петък, 30 януари 2015 г.

Не пак, а отново! ДКЕВРекетиране хакнат!

Не пак, а отново! ДКЕВРекетиране хакнат!

30.01.2015

Последвало предишното наскорошно хакване на ДКЕВР,
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2015/01/blog-post_8.html

Колегите питат "Where is your fucking security?"

На което можем само да отговорим: При 100 хиляди лева за всеки процент увеличение на цената на тока, на кой му фъкинг дреме за някаква уеб страница и нейния секюрити?

Можем да отговорим и така: ДКЕВРекетиране е заплаха за държавността и националната ни сигурност, понеже са отявлени лобисти на ЕРПтата - собственост на чужди държави! Те фъкинг плюят на България всеки изминал ден! Основната им дейност е да разпределят #КОЙ какви МИЛИАРДИ да краде в ЕНЕРГЕТИКАТА И ВОДОСНАБДЯВАНЕТО! Съмнение няма! ДКЕВРекетиране е изцяло виновна за кражбите на ЕРП-тата и ВЕИ-тата! Те са виновниците за 4-5-те милиарда дефицит и съответно декапитализацията на НЕК!! Те "гарантират" 1600% гарантирани печалби на ЕРПтата, Костовите американски ТЕЦове и Гербокомунистурските ФЕЦове! Те са и гарантите на колосалната печалба на ВЕОЛИЯ от 200 000%! Няма грешка! Водата в София се продава на 2 лева на кубик, а се купува от язовир Искър на 0,1 стотинки на кубик. Делим 200/0,1 = 2000 ПЪТИ. Умножаваме по 100 и получаваме 200000 %!!!!!!

Кажете ми коя криминална ОПГ може да реализира такава доходност? Наркотици? Не. Оръжие? Проститутки? Ядрени отпадъци? Шистов газ? Петролни фючърси? Фармацевтика? Ми не. Единствено Фармацевтичната промишленост се доближава най-много, но пак е твърде далече от престъпленията на ДКЕВРекетиране!!!!

Защо? Елементарно Уотсън! Водата от Рила и Витоша тече по река Искър от хилядолетия напълно безплатно! Не е нужен ток, помпи, хидрофори, заводи за извличане на прясна от солена океанска вода, не е нужна инсталация за преноса на водата през Йорданската и Израелската пустини. Ми да! В Израел, където всички тези съоръжения работят- пренос и помпени станции през пустините, заводи за извличане на солта и пречистване на океанската вода, тяхното еврейско водно дружество продава водата за 0,76 стотинки/кубик според курса на шекела спрямо лева! А тук, на изграден гравитачен тръбопровод, плащаме за природното явление гравитация по 200 000 % печалба!

А Парите за уеб-сайта на ДКЕВРекетиране са усвоени, пука им за някаква виртуална сигурност.

Последната престъпна председателка Светла Тодорова облагодетелства ЕРПтата вече над 10 години. С колко ли пък тя е облагодетелствана обратно от ЕРПтата? Какви комисионни взима Тодорова за увеличенията на цената на тока?!?

Ето как изглеждаше сайта според кешираното и копие:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:pyGZZt86xYEJ:www.dker.bg/+&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=uk&client=opera

This is Google's cache of http://www.dker.bg/. It is a snapshot of the page as it appeared on 30 Jan 2015 03:53:44 GMT. The current page could have changed in the meantime. Learn more
Tip: To quickly find your search term on this page, press Ctrl+F or ⌘-F (Mac) and use the find bar.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9vcv19Dvq1remh3oo1_400.png
---[ [Cyber Haxors -Group] ]---Crew: JoKeR , Iwanow , CyberBlack
http://img04.arabsh.com/uploads/image/2012/10/10/0d35404e67fa03.jpg


root@Cyber Haxors -Group. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
Please Wait . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
DateBase hacked . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 
~$ Login : root
~$ Password : *********
~$ Please Wait... 
Server~ Connected.. . . . . . . . . . . . . . . . . 
Server~~ . . . . . . . . . . . . . . .
Server~~Where is your fucking security?
Server~~$Database: Loading... 

Cyber Haxors -Group Was Here. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Don't be angry..!. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .



Defaced by JoKeR & Iwanow & CyberBlack
http://img04.arabsh.com/uploads/image/2012/10/10/0d35404e67fa03.jpg
[ Cyber Haxors -Group ]

Отправяме отново поздрави за професионалната работа. Предвид МИЛИАРДНИТЕ КРАЖБИ си мисля дали софтуерното хакване да стане хардуерно? Скоро народът ще засили не яйца, а камъни и павета по тях!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог