понеделник, 24 февруари 2014 г.

Геноцидът и престъпленията продължават! Софиянка получи сметка от 397 лв. за парно за 64 кв.м.

Софиянка получи сметка от 397 лв. за парно за 64 кв.м.


12:18 | 3 февруари 2014 | Общество / Редактор Надежда Христова

Фактура за 397 лв. за парно получила столичанката Иванка Генчева за декември. Жената смята, че сумата е нереална, тъй като е пускала радиаторите само 2 седмици.
Генчева живее в двустаен апартамент с площ 64 кв.м. в столичния квартал „Надежда”, съобщи Нова телевизия.

Във входа има 26 апартамента. Девет от собствениците са заявили, че нямат радиатори, а осем са декларирали, че не ползват парно. Фактурата на Иванка Генчева, която е и касиер на входа, е най-висока.

От фирмата топлинен счетоводител правят проверка на показанията на уредите и не откриват грешка. Според тях единственото обяснение е кражба на топлинна енергия от други апартаменти във входа.

"Не мога да приема, че високата ми сметка е поради кражби на съседите, аз съм касиер на входа и съм влизала във всички жилища", казва обаче Генчева.

Преди дни от ДКЕВР обявиха, че са се самосезирали и ще проверяват сметките за топлинна енергия, защото били необосновано високи. Членът на ДКЕВР Еленко Божков заяви, че е получил сметка за 238 лв., след като по това време на годината винаги плащал по 150-160 лв. за отопление. А месеците са изключително топли, отбеляза той.

Източник: http://dnes.dir.bg/news/toplofikatzia-smetka-16061138

Коментар: Не не е от кражби във входа, иначе блокът щеше отдавна да се е овъглил и изпепелил!!! Кражбите са от манипулаторите на топломера, топлофикацията и онези дето са параван и изработват стъкмистиката!! Все обръчи от фирми на обръчи от партии! Предлагам са се спре с тези медийни фишеци за така наречените "кражби от съседи". Всички говорят за тях, но никой не ги е виждал!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог