сряда, 29 април 2015 г.

Терористът Топлофикация още тормози неабонати!

Терористът Топлофикация още тормози неабонати!

Геноцидът над Българите продължава, докато ГЕРБ подкрепя.

28.04.2015 г. София, фотоволтаикбг

На вниманието на Прокуратурата,  ДАНС,   МВР
На вниманието на Народното събрание,  Комисията по енергетика в народното събрание
На вниманието на КЗП, КЗК
На вниманието на Омбудсмана,
На вниманието на Българския Граждански Енергиен Форум и всички Граждански Организации!
(ДКЕВР е пропуснат, поради това, че е антиевропейски и незаконен от 03.03.2011 г. съгласно Трети енергиен пакет!)





Въпреки изричните нови разпоредби на Закона за Защита на Потребителите, изрично транспонирания от Директивата чл. 62 с цел именно защита на гражданите от енергийните монополни вампири, Терористичната ТоплофЪкация продължава да тормози неабонати, като изпраща свои служители или служителки, посещаващи домашните адреси на отказали се преди десетилетия "абонати" и/или такива, които никога не са сключвали ДОГОВОР за покупко-продажба на топлинна енергия и съответно не ползват такава!

Получихме оплаквания тези дни от Софийски граждани, че са били посещавани от нагли и нахални служители на "Топлофикация София" ЕАД. Последните са си служили с груби думи и заплахи за съд, целящи да принудят живущите да се съгласят да им заплащат незаконните сметки, незаконно начислените незаконни фактури, наречени незаконно "съобщения към фактури", а дефакто документи с невярно съдържание, осъществяващо престъплението по чл. 223 от Наказателния Кодекс. Служителите събират и записват всякаква информация, която успеят да изкопчат, като телефонни номера, имена на живеещите, ЕГН-та и други подобни. Гангстерите на Организираната Престъпна Група, Топлофъкация София, подчинени на Столична община и герберасткия кмет Фандъкова, пълнеща черните партийни каси на ГРОБСП, ДПСДС и други, принуждават словесно живущите да отидат в топлофък и да заплатят веднага 500 лева, а в последствие да плащат по 200 лева докато починат, като заплашват, че в противен случай щяли да заведат дела. Престъплението е насочено към неабонати, единствено защото някъде из многовходовия многоетажен блок имало абонатна станция. При това, от над десет години гражданите не получават топлинна енергия поради липса на радиатори, както и поради липса на присъединяване към активна работеща сградна инсталация. В някои от оплакванията, хората споделят, че откакто в блока е поставена абонатна станция, парното в домовете им никога не е работило, поради което именно всички радиатори са демонтирани и точките на присъединяване са затапени.

Припомняме на фашистката топлофикационна хунта да внимава, защото гражданите по аналогичен начин можем да започнем да обикаляме служителите на топлофикация по частните им домове и да приложим адекватни контра заплахи и контра тормоз! Не е изключено да се стигне и до грубо насилие, както при топлофикационния тормоз над гражданите, така и при контра посещенията от гражданите у домовете на топлофък служителите! И понеже топлофък служителите от десетилетия подлагат софиянци и столичани на ГЕНОЦИД, е напълно вероятно при стълкновенията да пострадат най-заслужено и най-много!

Прилагаме за всички Граждани, страдащи от беззаконията, наддържавността и антиконституционните фашистки действия на мафиотската групировка Топлофък, няколко материала, жалби, юридически издържани помощни средства за тяхната борба против монополиста терорист!

Допълнена примерна ЖАЛБА срещу Престъпника "ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ" ЕАД
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/04/blog-post_1384.html


Последваща примерна ЖАЛБА срещу Престъпника "ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ - ЕАД"
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/08/blog-post_16.html


"МУТРАТА ТОПЛОФИКАЦИЯ С „НОРМАТИВЕН” МОНОПОЛ ЗА ГРАБЕЖ"
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/07/blog-post_18.html


Съобщенията към фактура на Топлофикация - закононарушения и измами"
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/08/blog-post_66.html


По закон: Не ползваш парно, не плащаш сградна инсталация
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/11/blog-post_12.html


ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ОТКАЗ ОТ ДОСТАВКАТА НА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/11/blog-post_11.html


ИСКАТЕ ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ РЕКЕТА „ТОПЛОФИКАЦИЯ“? ЕТО КАК!
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/11/blog-post_23.html


НЕ НА РЕКЕТА ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ
https://bg-bg.facebook.com/Ne.Na.Reketa.Ot.Toplofikacia

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог