вторник, 30 юни 2015 г.

Започвала подписка срещу разполагането на чужд военен контингент у нас. С КАЛАШНИКОВ ЩЕ Е ПО-ЕФЕКТИВНО.

Започва подписка срещу разполагането на чужд военен контингент у нас

Публикувано на 25.06.2015 @ 10:57

/Поглед.инфо/ Национална гражданска инициатива срещу разполагането на чуждестранeн военен контигент на територията на България започва инициативен комитет от юристи, журналисти и граждански активисти по идея на гражданското непартийно Движение „Модерна България”. Подписката е по реда на Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и ще бъде внесена в Народното събрание и Министерския съвет, които трябва да се произнесат по нея.

Инициаторите на гражданската акция се обявяват срещу това България да става „плацдарм за чужди геополитически цели и домогвания, от което биха пострадали дългосрочните национални интереси”. В инициативния комитет за подписката участват представители на „Модерна България” - юристите Борислав Цеков, Петър Кичашки, Здравка Кръстева, Росен Георгиев и политологът Иво Инджов, както и журналистът Александър Симов, главният редактор на сайта „Поглед.инфо” Румен Петков, депутатът от VII ВНС Еленко Божков, предприемачът Георги Дренчев, един от водачите на февруарските протести Ангел Гаджев и др. (Е, то и аз бях сред организаторите и участниците от Февруарските протести)

„Ако Полша и прибалтийските републики имат свои причини да се чувстват застрашени от Русия, то ние в България нямаме такива причини. Да сме коректен член на НАТО не означава, че трябва да изпълняваме безропотно исканията на нашите партньори, дори когато те не отговарят на нашите национални интереси. Разполагането на чужд военен контингент на българска територия би могло да превърне България в мишена, както на ответни мерки на Русия, така и на ислямския тероризъм”, подчерта Борислав Цеков от инициативния комитет.

Следва пълният текст на призива на инициативния комитет:

ОБЩЕСТВЕН ПРИЗИВ

Уважаеми граждани на България!

В днешните сложнии тревожни времена, когато на международната арена се разгаря остро противопоставяне и даже започна нова надпревара във въоръжаването, сме изправени пред един общ дълг:

Да не допуснем превръщането на България в плацдарм за уреждане на чужди геополитически цели и домогвания, от което биха пострадали дългосрочните национални интереси.

Да опазим нашата Родина от въвличане във враждебни действия срещу други държави и да не допускаме тайни споразумения в такава насока.

Да предотвратим превръщането на страната ни в мишена било на ответните мерки на други държави, било на ислямския тероризъм.

Ние разбираме суверенната позиция на други държави, които имат свои опасения и напрежения в отношенията с Русия. Но сме категорични, че и те трябва да уважават суверенните интереси на България. Националната сигурност на нашата страна не е заплашена нито пряко, нито косвено от Руската федерация. Затова нищо не налага разполагане на чуждестранни военни контингенти на българска територия. Подобни действия, съвсем естествено, могат да предизвикат ответна защитна реакция и биха довели до нежелано влошаване на традиционно добрите двустранни отношения между България и Русия. Нещо повече, разполагането на чужд военен контингент у нас би могло да превърне страната ни наистина във „фронтова държава“ и по отношение на ислямския тероризъм.

В условията на икономическа криза, подобни действия биха се отразили неблагоприятно и върху туристическата индустрия и чуждестранните инвестиции.

Членството в НАТО не означава безропотно изпълнение на чужди геополитически цели и задачи. Над всичко трябва да е националният интерес и уважението към достойнството на българския народ и суверенитета на България.

Ето защо ние, участниците в настоящата подписка, се обръщаме към българските власти – към Народното събрание и Министерския съвет - с категорично настояване:

Да не се допуска разполагане на чуждестранни тежки въоръжения и войскови части на територията на България, които са насочени към други държави.

Призоваваме всички наши съграждани, които споделят тази позиция, независимо от политически и други различия, да се присъединят към нея, полагайки подпис в Националната гражданска инициатива, която ще бъде внесена в парламента и правителството.

ПОДПИСИ:

БОРИСЛАВ ЦЕКОВ, юрист
АЛЕКСАНДЪР СИМОВ, журналист
ПЕТЪР КИЧАШКИ, юрист
РУМЕН ПЕТКОВ, главен редактор на „Поглед.инфо“
ГЕОРГИ ДРЕНЧЕВ, предприемач
ЕЛЕНКО БОЖКОВ, депутат в VII Велико народно събрание
ИВО ИНДЖОВ, политолог и медиен експерт
ЗДРАВКА КРЪСТЕВА, юрист
АНГЕЛ ГАДЖЕВ, граждански активист
ОРЛИН ИВАНОВ, общественик
РОСЕН ГЕОРГИЕВ, юрист

ВАЖНО!!! Изтеглете бланка за събиране на подписи от тук - http://dvizhenieto.org/wp-content/uploads/2015/06/blanka.pdf
Събраните подписи изпратете на адрес: София, ул. "Бачо Киро" 57, ет. 1-2, За Движение "Модерна България".
Или сканирайте и изпратете на e-mail: nenavoinata@mail.bg

Източник: Поглед.инфо, http://bulgarski.pogled.info/news/65594/Zapochva-podpiska-sreshtu-razpolaganeto-na-chuzhd-voenen-kontingent-u-nas

Напомняме на читателите, за нищо на света да не се връзват на демагогията на БСП, които докараха НАТО у нас, които провалиха подписката на АТАКА за Референдум "Против или За ЕС и НАТО", а сега тръбят наляво, надясно, напред и назад, нагоре, надолу, навътре и навън, колко били "антинатовци". В същото време, преди 10 години със същите приказки Гоце стана Презерватив за втори мандат, а другарят Калфин като част от тройната коалиция ДПС, НДСВ(ГЕРБ) и БСП подписаха и допуснаха 4 американски бази безплатно на територията на България! За това, скъпи приятели, подкрепете подписката! Но не подкрепяйте ГЕРБСПФ, нито ДПСДСБДЦ на следващите избори!

Все си мисля обаче, че вместо да си слагаме ЕГНтата из разни хартийки, би било далече по-ефикасно да се употребят калашници, пистолети, а вместо ЕГНта и имена, да се подпишем с истинско ОЛОВО В ГЛАВИТЕ НА ОБЩОИЗВЕСТНИТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ! Но това си е мое мнение де! Според мен, едно партизанско движение би довело до милиони пъти по-бързи и ефективни резултати отколкото разни подписки, искови молби, жалби, възражения и прочие буманщини. Защо ли? Защото мина времето на книжките и хартийките! България е продадена отдавна и е колонизирана не само на хартия! Окупирането ни вече е реално с истински тежки танкове, благодарение на ГЕРБСП и ДПСДСБДЦ !!!


Искам да споделя и други ФАКТИ. Тези танкове не са в Бъглария "ЗАРАДИ РУСКАТА АГРЕСИЯ" и прочие идиотизми, които се леят по медиийте всеки ден! С танкове от и в България НЕ МОЖЕ да се водят военни действия срещу Русия! Все едно с чаша мляко в София да искате да предизвикате наводнение в Сахара! Оръдията на танковете, гаубиците и останалата артилерия не могат да стрелят от родината ни към Крим, Краснодар или Сочи - Просто нямат такъв голям обсег на действие! Такъв обсег имат КРИЛАТИТЕ РАКЕТИ! Но МОГАТ да бъдат придвижени до СОФИЯ и други по-големи градове И ДА ОБСТРЕЛВАТ СОФИЯ и населените ни места, както ФАШИСТИТЕ ОБСТРЕЛВАТ ДОНБАС, ДОНЕЦК, ЛУГАНСК и т. н.!!!!! ЗАТОВА ПРЕЗЕРВАТИВЪТ ПЕДЕРОСЕН ПЕДАЛЕВНЕЛИЕВ КАЗА ВЧЕРА по телевизиите, ЧЕ "СКОРО ЩЕ УСЕТИМ ТАНКОВЕТЕ" !!!!!!!!

Тези танкове ще бъдат ИЗПОЛЗВАНИ СРЕЩУ НАС!!! СРЕЩУ КОРЕННОТО БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ! За целта на втори фланг се подготвят Циганите, а от ЮГ СЕ ВНАСЯТ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТИ! Планът е пълна дехристиянизация на България, както и на ГЕЙРОПА! Гей-мерри-канските Фашизирани Щати (ФАЩ) онзи ден признаха ГЕЙ-Сватбите (gay-marriages) във всичките си щати. 

По този начин с това въоръжение, внесените ислямисти и терористи дефакто имат готово и доставено на място тежко въоръжение, с което изключително ЛЕСНО, БЪРЗО и БЕЗОПАСНО за тях, могат НЕ САМО ДА ОТКЪСНАТ ТЕРИТОРИИ от страната ни, но И ДА РАЗШИРЯТ ТЕРИТОРИИТЕ НА ИДИл-ОТСКАТА СИ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА на НАШАТА ТЕРИТОРИЯ!!!!!

Братска ГЕЙ-Мерри-ка постигна това териториално разцепление на много места! От геноцидът пострадаха в Югославия, в Ирак, в Афганистан, в Либия, в Египет, в Гърция, в Украйна, в Сомалия, в Индонезия, Анжентина, Венецуела и десеткии други държави! Мислите ли си, че ние Българите сме им по-мили и по-близки по сърце, че да ни пощадят?!?!? Американските топло-централи, източващи по ЕДИН МИЛИАРД ЛЕВА ГОДИШНО от Българстата Енергетика доказват противното!

Мислете БЪЛГАРИ, независимо дали сте Шопи, Търновци, Варненци, Майни, Бургазлии, Плевенчани, Арменци, Цигани, Македонци, Монтанци и т. н. ! Мислете с главите си, мислете за домовете си. Не за Хуймерика, за Русия или други геополитически чужди игри! Бъдете РОДОЛЮБЦИ, а не продажни СОРОСОИДИ или безплатно промити "мозъци".


фотоволтаикбг.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог