четвъртък, 20 февруари 2014 г.

СКАНДАЛНО: ДПС, ГЕРБ и БСП искат зависими гейове и масони в Парламента

СКАНДАЛНО: ДПС, ГЕРБ и БСП искат зависими гейове и масони в Парламента


20 февруари 2014, четвъртък | публикувано от Ивелин Николов

В жълтите вестници редовноизлизаха
материали, че Яне Янев е гей.
Той отричаше категорично.
Парламентът не прие предложението на „Атака” кандидат-депутатите да подават декларация, в която заявяват своята сексуална ориентация, както и да декларират дали принадлежат към тайни общности или организации.

Депутатът от АТАКА Павел Шопов заяви от парламентарната трибуна, че за тези неща трябва да се говори открито.

“ Гласно започнахме да говорим преди 30 години, цяла революция направихме в тази насока, но пак не се знае кой кой е, защото има хора с мрачни и черни зависимости, така че важно избирателите да знаят кой кой е в това Народно събрание”, настоя атакистът.

Според него няма нищо лошо в една такава декларация, след като хората с различна ориентация не се срамуват от това.

„Вие казвате хомосексуалност, аз ако кажа истинските думи тук, които използва българският народ, сигурно ще се възмутите… Въпросът е и за членовете на т. нар. тайни общества, които дават тук клетва, но те полагат клетва и на друго място”, заключи Шопов.

Отхвърлянето на това предложение на националистите отново ще даде възможност на членове на масонски ложи да ни налагат политика в полза на икономическите интереси на определени тайни общества.

Зависимостите от сексуалната ориентация си проличаха най-силно след края на 41-то Народно събрание, когато напусналия ГЕРБ бивш замеделски министър Мирослав Найденов заяви, че е възможно да излязат компромати на хомосексуална основа, събрани чрез незаконни подслушвания. Найденов разкри, че така се контролират политици и общественици.

Тогава тези думи насочиха общественото внимание към лидера на РЗС Яне Янев, който рязко смени позицията си към управлението на ГЕРБ, и от човек който смяташе да „уволнява“ Бойко Борисов се превърна в карикатура която обясняваше, че Борисов е велик държавник.

Източник: http://www.vestnikataka.bg/2014/02/дпс-герб-и-бсп-искат-зависими-гейове-и/

Коментар: Ето ги педерастите (аз ще ползвам истинската народна дума), които поддържат ЕРП-тата и мафията!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог