понеделник, 7 април 2014 г.

Нови доказателства срещу ЕРП-тата

Нови доказателства срещу ЕРП-тата


Публикувано на 07.04.2014 @ 13:15

/Поглед.инфо/ Националната електрическа компания (НЕК) е предоставила в петък нови доказателства по процедурите за отнемане на лицензите на трите електроразпределителни дружества, това стана ясно на откритото заседание на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР).

Днешното заседание на ДКЕВР няма да е последното заседание по тази тема. На 28 април ще има ново открито заседание на ДКЕВР.

В петък НЕК е предоставила нови доказателства по процедурите за отнемане на лицензите и е предоставен срок на трите ЕРП до 28 април да се запознаят с новите доказателства и да подготвят възражения. Трите електроразпределителни дружества представят становищата си на днешното открито заседание на ДКЕВР, като нито едно от тях не е съгласно с твърденията за дължимите суми на НЕК.

По предоставена информация от НЕК, задълженията на трите електроснабдителни дружества са 347,6 млн. лв., от които: ЕВН България Електроснабдяване дължи 216,6 млн. лв.; ЧЕЗ Електро България дължи 67.3 млн. лв. и Енерго-про продажби дължи 63.7 млн. лв. Трите дружества твърдят, че не дължат тези средства, припомня "Труд".


Източник: Труд, http://bulgarski.pogled.info/news/53761/Novi-dokazatelstva-sreshtu-ERP-tata

КОМЕНТАР: В ДКЕВР има още милиони  доказателства и потребителски жалби за престъпленията на ЕРП-тата. Така че причини и основания има милиони! Трябва да има единствено "политическа воля" да бъде сложен край на тази междудържавна престъпност от страна на Европейските ЕРП-та! Дори и от СС, тоест ЕС да се карат и да скърцат! Иначе в близко време очаквам Референдум и в България за присъединяване към Русия! От вчера законотворците в общината в Донецк също обмислят законното провеждане на Референдум до 12-ти Май за присъединяване на областта към Руската Федерация. По всяка вероятност ще го насрочат за 7-8 Май, за да празнуват двойно на 9-ти Май. Питам се дали Българският Референдум ще бъде насрочен за 9-ти или за 6-ти Септември? :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог