събота, 15 март 2014 г.

Заседание на Обществен съвет към МИЕ

Заседание на Обществен съвет към МИЕ

08.02 10:30 - Автор: demokrat63 Категория: Политика

Последна промяна: 08.02 10:31


http://www.mi.government.bg/bg/video-137.html?category=335

 Това е заседанието на обществения съвет към Министерството на икономиката и енергетиката - взех личмо участие с група граждани. погледнете колко разумни предложения имаше от наша страна и отношението на Министъра към направената критика от мен / в края на срещата/ Не отиват на добре нещата- явно от 24 г. управления губещите сме само ние гражданите.

Източник:
http://demokrat63.blog.bg/politika/2014/02/08/zasedanie-na-obshtestven-syvet-kym-mie.1236474




Коментари
1. demograph - Ние Гражданите...срещу тях криминалите.
10.02 01:03
Това звучи гордо. Ако не беше ирония..Поздрав колега.


2. demograph - И все пак, ако всеки поведе своята "малка"битка срещу криминалите, ТЕ нямат шанс.
10.02 01:05
Пожелавам ви успех във всички битки.


3. demokrat63 - Благодаря за подкрепата. В самото ...
15.02 22:59
Благодаря за подкрепата. В самото заседание се видя кои истински защитават правата на гражданите и кои са платената опозиция.


4. nikikm - Въпреки,
25.02 18:54
  Въпреки  че нещо не можа да ми тръгне видеото,съм наясно с позицията на правителството на монополите.Не е смешно,правителството е на монополите,народът само плаща. само в медиите човек може да прочете или види,че правителството е на народа и се бори против монополите! Чудно ми е друго.Още ли никой не съзнава,че България е в състояние на война!Война против българския етнос!Че българин,вече звучи,като присъда!Че сатанизацията и мачкането на българите са по цял свят,координирано навсякъде с активното участие на т.н."български" полителит.Че България е само номинално държава,защото основният атрибут за съдържание на понятието,суверенитет,липсва!България е като прояден от термити стол-докоснеш ли го и той се разпада на прах!Че България от 1989 година се управлява по начин,по който нито една държава не би оцеляла!Че всички ценности са обърнати наопъки,покставени са под дробна черта!За каква борба говорим,как да правим нещата на парче,каква полза да даваме аспирин срещу рак? Нещата са прекалено сериозни,отиваме си,като нация и тези "демократични" опити за разговори с властта за подобряване на това или онова..не струват!Тя и властта няма къде да мърда,представителите и по-точно,защото изпълняват поръчение!И то не в полза на българите!Хората,които имат възможности и ресурс,да се огледат към Унгария,Исландия,Еквадор,Беларус....Все нещо ще научат! А иначе у нас цари диктатура!Диктатура на малцинствата!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог