изп.Директор НЕКЕАД- има 21 години стаж в енергетиката, от които десет - на ръководни постове. Кариерата му тръгва от електроснабдителен клон в Кюстендил към НЕК, минава през Електроразпределение София област и ЧЕЗ. Подписвал и допълнителните споразумения на Марица-1 и Марица-3.
9.МИХАИЛ АНДОНОВ- Изп.Директор БЕХЕАД -
Не трябва да се пропуска едно от странните кадрови решения на Министър Добрев, разбира се, със знанието и съгласието на Борисов. Това кадрово решение е Михаил Андонов, който от 2002 година е зам. главен счетоводител в НЕК ЕАД, а от 2009 година до 2011 е главен счетоводител в НЕК ЕАД. През 2011 година за известно време Андонов е и Изпълнителен директор на НЕК ЕАД. Т.е. точно повремето, в което са усвоени заемите по АЕЦ Белене и по времето, когато са похарчени всички пари по Белене и Цанков Камък, този човек е бил последователно зам. главен и главен счетоводител, т.е. без неговото знание и подпис не е могъл да бъде похарчен нито един лев от страна на Националната електрическа компания ЕАД.
По негово време като изпълнителен директор на НЕК са присъединени най много фотоволтаични мощности, по негово време Ей и Ес започна да продава електроенергия на НЕК ЕАД и множество други неща, които днес коментираме.
Подписвал и допълнителните споразумения на Марица-1 и Марица-3.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог