неделя, 23 февруари 2014 г.

Евробандитите окупираха Ровненската АЕЦ, изгориха сървърa и архива

Евробандитите окупираха Ровненската АЕЦ, изгориха сървърa и архива


21 февруари 2014, петък | публикувано от Магдалена Ташева

Вчера, далеч от киевския евромайдан, „мирните митингуващи” борци за европейска интеграция окупираха стратегически обект – атомната централа в западноукраинския град Ровно.

След щурма на АЕЦ-а активистите завзели административните блокове, подпалили архивите и главния сървър. Сега, когато над главния енергиен ресурс на областта е установен контрол, щурмуващите не знаят какво да правят с централата, съобщи „Гласът на Русия“.

Източник: http://www.vestnikataka.bg/2014/02/евробандитите-окупираха-ровненската/

Коментар: Дали пък и там не мислят разните лобисти и интересчии да пробват да закрият и тяхната централа? Дали пък няма да пробват да шантажират цяла Европа и Русия със заплахи да взривяват АЕЦа? Защо им е притрябвал именно АЕЦ на тези идиоти? Не ви ли се струва странно, че цял един АЕЦ е оставен без охрана, случайно или не, за да бъде завзет така лесно и без съпротива от някакви терористи? А ние видяхме на Евромайдана терористите от свободната сирийска армия с тяхното знаме, видяхме и други наемници, обучавани в разни военни лагери, видяхме там и наемниците от летните протести в София на Прокопиев, Будиста и Сорос...!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог