петък, 19 юни 2015 г.

Мутрата Борисов и бизнес-мафията на протест срещу себе си заради тока

Супер Наглост! Мутрата Борисов също тръгвал на протест с бизнес-мафията срещу неговия КЕВР!

Този дето цяла година говореше, че токът задължително трябвало да поскъпне, сега излизал с мафиотите на протест. Не за да защити гражданите от тази престъпност, а за да защити престъпниците, заради които поскъпва тока!

14:00 | 19 юни 2015 / Редактор Георги Брандийски

Премиерът коментира цената на тока, след като резна
главата, тоест лентичката на пречиствателна станция
във варненското село Тополи
Сн.: Bulphoto
СВРЪХ НАГЛОСТ! Педерастът-Мутра Бойко Борисов обяви, че той сам ще се присъедини към протеста на работодателите за цената на тока. Той също не е съгласен с КЕВР и създава екшън група. (с бухалки ли?)

Нека да бъдем коректни. Всички говорехме, че трябва да има държавен регулатор, който да е изцяло независим. От 9 члена, мисля, че ГЕРБ има само двама представители там, подчерта Борисов. И така ли бил независим парламентарния КЕВР? От ГРОБ двама, от БКП двама, от ПФ двама, от ДПС един, от РБ - председателя акушер на енергийната мафия, от ЧЕЗ Разпределение един, от Булгаргаз един, от Веолия двама, от Бруната един, от Данс - един и от Топлофък - един! Евала!
Всичките членове на КЕВР са гласували ЗА ПОВИШЕНИЕТО НА ТОКА, Даже и четиримата от ГЕРБ и ПФ!!

Премиерът каза това, след като резна главата с панделката на "модернизирана" пречиствателна станция във варненското село Тополи.

Днес бизнесът заплаши, че започва протест срещу поскъпването на тока от 26 юни с масово спиране на производствата за един час.

Борисов коментира, че и той би протестирал с бизнеса, тъй като не е съгласен с решението на КЕВР. Естествено, нали точно "бизнеса" му държи каиша. Нали КРИБ назначи ГЕРБ на власт още първия мандат, а Майси Раис - втория! Нали КРИБ, БСК и АИК са учредителите на ГЕРБ!

Мнозина журналисти обаче се зачудиха дали това не би означавало спиране на работата на МС или просто Борисов ще рита футбол.

Според плановете на енергийния регулатор цената на тока за повечето предприятия ще нарасне с 13 до 20 процента от 1 юли. Аргументът на КЕВР е, че ако не бъде увеличена цената "задължение към обществото" за стопанските потребители, в системата се отваря дупка от 285 млн. лв. и трябва цената на тока за хората да е със 17% по-висока.

Преди дни премиерът Бойко Борисов поиска по-широк дебат по формирането на цените на електроенергията и настоя за отлагане на поскъпването с един месец.

Премиерът посочи, че в момента работят с колеги и може би в събота или неделя ще направят съвещание във връзка с цената на тока.

Разбрал съм се и с ПФ, защото не съм съгласен, макар, че нямам никакво право да се меся в работата на регулатора. Имам право обаче да се меся в работата на НЕК, БЕХ и ако трябва дори да отидем за по-драстични промени в два-три текста на закона, ще настоявам да се направи, каза Борисов.  - Естествено! Зза никого не е тайна, че всички закони се пишат за да обслужват мафията! ЗЕ е променян над 40 пъти за последните 14 години, откакто Иван Иванов му стана акушер. Именно още с първия ЗЕЕЕ беше зачената и родена "Енергийната Мафия"!

 Според него не е коректно политическите партии да говорят, че ГЕРБ или аз искаме да вдигнем цената на тока”, заяви Бойко Борисов. А #КОЙ цяла година, даже и предизборно говореше, че вдигането на цената на тока е задължително? #КОЙ!?!?!?! Доган, чрез Борисов, нали?

Източник: http://dnes.dir.bg/news/biznes-boyko-borisov-tok-tzena-izbori2013-19315477

Коментарите са категорични:



088 ( нерегистриран )
19.06.2015 16:42
Борисов, покани на протеста СИ и онова твоето магаре президента - лика-прилика ще сте си :)

gangnam style ( регистриран )
19.06.2015 16:50
Интересно,и Плевнелиев който е за Увеличението на Тока, на какво Мнение е сега Той, при случай че Тиквата бил Против???  

Х ( нерегистриран )
19.06.2015 16:53
Тапета винаги е съгласен с мнението на този, който го бие по врата!


Смърт за мафията ( нерегистриран )
19.06.2015 15:56
Ако Февруари 2013 бяхме довели нещата до край, имам предвид бесило, разстрел, погребение, сега мафията нямаше да ни играе тези циркаджийски номера! Нямаше да има и летен майдан, нито Пеевски, нито Орешарски, нито Шаламанов, нито Митов, нито Теменушки, нито Светли, нито Евгении, нито Лиляни, нито Ненчевци, нито Рамаданци, , нито ПлЕВНелиевци, нито пък цензуриращи ДИРници!
*Коментарът е скрит, защото призовава към противообществени прояви
088 ( нерегистриран )
19.06.2015 16:02
Пропуснахме, но като гледам май пак ни дават шанс ;) Все пак по-добре късно отколкото никога ... ;)
Смърт за мафията ( нерегистриран )
19.06.2015 16:10
А не е ли противообществена проява именно вдигането цените на тока, водещо до поредните многомилиардни грабежи в енергетиката? Не е ли против волята на обществото налаганият от ГЕРБ, ДПС, БСП, РБ, ПФ, АБВ и БДЦ ГЕНОЦИД?!?!? Не е ли вашата цензура израз на СЪУЧАСТИЕТО ВИ КЪМ ТОЗИ ГЕНОЦИД ?!?!?!?!?!?!?

gangnam style ( регистриран )
19.06.2015 16:44
Има една поговорка, че всеки си пати от тарикатлъка, та така и наш Бойко, гласуват за Увеличението на тока със Реформаторите ДПС и АБВ. И сега все едно нищо не знае, яйде няма нужда Тикво Бaнкяска и помеджу другото вие Дира на Агрегати ли работите, че толкова много защитавате Борисов и триете на народа коментарите.нали е уж демокрация, или вие сте взели пари за това а??? Всичко що мърда във Медийте смърди на Корупция, платена от Борисов, иначе как народа го изгони със камъни първият му мандат,и после изведнъж, пак го заобича, няма такова нещо, това стана защото манипулирате всеки ден хората, и ги облъчвате мозъците непрекъснато със Този Борисов, какво бил направил той Вожда неземен. Без да ме триете Хиени, нали???

Защо триете за Мутрите
19.06.2015 16:55 ( нерегистриран )
*Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам
Ха, ха... ( нерегистриран )
19.06.2015 16:56
Трият, защото дирниците явно са на подчинение на мутрите...!!!

SS ( нерегистриран )
19.06.2015 16:05
тоя отива на протеста, а пък вчера Нушка вика - "Че от мен к'во зависи" .... бухахахахахааааа е'баси и държавата ...

100% ( нерегистриран )
19.06.2015 16:33
Пожарникара става ПРОТЕСТЪР!?!?! Споко , БОКО!!! Ние знаем на КОГО и по КОЛКО плащат от фондацията "Америка за Б-я"!!!!!Знаем и Сорос по колка превежда на месец!!!Айде стига циркаджилъци че почваш да приличаш на Домусчиев!!!
Е КАК ДА НЕ СЕ УВЕЛИЧАВА ТОКА 
19.06.2015 16:37 ( нерегистриран )
160 депутати имат фотоволтайци вецове и вятърни централи

Milen ( нерегистриран )
19.06.2015 15:56
Иначе ДКЕВР е независим ...но ГЕРБ има двама човека.
И какво му е независимото на ДКЕВР?!

аз ( нерегистриран )
19.06.2015 15:22
След като ББ е решил да ходи на протеста срешу увеличението на тока, най уместно ще е да поиска и оставката на министър председателя!!!!! Да видим дали ще успее да я получи - нали Бате Бойко може всичко!!!!!!


ОСТАВКА ЗА МАФИЯТА! ( нерегистриран )
19.06.2015 15:02
Този дето цяла година говореше, че токът задължително трябвало да поскъпне, сега излизал с мафиотите на протест. Не за да защити гражданите от тази престъпност, а за да защити престъпниците, заради които поскъпва тока!

Градския ( нерегистриран )
19.06.2015 15:55
Нашия Лицемер -Премиер пак прекали !Щял да протестира за високите цени на тока ?Предлагам му да се жертва за тази свята кауза, като скочи от комина на Американския ТЕЦ или пък да се самозапали пред ДЕКЕВЪР-а, може да протестира и чрез показно "сепуко" , пред Цветелина Бориславова шефката на Асоциацията за алтернативните енергии!Браво Борисов !На ритуалното самоубийство покани всички телевизии и екип на Москов/може пък да те спасят/!

ЕМО ( нерегистриран )
19.06.2015 16:02
Има дупка в главата на Иванов. И на цялата КЕВР. Борисов отново се прави на умряла лисица. Смята, че като махна Д-то, ние не знаем, че това е държавна комисия на подчинение на МС. Иначе вече всики знаем, че частнте ВЕИ-та, Американски централи, ЕРП-та, Ко генерации източват НЕК и трупат свръх печалби
ОСТАВКА НА ГЕРБ И ПОМАГАЧИТЕ ИМ.

тоя съвсем изкука?? ( нерегистриран )
19.06.2015 14:57
Боко Тиквата ще протестира сам срещу себе си??? Няма ли някой край него да му обясни, че работата му не се състои в това да протестира срещу проблеми (от чист популизъм го прави м/у другото, и от ненадмината простотия)

007 ( нерегистриран )
19.06.2015 14:56
ОСТАВКА ГАДЕН ПЕДЕРА$Т!!!!! Мръсен Боклук, Господ да те убие на мига!
Преди няколко дни Атака като внесе мораториума върху повишението на цената на тока, ти, к0Пел#, и вашите партии ГЕРБКПФ+ДПСДСБДЦ гласувахте ПРОТИВ!!!!! Или тогава мораториума беше за НАСЕЛЕНИЕТО, а не за КРИБ, БСК и прочие мафиоти, от които Ти, ПлЕВНелиев, Цветелина и Прокопиев сте част?!? Мръсен коп$лдак, само да те срещна някъде из улиците, ще ти $ветя ма$лото на секундата!

Българин ( нерегистриран )
19.06.2015 14:55
Тъп и нагъл простак.

088 ( нерегистриран )
19.06.2015 14:54
Ех, Боко, Боко - стари ми комунисте, пребоядисал се на демократ и ПОПУЛИСТ!
Защо мислиш, че хората ще се вържат на поредните ти шменти-капели? Защо ни имаш за толкова глупави и наивни? Май пак е време да те изкараме от виртъалният ти свят в който си живуркаш - ништо, че сега не е зима ;)

Късопаметния късо....в ( нерегистриран )
19.06.2015 14:52
Нали имахме свръхпроизводсво на електроенергия и т.н. Значи цената трябва да пада или не е така?

тоя съвсем изкука?? ( нерегистриран )
19.06.2015 14:57
Боко Тиквата ще протестира сам срещу себе си??? Няма ли някой край него да му обясни, че работата му не се състои в това да протестира срещу проблеми (от чист популизъм го прави м/у другото, и от ненадмината простотия)

1234 ( нерегистриран )
19.06.2015 14:52
проблема не е в цената и завишението,истината е че ддс-то трябва да се намали.всички от управниците си правят оглушки вместо да погледнат румънците какъв фурор правят с намаленото ддс.

сега да видим ( нерегистриран )
19.06.2015 14:52
полицията ще бие ли протестиращия?

някой ( нерегистриран )
19.06.2015 14:50
  егаси наглостта.. управата протестира срещу себе си :), Бойко ако иска да протестира да не става управител.. Нали Майси Райс го избра, за да не му се налага да протестира!!  

Нормално ( нерегистриран )
19.06.2015 14:49
Eстествен етап от развитието на ГЕРБ като се има предвид,че продават сами на себе си имоти и обществени поръчки,след което по закон оказват контрол над купувачите и ПЕЧЕЛИВШИТЕ.Сега е редно и да протестират сами срещу себе си.
Редно е да се включат обаче и ОРТАЦИТЕ от ДПС.

неразбрал ( нерегистриран )
19.06.2015 14:46
Имало ли е някъде по света протестиращ премиер?

Obektiven ( нерегистриран )
19.06.2015 14:44
Първата държава в света, където "работодателите" стачкуват!!!!!!  

бесен ( нерегистриран )
19.06.2015 14:43
Абе кретен, пардон премиер - ти не си на това високо място в държавата за да протестираш, а за да разрешаваш проблемите на тая територия, пардон държава. Като си некадърен, ОСТАВКА!!!

кой беше премиер ( нерегистриран )
19.06.2015 14:42
 през 2011 г. и преподписа договорите с американските ТЕЦ на още по-заробващи условия? Кой беше премиер от 2009 да 2013 г., когато бяха разрешени зелените енергии на МАХ, тъй като срока за въвеждането на толкова мощности беше 2020 г.? Предлагам Борисов2 да излезе на протест срещу Борисов1и2.  

БATKO ( лоялен )
19.06.2015 14:39
Боко, защо тогава не развалиш договорите на Цветелинка и Иво Прокопиев. Така ще решиш проблема.
Защо не изгониш чуждите мародери от ЕРПтата и американските ТЕЦ?

Така ще свършиш и ти нещо полезно като Виктор Орбан и ще решиш проблема, а сега ти ще протестираш срещу създаден от теб проблем (поне за ВЕИтата) и за това че не ти стиска да го решиш.

Петров ( нерегистриран )
19.06.2015 14:36
Борисов също на протест с бизнеса срещу КЕВР
Ако се присъедини към протеста и шефа на КЕВР, шоуто ще бъде пълно.  

ОМГ ( нерегистриран )
19.06.2015 14:35
А с битовите абонати как стои въпросът, премиере наш?!

Чичо ( нерегистриран )
19.06.2015 14:35
Леторезът Боко в ново амплоа. Ще реже лентата на РъБестото плямпало, което той постави начело на комисията. Такива чудеса могат да стават само в Жалката ни татковина.

Някой ( нерегистриран )
19.06.2015 14:35
Информацията е подвеждаща. Борисов ще протестира срещу правителството, а Цветанов срещу парламента. Отделно, Цацаров ще протестира срещу прокуратурата, че не си върши работата. Дааа, протестите са справедливи.

ПЪЛЕН ПАС ( нерегистриран )
19.06.2015 15:29
"Пълен пас" от години от страна на държавата, която позволява, след като преди време са направили едни "удобни" текстове в полза само на някои "енергийни" играчи, вече години едни и същи "лобисти", намиращи се на средни управленски нива да защитават интересите на тези играчи - например високоефективни когенерации са и тези на ТЕЦ-овете на фабрики; парници и други, които ползват цялата топлоенергия и си я поевтиняват допълнително чрез изкупуваната "ко"-произведена еленергия, за която им се плаща "по закон" в пъти по-висока
от нормалната изкупна цена - почти като цената за американските ТЕЦ-ове. По този начин държавата с нашите пари подпомага няколко играча със силни лобита десетки години. Същото е и с цената определена за почти всички ВЕИ, в която няма грам вярно изчисление , а само измислени разходи ....
ПЪЛЕН ПАЦ-продължение ( нерегистриран )
19.06.2015 15:38
Същата е картинката и при признаването на "инвестиции"-те на ЕРП-тата - пример - преди години в Софийско ЧЕЗ смени проводниците по стълбовете с усукани кабели и му го признаха за инвестиция, макар че единствения ефект беше спестяването на разходи за ЕРП-то, което веднага съкрати екипите по поддръжка поради намалелите скъсвания на електропроводите, но спирането на тока за селата не спря защото не бе ремонтиран нито един трафопост или трансформатор, които гърмят поради претоварването от многобройните новопостроени къщи - просто ако се направи
тази инвестиция тя няма да донесе нищо на ЕРП-то, което и така си взима парите, а тока спира, ли спира ... и много други примери има, ама "специалистите" от ДКЕВР не могат да ги видят защото за си заровили главите в пари, а на щръкналите им части нямат очи ...



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог