събота, 15 март 2014 г.

Украйна и Руският Шанс. Сега започва Руското Време

Украйна и Руският Шанс. Сега започва Руското Време


Съвершенно очевидно е, че всичко ще завърши с военен контрол на руските войски над ЦЯЛАТА територия на Украйна. Но това ще се случи вече в съвершенно нов свят. За да достигнем до този момент, е необходимо да преминем духовно посвещение, да станем пълноценно и духовно РУСИ. Да разберем и направим своя логиката на световната история.

Вижте, цялата история на русите - това е борба за свобода и самобитност пред лицето на Запада. ЦЯЛАТА НАША ИСТОРИЯ. Понякога ние с прагматически цели сме се сближавали, понякога отдалечавали. Но всички войни, революции, подвизи, свершения, тегла, ужаси - ВСИЧКИ те са имали смисъл като борба за нашата САМОБИТНОСТ, за нашата Свобода, за нашата Вяра.

Когато сме били слаби, врагът е достигал до Москва. Превземал е Москва. И наоколо са царили обърканост и пряко предателство. Но всеки път ние сме се пробуждали, и врагът е бягал, и сме вървели на Запад, достигайки до Париж и до Берлин. После сме отстъпвали назад.

Най-големият удар за последните векове Русия понесе през 1991, когато предатели, подлеци и агентура на влияние разруши Държавата. Не спрял на достигнатото, Западът с ръцете на чеченските террористи, започна атака на всичко, което остана от Голямата Русия. Тогава в критическият момент и се появи Путин. И спаси страната. После през 2008 ние излязохме от границите на РФ. Това бе обратен момент. И нищо за това не ни се случи. Всички угрози на САЩ, НАТО и "петата колона" се оказаха блъф.

После през 2013 Путин покани Украйна в Евразийският Съюз. Това бе решаваща стъпка - въстановяване единството с братска православна страна. Но тук Западът хвърли всички сили, за да осъществи преврат и свали Президента, който направи стъпка в страна на Русия. Тоест всичко, което се случва в Киев, е свъзано с нас. Ние не можем да бъдем странични наблюдатели: това е отговор на САЩ към нас. Те настояват на това, ние да сме разделени и безсилни. И тук Путин отново прави радикален жест: ние влизаме в Крим.

Русия се връща в историята, откъдето нас в 90-е почти изхвърлиха - и външните врагове (извечните), и вътрешната "пета колона" "либерали", "демократи", а всъщност, проста русофобска сволоч, с всички сили на душата ненавиждаща ни — Русия, русите, народът. В "Эхо Москвы" вие ще чуете как и колко, а също и защо те ни ненавиждат.

Затова сега започва Руското Време. То никога не е било леко. В него никога не е имало само победи и комфорт. В него е имало болка, но и въсторг, кръв, но и победа, жертва, но и въздигане. Ние, изглежда, се събуждаме. И друг път у нас просто няма.

Сега е исторически момент на РАДИКАЛНО ИЗМЕНЕНИЕ НА СЪЗНАНИЕТО, метаноя на гръцки. Ние трябва да си спомним, че ние сме руси, а също и кои са русите. Погледнете картата на нашата страна, и на историческите карти. Такива територии могат да завоюват и усвоят "пияници" и "ватници", "дебили" и "роби"? Не мисля. Такива земи и такива държави се съзидават от герои, велики, Великите Руси, Великоруси.

Някаква дребна, злобна, агресивна, но бързо криеща се зад гърбовете на хомо-защитниците от Запада нацистска измет от Киев, заплашва да изколи всички руси - не само в Украйна, но и да започне наказателни действия и на територията на Русия.

И в тази ситуация, някой ни призовава към благоразумие, предупреждава, стреми се да ни удържи от война… За да може за това време Запад да признае легалността на хунтата, а тя да разположи своите мръсни олигарци (нищо общо с украинците и галицийците нямащи - вж. мутрата на дегенерата и убиец Коломойски, назначен от хунтата "сякаш" за харковски губернатор).

Днес в света има само два народа: руси и неруси. Русите сме ние и тези, които са с нас, в Китай, ислямският свят, Европа, Америка - навсякъде, който е против американската хегемония и финансова олигархия. Нерусите са тези които спят, боят се или считат, че с това нищо няма да се промени, и разбира се тези, които работят за тази олигархия, които предано и раболепно и служат. Руси означава свобода. Неруси робство.

Това е финалният бой на войските на Архангел Михаил със западният дявол.

Ето какво значат руските войски в Крим. Слава на РУСКОТО ОРЪЖИЕ!
Автор Александър Дугин

КОМЕНТАР: Веднага с предложенията на МВФ за финансова помощ за Украйна, бе изказано изискването на МВФ за рязко поскъпване на електроенергията, която за момента е една от най-ниските, благодарение на произвеждането и от ЧЕТИРИ АЕЦа! Писахме по-рано, как една от четирите, бе похитена от Еврейско-майданските терористи:
http://fotovoltaikbg.blogspot.com/2014/02/blog-post_23.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог