понеделник, 27 април 2015 г.

Гамизов: Зелените централи да върнат 800 млн. от джоба ни

Гамизов: Зелените централи да върнат 800 млн. от джоба ни

22.04.2015

Стефан Гамизов
Днес е ден за добра новина! В резултат на действията на ръководената от Валери Симеонов временна анкетна комисия за установяване на състоянието на енергетиката, най-после бяха спазени законите и т. н зелени централи бяха уведомени, че трябва да върнат надвзетите пари за произведена ел.енергия над квотите си с преференциални цени. Това пише експертът Стефан Гамизов във фейсбук.

За последната година и половина става дума за 800 милиона лева!!! 800 милиона лева, които всички сме им платили, без те да са имали право на това!!! Колко рушвети са раздадени от тези пари и колко сега се обещават за да не се връщат, не мога дори да си представя!!!, възмущава се Гамизов.

Източник: http://frognews.bg/news_89905/Gamizov-Zelenite-tsentrali-da-varnat-800-mln-ot-djoba-ni

Много се чудих как да публикувам този подвеждащ материал. От една страна се признава за престъпления от порядъка на 800 милиона, а от друга това си е чист ПР на Винкела Симеонов. От една страна самите престъпници си вадят един на друг кирливите ризи, но от друга страна остава скрит подтекста, който обаче в коментарите по-долу бе успешно разшифрован!

В тази държава всеки властимащ само взема и никога не връща, каквото и да си приказва. Кога Борисов и Дянков ще върнат 1. 4 млрд на Здравната каса, как мислите?

Абе, Гармизов, Уж не си наивник, дори си и малко отворкок. Защо се надяваш, че ще се случи нещо добро ВЕИ-Татарчев, щом за тях са се вързали всички от каймака на депутатите? Каква комисия на Н С трябва да заседава, за да се върнат парите, които са надвзети? Това е работа на Цацаров, който сега се пише голям реформатор, вместо да лови и осъжда крадците. Без девети септември работата не може да се оправи. Да идва 7-ми флот и ген, Маринов.

Как се връща нещо което го няма? Гамизов е пълен олигофрен. Този "експерт" би трябвало да знае че почти 100% от соларните паркове са построени с кредит от БАКБ на Цв. Бориславова. Собствениците на тези соларни паркове са си обслужвали и обслужват кредитите към БАКБ, т. е. те нямат пари. Реално основният печеливш от "зелената" енергия е Бориславова. Да, ама тя няма сключени договори за продажба на ел. енергия. С други думи от нея и стотинка неможе да се вземе, дори напротив тя ще стане собственик на всички ВЕИ-та защото хората няма да могат да си погасят кредита. Така Бориславова ще стане монополист в тази област без да е вложила и 1 стотинка в изграждането на парковете! В действителност Валери Симеонов чрез механизмите на държавата превръща Бориславова в едноличен собственик на въпросните паркове. Това обяснява защо кабинетът "Борисов" -1 даваше разрешителни на кило, а Бориславова "даваше" кредити без да се замисля. Схемата е била начертана още тогава. Нямало да има протестъри, оооо!

И Гамизов да върне парите в зелено!

23/04/2015 - 19:57
а държавните хрантутници, дето са проспали задълженията си?

професор мухльо карантинов
23/04/2015 - 23:24
аха обади се и соло ташака на в симеонов явно става въпрос за активно мероприятие те са тъка двете дупета единия като пръдне, другия се изсира


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог