петък, 3 април 2015 г.

Кандидатът на Де-Формат-орите - Иван Иванов, оглави Депутатския-КЕВРекетиране!

Кандидатът на Де-формат-орите - Иван Иванов, оглави Депутатския-КЕВРекетиране!

Старите курви в стария политически енерго-рекет-бардак! ГЕРБ, ПФ, РБ, ДПС, БДЦ и АБВ си разпределиха Дебилския-КЕВРекетиране.

13:49  |  2 април 2015  / Редактор Георги Брандийски

Кандидатурата на Иван Иванов бе издигната от групатана Реформаторския блок и бе единствена за този пост
Народното събрание избра Иван Иванов за председател на Комисията по енергийно и водно регулиране (КЕВР). 

Кандидатурата на Иванов бе издигната от групата на Реформаторския блок и бе единствена за този пост. Енергийната мафия си устрои ЗРЕЛИЩНО състезание с един кон!

Иван Иванов бе подкрепен тоест подкупен от 142 народни представители, 10 бяха против, а 5 се въздържаха. Зад него застанаха групите на ГЕРБ, Реформаторския блок, ДПС, Патриотичния фронт, БДЦ и АБВ. Срещу Иванов гласуваха двама депутати на БСП, всички седем от "Атака" и един независим.

След спорно гласуване и без участието на БСП при гласуването, мнозинството в пленарна зала избра за членове на КЕВР 8 души. Това са партийните лобисти Евгения Харитонова (ГЕРБ), Светла Тодорова (ГЕРБ), Димитър Кочков (БСП), Ремзи Осман (ДПС), Александър Йорданов (Патриотичен фронт), Владко Владимиров (Патриотичен фронт), Валентин Петков (Реформаторски блок), Георги Златев (Български демократичен център).

Целият списък на новоизбраните членове беше предоставен на медиите от депутати на БСП, още преди те да бъдат гласувани. От БСП обявиха, че напускат залата именно поради причината, че съставът на КЕВР е ясен много преди гласуването.

Иванов е магистър по електроизмервателна техника от Техническия университет в София, където по-късно става доцент. Иванов е съучредител на Демократи за силна България и депутат в 38-то, 39-тото и 40-тото Народно събрание. 

По време на кампанията за референдум за строителството на АЕЦ "Белене" той обяви инициативен комитет срещу строителството.

През ноември 2014 година Иванов се оттегли от ръководството на ДСБ с мотива, че иска да съхрани "принципите, които е носил и са го ръководили през годините - в живота и в политиката".

Минути преди гласуването на състава на КЕВР, от БСП изненадващо поискаха оттегляне на издигнатите от тях кандидати. Това предложение не бе допуснато от председателя на парламента Цецка Цачева, а малко след това цялата група на левицата напусна залата и не участва в гласуването.

"До октомври месец Иван Иванов щял да свали правителството на Бойко Борисов. ГЕРБ дори не осъзнават какъв автогол си вкараха с неговото избиране. Човекът е принципен и ще прави нещата, които трябва да се правят, а не които се харесат на ГЕРБ", прогнозира депутатът от БСП Георги Кадиев - който е замесен във ВЕИ бизнес и прекупуване на електроенергия от АЕЦ Козлодуй!!! - НЕЧУВАНА НАГЛОСТ - ДЕПУТАТЪТ КАДИЕВ ОТ БСП БОГАТЕЕ, ДОКАТО Е НА ВЛАСТ fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/11/blog-post_77.html‎

Съпругата на Кадиев от БСП ще доставя ток на ВМС - http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/11/blog-post_54.html

Червеният депутат Кадиев се прегърна с Прокопиев
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/11/blog-post_70.html


Далаверата с Енерго-водното Рекетиране много добре беше обяснена вчера в предаването "На Жълтите Павета":
https://www.ataka.tv/видео/на-жълтите-павета-г-c9892.html
http://www.ataka.tv/clips/7a7c484517275f5a50deb9f53884ec52b46b6a32.mp4


Коментари:

ЧЕЗтито  ( нерегистриран )
03.04.2015 15:34
Депутатската Комисия за Енерго-Водно Рекетиране доказано назначена от ВЕИ собствениците, каквито са 170+ депутати в парламента, е най-наглата терористична групировка подкрепяща именно интересите на енергийната мафия! Не очаквайте нищо добро от тази пасмина и шайка доказани престъпници, национални предатели, продажници и ренегати. Можем да очакваме пълен срив в националната енергетика, дори разпад на енергийния пръстен, провал във всички атомни блокове, спиране изцяло на Козлодуй, радиоактивно замърсяване от най-висока степен, особенно сега, когато ДП-РАО отваря похлупаците на малките реактори и се гласи да реже и тях с радиоактивните елементи за скрап! Чернобил ще бъде сладък спомен от детството с тези проклетници. Следващата стъпка е превръщането ни в радиоактивното бунище на ЕС, ако до тогава третата световна война не изпепели територията ни.


психолог  ( нерегистриран )
03.04.2015 09:32
За да не съдържа обиди моят коментар, перефразирам - политически обвързан и обременен с греховни приватизации на ТЕЦ -ове, строени от нашите бащи и майки. Доволни ли сте сега?


Деформаторите се оляха
02.04.2015 17:52   ( нерегистриран )
Това назначение е пълна порнография и погребване на енергетиката!


оу  ( нерегистриран )
02.04.2015 17:30
Парите от американските тецове свършиха работа.
Да назначиш тоя нещастник за шеф на КЕВР е все едно да сложиш вълка за пазач на агнетата.



090  ( нерегистриран )
02.04.2015 16:48
Иван Иванов - това е еквивалента на Иван Костофф само, че в Енергетиката !
Този човек е отявлен АНТИБЪЛГАРИН и соросоид.
Това е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОБОРНИК ЗА ПЪЛНОТО ЗАТВАРЯНЕ НА ВСИЧКИ БЛОКОВЕ НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ ЗА ВИНАГИ !!!!!!
Този иска да затваря българската атомна енергетика още от 1990 г. Още от тогава се строши да прави пресконференции за закриване на Козлодуй във Виена и Париж.
СДС (ДЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК) ПРЕЯДОХА И СЕ О..ХА С ВЛАСТ ИЗПОЛЗВАНА НА 100% ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО И БГ ДЪРЖАВАТА !!!!!!!!



koko  ( нерегистриран )
02.04.2015 16:11
Народното събрание е окупирано от организирана престъпна група.  Да се сезира ЦаЦаратурата ! Да им се запорират сделките-"законите" в срок от 48 часа! Да се арестува главатаря на на групата - Тиквун, известен още като Боко тиквата!



Този не беше ли против  ( нерегистриран )
02.04.2015 15:19
ядрената енергетика?



рога и копита  ( нерегистриран )
02.04.2015 15:05
Те на това се казва да назначиш козела градинар!


ТТ  ( нерегистриран )
02.04.2015 14:35
ДКЕВР не е политическа институция!Но я направиха!И какво ще правят тези тулупи там?



Поредният висок пост,  ( нерегистриран )
02.04.2015 14:33
превзет от войнстващите фашизоиди от ДБ. Мутрата да си признае, че хем няма компетентни кадри, хем е предоставил цялата власт на най-отявлените продажници от ДБ. Иванов е типичен представител на школата на другаря Костоффф и ДСБ, най-характерното за която е дълбоко отвращение и омраза към българите, България и всичко българско и родно. Техният мозък е застинал на нивото на партиен секретар от петдесетте години на миналия век. Единственото което е сигурно за тях е, че са безкомпромисни и ентусиазирани продажници и слуги, идеалните проводници на чужди американски интереси, напълно противоположни на интересите на българите и България. Те не са даже и европейци, те са американски марионетки.



Ако беше почтен,  ( нерегистриран )
02.04.2015 14:40
нямаше толкова години да е в ДСБ и да е послушко на Костов! Нито пък сега щеше да е в коалиция с мутри, българофоби, продажници и простаци. Явно е като тях, щом работи с тях.



???  ( нерегистриран )
02.04.2015 14:16
И ТОКА СТАНА ПАРТИЕН. МИСЛЕТЕ ЗА КОГО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ.



Боже пази България  ( нерегистриран )
02.04.2015 14:09
Ясно, само партийни шушумиги!?



Чичо от София  ( нерегистриран )
02.04.2015 14:42
СДС- ДСБ са отново във власта???? Заедно с ГЕРБ завзеха цялата власт???!!! БСП са същите боклуци?
И какво? Будалкат народа вече червърт век. Добре ,че през последните години не гласувам. Не,че не искам,ами защото така са се подредили,че няма начин да не збъркаш. Взимат субсидии за всеки глас,много пари,купуват гласове,телевизии,журналисти,политолози,социолози и всички работят в схеми за кражби,далавери и лична облага. Най важното е забележете,никой в нито един момент не мисли с чиста помисъл за народа. Ако каже нещо,то е популизъм и замазване пак със цел за заблуда! И на края лошото е,че на Ганьо не му иде,все същата простотия да се джавкат и обиждат по форумите на комунисти,фашисти,фоби,фили и т.н. Ние не сме добра нация българите,не е имало и няма единство! Я погледнете при другите народи,когато им се накърнят интересите площадите се изпълват с протестиращи,стачки по цяла седмица. У нас само платени протестъри,за келипир,но никога от душа и сърце. Каквито сме си българите,това и заслужаваме! Резултатите са налице! Най бедните,прости тъпанари от академиците ни,до простия пастир!

Източник: http://dnes.dir.bg/news/ivan-ivanov-izbori2013-reformatorski-blok-kevr-18797763

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог