вторник, 16 юни 2015 г.

АТАКА ПОИСКА ПО-ЕВТИН ТОК, МНОЗИНСТВОТО В НС ОТХВЪРЛИ

АТАКА ПОИСКА ПО-ЕВТИН ТОК, МНОЗИНСТВОТО В НС ОТХВЪРЛИ

12 юни 2015, петък | публикувано от Стела Кирилова

Протест на АТАКА в София срещу
поскъпването на тока, 1 октомври 2014 г.
Партия АТАКА поиска да се замрази цената на тока, но мнозинството в парламента отхвърли предложението на националистите. Това стана в сряда, когато Волен Сидеров предложи да се включи като точка в дневния ред на НС проект за решение за налагане на мораториум за увеличаване на цените на електро- и топлоенергията. Припомняме, че цената на тока отново скача от 1 юли с около 2%, но сметките ще набъбнат по-рязко заради скритото увеличение на разни такси и добавки в тях (виж каре).

http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2015/06/20.html
ЗАРАДИ ДКЕВР СМЕТКИТЕ СКАЧАТ С 20%, ПОСКЪПВАТ СТОКИ И УСЛУГИ

Представители на българския бизнес дори заплашиха, че ще искат оставката на министъра на икономиката Божидар Лукарски, защото може да фалират. Това ще доведе до нова безработица и социална криза. За потребителите, които не са фирми, да не говорим. Отдавна някои от тях не могат да си плащат тока. Така че нашето предло­жение е да спрем покачването на тока от 1 юли, заяви от парламентарната трибуна Волен Сидеров.

В проекта за решение е записано мораториумът да е за срок от шест месеца. Държавата трябва да изработи стратегия в посока задържане трайно на цената на тока и парното. „За нас ясна посока в реализирането на тази стратегия се явява даването на превес на производства с ниска крайна стойност към НЕК, което да може пряко да повлияе на цената на електроенергията, съставляваща микса, който формира цената за крайните потребители”, пише в мотивите на проекта за решението.

Предложението на Сидеров, което засяга целия български народ, бе отхвърлено. Против него гласуваха 34 депутати от ГЕРБ, 14 от Реформаторския блок, двама от БДЦ, а въздържалите се народни представители бяха общо 42-ма (28 от ГЕРБ, 1 от БСП, 4 от ПФ, 4 от БДЦ, 4 от АБВ и 1 независим).


Източник: http://www.vestnikataka.bg/2015/06/атака-поиска-по-евтин-ток-мнозинствот-2/

Воин Боец казва:
13.06.2015 в 20:18
ПЛАНЪТ НА МНОЗИНСТВОТО В ПАРЛАМЕНТА Е ДА НАГНЕТЯВАТ СОЦИАЛНО И ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ С ЦЕЛ ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА КОЯТО ЦЕЛИ ДА ПРЕДИЗВИКА ОТКЪСВАНЕТО НА ЧАСТИ ОТ БЪЛГАРСКАТА ТЕРИТОРИЯ ПОД ФОРМАТА НА АВТОНОМИИ КОИТО ПО-КЪСНО ДА ПРЕМИНАТ КЪМ ТУРЦИЯ.ПРИ ПРИСЪСТВИЕТО НА НАТОВСКИ ВОЙСКИ В БЪЛГАРИЯ ТОВА Е ЛЕСНО ПОСТИЖИМО.ВЪВ ВРЪЗКА С ТОВА МОГА ДА КАЖА ЧЕ МНОЗИНСТВОТО В БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог