вторник, 23 септември 2014 г.

Изборна машинация на Мафията ГЕРБ-Узаконяване повишаването цената на тока!

Изборна машинация на Мафията ГЕРБ-Узаконяване повишаването на цената на тока!

НА 24.09.2014 ОТ 10:30 Ч. ПП АТАКА ОРГАНИЗИРА ПРЕД МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ПРОТЕСТ СРЕЩУ ПОСКЪПВАНЕТО НА ТОКА. ПРОТЕСТЪТ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ С МИТИНГ-ШЕСТВИЕ ДО ДКЕВР.


23.09.2014 г. Автор: проф. д-р. Директор Докторов.

Утре, на 24.09.2014 г. в 10:30 пред Министерския Съвет и ДКЕВР, Единствената ПП АТАКА ще проведе протест срещу повишената цена на тока с 10% от мафиотското-герберско-мутро-служебно правителство и подменения мафиотско-герберски ДКЕВР с овластената пред(се)дателка Светла Тодорова и членка Евгения Харитонова (Хипертонова)!
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/09/blog-post_24.html

Зададох си един прост и тъп въпрос. Защо са толкова НАГЛИ, та именно ПРЕДИЗБОРНО повишават цената на тока? Та нали така ПП ГРОБ ще отблъснат "избиратели"? Всеки нормален човек би достигнал до тази логика?!

Да ама не. Защото в Булгаристан, "изборите" не се провеждат по нормален начин! Какво имам предвид? Дори и никой да не гласува за мафиотското управление на СИКаджийската турска мутра, наркотрафикантът и убиец Б.Б., тук отново ще важи с пълна сила приказката на другаря Сталин - "Не е важно кой как гласува, а #КОЙ брои!"

Тоест, наглостта на Мафиотската ПедерПартия ГЕРБКП - поредното разклонение на БКП*, е подплътена с тройно резервиран "Костинбродски" сценарии! Ето един пример:

http://offnews.bg/news/Избори_18760/Прокуратурата-разследвала-втори-Костинброд_394946.html

Участникът в метежа на КТБ от тази година печата изборните бюлетини - именно другарят Иван Искров от БНБ. Купуването на гласове е подплатено с милиарди откраднати през предишните управления, както и от източването на енергетиката и НЕК. Трето, "сексолозите" (да не казвам проститутките) от "социологическите агенции" вече настъпателно манипулират обществото с цифри за това #кои идиоти ще спечелят мнозинство проценти на изборите!

Каква е играта значи?

Служ-Ебният ГРОБАРСКИ кабинет на плЕВНелиев вдига тока с 10% преди изборите. На изборите със съответната манипулация Полит-Педерастите ГЕРБ манипулират цифрите и лъжат, че взимат най-големите проценти! На Пресконференцията Мутро-СИКаджията от Банкя ще обяви в типичен просташки стил, че "ето, "мат'риялът" гласува за ГЕРБ защото знаеше, че цената на тока трябва да се повиши". Тоест чрез настоящите изборни машинации ГЕРБ търсят узаконяване на увеличенията на цената на тока!

Следват още няколко последващи увеличения от ГЕРБерасткото правителство и ГРОБарският ДКЕВР, както и Мафиотският "Енергиен Борд", начело на които стоят ВЕИ-вампири и ЕРП-престъпниците!

Ето призивът на Единственият ВОЛЕН СИДЕРОВ за протестът УТРЕ, 24.09.2014 г. от 10:30 пред Мин. Съвет по ТВ Алфа:

http://www.ataka.tv/видео/атака-с-волен-сидеров-г-c6960.html
http://www.ataka.tv/clips/06c1f1e13d353d36fcb74b100107c9c41ae6a09f.mp4

*
ЦК на ГЕРБКП:

Росен Плевнелиев - бившия първи секретар на комсомола в Благоевград, син на секретаря на ОК на БКП по образованието , член на БКП
Бойко Борисов - охрана на Тодор Живков, секретар на УК на ДКМС на училището в Банкя, баща му полковник от МВР, член на БКП
Цецка Цачева - активен член на БКП, любовница на партийни велможи
Николай Младенов - комсомолски секретар на учкома на 114-та английска гимназия, син на дипломат по байтошово време.
Цветан Цветанов - син на шофьора на Григор Шопов - шефа на ДС преди 89-та.
Трайчо Трайков - внук на шефа на комунистическия земеделски съюз, прокуратор от EVN.
Мирослав Найденов ( Миро Мършата ) - комсомолски секретар на Ветеринарния институт в Стара Загора
Лиляна Павлова - внучка на Георги Павлов, партизанин от бригадата "Чавдар",член на ЦК на БКП, министър на химията и металургията.
Диана Ковачева - дядо и е бил личния шофьор на Васил Коларов и Цола Драгойчева.
Сергей Игнатов - син на Симеон Игнатов, секретар на ДКМС и после секретар на ОК на БКП - Видин по Идеологията
Зам. финансов министър Владислав Горанов - негов кум е личния масажист на Тодор Живков.
Дилян Добрев - баща му е бил последния партиен секретар на Кремиковци.
Сталинка Георгиева - любовница на Андрей Луканов. Преименувала се след "възродителната" екскурзия на Кри-сталина.
Георги Близашки - бивш живковист, протеституиращ защитник на Шистовия газ, ЕРП-тата, ГМО-тата, НПО-тата, Хитлеризирането на НАТО и Украйна, АКТА и прочие - американска поглога, пребоядисвач в зависимост от посоката на парите. Доларждия, рубладжия, лираджия, шекелджия, носете носете!

Чугунените комунисти Плевнелиев и Близнашки през 1987 г.

http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/09/1987.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог