понеделник, 7 април 2014 г.

В КОЛКО БЕЛИ ЩЕ ГО ОСТАВИМ БОРИСОВ ДА НИ ВКАРА ПРЕДИ ДА ГО ИЗМЕТЕМ ОТ СЦЕНАТА С ШУТОВЕ!

В КОЛКО БЕЛИ ЩЕ ГО ОСТАВИМ БОРИСОВ ДА НИ ВКАРА ПРЕДИ ДА ГО ИЗМЕТЕМ ОТ СЦЕНАТА С ШУТОВЕ!


Публикувано на 02.04.2014 / 13:43 ч. от afera

„Бойко Борисов: България ще е сред големите производители на газ”. Удивително тъпо копеле! Моментално да се омита от сцената! Да сравняваш Южен поток с магистрала е не просто тъпо, а безумно. Третият енергиен пакет е неприложим към Южен поток, защото залежите на газ в тая част на света са съсредоточени предимно в Русия. Има и на други места по-на юг в Каспийския регион, но те са буквално незначителни, съизмервани с ония 17% от световните залежи на газ, с които разполага Русия.

Освен това, може ли да накараме Русия, България и другите страни край южната тръба да прилагат трети енергиен пакет, без да е още ясно на каква цена ще идват основните количества и на сляпо – пак на сляпо, като подписването на ония 16% зелени енергии в Програма 2020 от същото лице Бойко Методиев Борисов, – да се подпишем под прилагането на третият пакет без да знаем на каква цена ще сме ПРИНУДЕНИ да купуваме газ от тая тръба.

Пълно малоумие е да се подписваш под международни договори без да си наясно с колко се задължава държавния бюджет, тоя човек не го ли разбра досега! В колко още бели ще го оставим да ни вкара преди да го изметем от сцената с шутове.

Аз лично си мисля, че един съдебен процес за спирането на АЕЦ “Белене” добре ще му се отрази.


По въпросите за тъпите копелета и как да ги държим далеч от политиката – в предишния статус, на който му се слуша.

Нора Стоичкова.

Източник: http://afera.bg/pozitsia/59399.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог