петък, 26 септември 2014 г.

На днешната председателка на ДКЕВР й остават максимум няколко месеца живот!

На днешната председателка на ДКЕВР и остават максимум няколко месеца живот!

Високи цени на тока - смъртно-опасно за живота!

25.09.2014

Уважаеми драги читатели,

Пророчицата Кочовска е предрекла, че 2015 година гражданите ще линчуват и ликвидират много политици и чиновници за продажничеството и предателството си, наскоро беше публикувано в Интернет.

Във връзка с протестите от вчера и днес пред Мин. Съвет, пред ДКЕВР и ЧЕЗ,

http://www.vestnikataka.bg/2014/09/атака-каза-мощно-не-на-новото-поскъпва/

във връзка със събитията днес в сградата на ДКЕВР по време на общественото обсъждане на ценовото повишение, хвърлените яйца, заканите на селския-мутро-мафиот, който от 15 години изнасял евтиния ни ток навън, грабейки България, НЕК и всички нас,

http://www.novini.bg/news/239219-замеряха-с-яйца-членовете-на-дкевр-(обновена-видео-снимки)-page_id5.html

http://www.ataka.tv/видео/държавата-днес-г-c6998.html ето тук:
http://www.ataka.tv/clips/75473f6288b5ef694766017f55c953b289e62c19.mp4

http://dnes.dir.bg/news/dkevr-jaytza-svetla-todorova-17455023

както и личните обяснения на шефката на ДКЕВРекетиране, другарката Светла Тодорова пред камерата на ТВ Алфа:

http://www.ataka.tv/видео/добро-утро-българи-г-c6984.html (23мин:40сек) ето тук:
http://www.ataka.tv/clips/8da4644bdfef9c387e345bd6d1cfc21579bd048c.mp4?start=1413

и също така твърденията на бившият Министър на енергетиката Драгомор Стойнов:
http://bulgarski.pogled.info/news/58303/Dragomir-Stoinev-poiska-ostavkata-na-shefkata-na-DKEVR
който казва следното:

В Министерство на финансите е постъпило писмо от адвокатската кантора "Уайт енд Кейс", която защитава държавата в международното арбитражно дело, заведено от електроразпределителното дружество ЕВН с иск за обезщетение от 1.2 млрд. лева. В него много категорично се казва, че всички изявления, дадени в пресата, почти със сигурност ще бъдат използвани в арбитражното дело и доколкото те подкрепят претенциите на ЕВН, ще бъдат използвани срещу България. По това писмо не са предприети никакви действия до 18 септември. Чак две седмици по-късно финансовият министър Румен Порожанов го изпраща до премиера, заместниците му и до председателя на ДКЕВР Светла Тодорова. В писмото се казва, че: "Начинът, по който са формулирани оплакванията на ЕВН, налага българското правителство и ДКЕВР да бъдат много внимателни в своите действия и изказвания, тъй като има опасност, те да бъдат използувани от ЕВН по висящото дело и да бъдат изтълкувани от арбитражния трибунал като признание на България за твърденията на ЕВН".

Междувременно на 17 септември Светла Тодорова заявява официално от името на ДКЕВР, че действията, които са предприети спрямо електроразпределителните дружества у нас не са съвсем законни. "Това при всички случаи ще се използува от ЕВН в делото", категоричен бе Стойнев. Той припомни, че то е заведено през април 2013 г. в Ню Йорк. Претенциите на ЕВН са за обезщетение от 1.2 млрд лв. за неизпълнение на условия по приватизационния договор. "Впечатляващо е, че ЕВН прилага като доказателства по делото протоколи и стенограми от срещи през 2004 г. между ЕВН, тогава още кандидат за приватизация, и ДКЕВР. Записано е, че в срещите е участвала сегашната председателка Светла Тодорова, тогава само член на Комисията. На тази среща са обещани първоначална 16% норма на възвращаемост (нещо нечувано), а след това 12% до края на договора и технологични разходи над 17%", разкри Стойнев. "Излиза, че сега Тодорова е назначена отново от лобито на ЕВН във висшите етажи на властта, за да изпълни дадените тогава обещания", допълни той.

"Ако България загуби делото срещу ЕВН, сигурно е, че ЧЕЗ и Енерго про ще предявят същите претенции и тогава България ще загуби 3 млрд. лева", предупреди доскорошният енергиен министър.

"Премиерът да каже кой му даде сивито на Светла Тодорова - ЕВН или президентът Плевнелиев?", настоя Драгомир Стойнев. По думите му председателят на ДКЕВР работи за ЕВН. Той изрази и притесненията си от информацията, че Светла Тодорова оказва натиск върху членове на Комисията да оттеглят жалбите за неправомерна държавна помощ за двете американски централи ТЕЦ "AES Гълъбово" и ТЕЦ "КонтурГлобал Марица-изток 3", както и за прекомерна държавна помощ за ВЕИ, които бяха заведени от ДКЕВР в Европейската комисия в началото на тази година.

"Това на практика означава, че се слага кръст на преговорите с двете централи за предоговоряне на дългосрочните им договори, които реално започнаха по време на моя мандат като министър на икономиката", информира Стойнев. Тодорова официално заяви, че не одобрява отношението към американските централи у нас, които по думите й са с "железни" от правна гледна точка договори и американските инвеститори нямат никакъв интерес да преговарят. Според Драгомир Стойнев обаче по негово време те са били готови да стартират разговори. За да седнат на масата на двете централи са били преведени дължими им от НЕК суми - общо 100 млн. евро (по 50 млн. на всяка централа). Условието е било изпълнено и преговорите отпушени. Сега те са стопирани и то по инициатива на председателя на ДКЕВР. Тодорова е оказвала натиск и за преразглеждане на политиката към ВЕИ-тата.


правим следните изводи:


С оглед на горенаписаното, в което няма причина да се съмняваме, тъй като фактите не могат да се скрият, те са пределно ясни от изминалите месеци и години, а логиката не е на противната страна, следва изключително ясното предположение, че тази дърта проститутка ще бъде една от първите линчувани личности в започващите тотални протести срещу геноцида и грабежа на мафията,
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/09/blog-post_98.html
срещу ВЕИтата,
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/08/blog-post_50.html
срещу монополите, срещу ГЕРБ, БСП, ДС, ДПС, и обръчите им от фирми!


Другарката Тодорова прави всичко възможно, така че с вдигането цените на тока да обслужи енергийната мафия, ВЕИ мафията, Костовите ТЕЦове, ЕРПтата, и ще доведе до задлъжняване на цялата ни държава с допълнителни 3,6-4 МИЛИАРДА към ЧЕЗ, ЕВН и ЕнергоПро
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/03/evn-vn-1.html и
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/03/blog-post_28.html

по арбитражните дела, както и още 1,2 милиарда по арбитража на РосАтом срещу ГЕРБерасткото+ДПС закриване на проекта АЕЦ Белене, докато паралелно, БоСтан започнаха договаряне с Уестингхаус за реактор в Козлодуй, нещо продължено и от Орешарското правителство, подписаното споразумение между Козлодуй Нови Мощности и Уестингхаус, и продължаваната политика от Близашко-Щоновото правителство назначило и другарката Тодорова наскоро, я правят основен кандидат за бесилото, куршума, павето, тоягата, лопатата, мотиката или каквото и да е друго подръчно общодостъпно оръжие!

Отделно огромните щети нанесени на България още 2004 г. при участието и в преговорите като член на ДКЕВР в криминалната приватизация на енергодружествата ни, когато още тогава бяхме ощетени с милиарди, отделно, че всяка година ЕРПтата изнасят зад граница по 3.8 милиарда лева!
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/04/3_7382.html
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/04/3_13.html

Не знам за вас, но според мен за десетките милиарди левове щети, другарката Тодорова е с двата крака, двете ръце, двете бузи, двете цици и целия си задник в гроба....

А за мъртъвците или добро или нищо, е казал народа. Обаче другарката Тодорова с изключителната си наглост, продажност и предателство, смело може да направи изключение от правилото! За непризнаването на 820 милиона лева откраднати според тазгодишните одити на ДКЕВР:
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/05/blog-post.html
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/06/2700-818.html
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/05/blog-post_9282.html

Затова скъпи читатели, не мога да Ви забраня да я нахраните с цялото и семейство до 9-то коляно, колкото често искате. Разбира се същото се отнася и за другарката Харитонова
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/09/blog-post_24.html

за другарят ПлЕВНелиев, който накара КС да отмени ВЕИ таксата предложена от Атака:
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/07/blog-post_31.html

другарят Близашки,
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/09/1987.html

другарят Борисов и всички Гробокопачи от БСП, ГЕРБКП, ДПС, ББЦ, РБ (коалиция РББоСтанИшев)
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/09/blog-post_23.html


Затова всички на протести, но нека този път отговорно и твърдо да доведем нещата до край веднъж за винаги! По-добре ужасен край, отколкото ужас без край!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог