вторник, 25 март 2014 г.

ХАЙДЕ, ЧЕСТИТО! СЛЕД ТАЙНАТА СРЕЩА НА ПРЕЗИДЕНТА С ШЕФА НА EVN, ЕVN ПРЕДЯВЯВА ИСК КЪМ БЪЛГАРИЯ ЗА 1 МИЛИАРД ЕВРО!

ХАЙДЕ, ЧЕСТИТО! СЛЕД ТАЙНАТА СРЕЩА НА ПРЕЗИДЕНТА С ШЕФА НА EVN, ЕVN ПРЕДЯВЯВА ИСК КЪМ БЪЛГАРИЯ ЗА 1 МИЛИАРД ЕВРО!


Публикувано на от afera

Хайде, честито да ни е. Часове след тайната среща на всенародния ни любимец Роско с изпълнителният директор на австрийския холдинг EVN Щефан Шишковиц идва заплаха. Австрийската фирма ЕВН е наела международен адвокат и ако българското правителство тръгне към национализация, ще предяви иск към България за 1 млрд. евро.
Истината е, че въпросния международен адвокат очевидно е българския държавен глава. Има ли още някой да се съмнява какъв боклук настанихме преди три години на Дондуков – 2…
Владимир Танев

Източник: http://afera.bg/skandalno/59040.html

Коментари на читатели:

  1. българин каза:
    25.03.2014 в 15:33
    Уважаеми господа Станишев и Местан,
    Преди две седмици ви изпратих писмо, с което ви призовах да подкрепите внесеното от народния представител Румен Йончев искане за разследване на дейността на Росен Плевнелиев в качеството му на министър и президент. Вместо коректен политически отговор, получих мълчание, а междувременно фактите за нерегламентираната дейност на Росен Плевнелиев стават достояние на широката общественост в медиите.
    Мислите ли, че тайната среща на Росен Плевнелиев с изпълнителния директор на EVN във Виена е случайна и вярвате ли, че не е в ущърб на българския национален интерес?
    Как ще бъде обяснено участието на Росен Плевнелиев и неговия съдружник Иво Прокопиев в общи фирми
    по времето, когато течеше приватизацията на миноритарните дялове на ЕРП-тата? Има ли друго определение, освен конфликт на интереси, когато стане дума за посредническата дейност на контролираната от Прокопиев “Булброкърс”, която умишлено продаде държавните дялове на EVN на двойно по-ниска цена, за което има и признание на председателя на Комисията за финансов надзор.
    Господа Станишев и Местан, ще ви припомня, че заради вредната политика, която водеха лицата Бойко Борисов, Симеон Дянков, Трайчо Трайков и Росен Плевнелиев, шестима българи се самозапалиха заради високите цени на тока.
    Пиша ви това отворено писмо, за да отговорите дали ще стигнете докрай в разследванията на престъпленията на предишните управляващи, за голяма част, от които съм сезирал прокуратурата.
    Ако продължавате да бавите отговора си ще считам, че има задкулисни сделки между вашето правителство и предишните управляващи, които целят да защитят Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Росен Плевнелиев.
    Николай Бареков
  1. Оператор на биологична еденица каза:
    25.03.2014 в 15:52
    Селянина с колелото си отива и иска за последно да прилапа квото може! Затова влиза в тайни схеми. Докога бе господа политици ще се правите на слепи и няма да му искате ИМПИЙЧМЪНТ на това подло и мръсно олигархче??? Чакате да сътвори още по голямо зло на Родината ли? Изгонете тоя боклук !!!

  2. Бай Ган каза:
    25.03.2014 в 15:11
    Неуважаеми г-н президент на РБ!Най-официално ви заявявам,че освен срам вече напира и гняв в моите чувста и душа,породени от вашето неадекватно държание,поведение и откровенно предателска политика спрямо националните ни интереси!Явно, вие не разбирате ролята на президентската институция като обединител на нацията!Вие не желаете да представлявате България и суверена и-българския народ, пред международните институции и сили,а се водите от корпоративни и лобистки интереси!Като такъв, не можете и не трябва да бъдете върховен главнокомандващ на нашата и без това оредяла и рехава армия!Като за последно, ви моля да си подадете незабавно оставката,защото освен срам,вие предизвиквате смях и подмятания по ваш адрес,ерго, значи и по институцията Президентство!Вървете си с мир,дорде е време,или ще останете в нашата-българската история, като първия президент свален от поста с имийчмънт!На добър час и никога повече не си и помисляйте за политика!Това е доста голяма и неудобна лъжица за вас!Сбогом!
  3. Рунцайс каза:
    25.03.2014 в 13:49
    Путката Плевнелиев друго не може. Освен да работи срещу България. Досущ като вожда си Бойко Борисов- пазачът на Тодор Живков!!!
  4. амет каза:
    25.03.2014 в 12:50
    Този пребиваващ в президентството човек и неговия патрон,барабар с цялата управляваща върхушка на герб са заплаха за мира и стабилността в държавата.Народа трябва да отнеме час по скоро присвоеното от тях чрез фалшификации право да се наричат български политици.Иначе ни очакват в бъдеще много тъжни дни.
  5. Piron каза:
    25.03.2014 в 12:25
    Хайде на протести след работа пред Презервидентството довечера! Време е и този Пеевски да спре да пее завинаги :)
  6. сталинка георгиева каза:
    25.03.2014 в 12:18
    Самата тайна среща е повод за импийчмънт.
  7. сталинка георгиева каза:
    25.03.2014 в 12:10
    Отнемането на лиценз не е национализация, а изпълнение на договор. При всички случаи ще се стигне до съд. Дано правителството има добри адвокати, защото без съмнение е право.
  8. Дора Наумова каза:
    25.03.2014 в 11:57
    Това,че е боклук спор няма.Въпросът е има ли прокуратура в България,която да се самосезира за престъпните деяния на този криминогенен елемент?Какво още трябва да извърши,за да си спомни някой, от тези с прерогативите да защитават интересите на народа и държавата,за да се задейства процедура за ИМПИЙЧМЪНТ?
  9. АНИТА каза:
    25.03.2014 в 11:01
    А ,СЕГА ГЛУПАВИ НАРОДЕ ПАК ГЛАСУВАЙ ЗА БОЙКО И СИЕ “ПАТРИОТИ”ОТ ГЕРБ!
  10. Пурата каза:
    25.03.2014 в 10:27
    Офшорното пидалче вече си е уговорило комисионната.
  11. Иво Емилов каза:
    25.03.2014 в 10:08
    Това беше капката,която преля чашата и е крайно време олигарха,назначен за президент да бъде изритан от поста си.
  12. mi6osp каза:
    25.03.2014 в 12:37
    Прокуратурата са кокиновчета -купуват-продават,корумпета.
  13. неудобен каза:
    25.03.2014 в 9:21
    Според мен е крайно време за импийчмънт, а след това на прокуратурата!
  14. Pasi каза:
    25.03.2014 в 9:19
    Импийчмънт
    Съпруг един на Първа дама,
    шуми и пени се за двама.
    Брътвежи бол.По всяка тема.
    Усърдие…Как кокъла да вземе?
    Съпруг един на Първа дама
    локум разтяга пред екрана,
    А цял народ се пита просто,
    кога ли ще напусне поста?
    Паси 30.01.2014г

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог