вторник, 28 април 2015 г.

Кабинетът и ЧЕЗ срещу АТАКА! Спряха тока на ТВ АЛФА и централата на партията за 5 часа без предупреждение

Кабинетът и ЧЕЗ срещу АТАКА! Спряха тока на ТВ АЛФА и централата на партията за 5 часа без предупреждение


28 април 2015, вторник | публикувано от Полина Найденова

На 27 април от 16:00 ч. до 21:00 ч. ЧЕЗ спря едновременно електроподаването само в централата на АТАКА и в ТВ АЛФА. През останалото време в съседните сгради е имало ток.

Лидерът на партията Волен Сидеров заяви, че спирането на тока от ЧЕЗ само в редакцията на медията и в централата им за повече от 5 часа е насочено действие срещу АТАКА. „Ние говорим от доста време, че срещу телевизията ни има кампания, готвят се да я спират. Ето, виждаме как по този начин чрез спиране на електричеството беше прекратено излъчването на програмата ни за няколко часа. Бяха нанесени щети, техниката на медията пострада, а телевизията нямаше възможност да излъчва няколко часа“, коментира Сидеров.

Лидерът на АТАКА отбеляза, че ЧЕЗ не са предупредили за спирането на тока. Монополистът дори не е дал обяснение защо се налага това.

Сидеров заяви още, че ЧЕЗ е престъпна, криминална групировка и компанията отдавна е трябвало да бъде с отнет лиценза и изгонена от България. Кабинетът „Борисов 1“ обаче категорично не е пожелал да го направи. „Сега отново Борисов управлява и отново си прави оглушки, всъщност това правителство закриля ЧЕЗ“, добави националистът.

Той отбеляза, че шефът на енергийната комисия е Валери Симеонов от Патриотичния фронт (групировката, която е построена върху лъжи за АТАКА и продължава да клевети Сидеров) и би дал всичко, за да спре телевизия АЛФА, която се гледа повече от СКАТ.

Сидеров беше категоричен, че има връзка между шефът на енергийната комисия, КВЕР и ЧЕЗ, които са под пряко влияние на Симеонов и действията им са целенасочени срещу медията на АТАКА.

Правителството, в което участва и ПФ, също искат спирането на телевизията.

„Негови представители няколко пъти казаха, че не е редно партия да има телевизия. Всичко това е отговор на въпроса защо във вчерашния ден за 5 часа ЧЕЗ изключи тока точно в партийната централа и телевизия АЛФА“, обясни председателят на националистите.

„Това е действие срещу мен, защото същият ден правителството организира митинг по време на Консултативния съвет при президента с призив да отида в Сибир. На този съвет управляващата седморна коалиция се е обединила около идеята да се изхарчат милиарди за закупуване на старо американско въоръжение за армията“, уточни Сидеров и заяви, че единствено АТАКА е против това.

„АТАКА е против НАТО. Виждаме как пияни натовци сега бият деца по нашите градове, утре ще изнасилват момичета в Сливен, може да убият някой, пази Боже. Всичко това доказва нашата правота, че трябва да излезем от НАТО. Това страшно много дразни правителството. Въпреки техният сценарий, ние сме в парламента. Затова е този тормоз, този терор върху нас. Спиране на тока, хейтъри по улиците, агитки, които да ми пращат. Това очаквам в следващия момент, за да ме въвлекат отново в някаква разправия за поредното съдебно дело и т. н. Всичко това означава и доказва, че съм на прав път. Това е много ясен знак, че това, което върша аз и колегите ми от АТАКА е вярното и веднага предизвиква жалкото и позорно поведение на управляващите и на разни компании. Защото ЧЕЗ и правителството са в едно, защото ако това правителството искаше да махне ЧЕЗ, щеше да му вземе лиценза, има основание. Те действат заедно и аз съм убеден, че тази провокация вчера, това спиране на тока е било съгласувано с правителствени представители“, заключи Волен Сидеров.

Източник: Прессъобщение на ПП Атака, http://www.vestnikataka.bg/2015/04/кабинетът-и-чез-срещу-атака-спряха-ток/

Коментар: От ОПГ ЧЕЗ спират тока всеки ден и всяка нощ в цяла София. И тук в съседна сграда бяха спряли тока от 17:40 до 19:00, естествено пак без предупреждение.... Разбира се, Депутатският КЕВ Рекетиране не само няма да отнеме Лицензи, а ако може ще им даде още!!!! Така че ТЕРОРЪТ И ГЕНОЦИДЪТ срещу Българския НАРОД продължава....

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог