неделя, 28 септември 2014 г.

Забележете!!!! Захариева: Терминът поскъпване на тока не е бил "съвсем правилен"

Вижте след признанието, че токът е вдигнат над 2,5 пъти, какво пък твърди ГЕРБКП-растката курва на ПлЕВНелиев: Захариева: "Терминът поскъпване на тока не е съвсем правилен"!!!!


26.09.2014 | 16:28

Става въпрос за възстановяване на нормални цени на електроенергията, след изкуственото й понижаване, заяви вицепремиерът

Снимка на КУРВАТА на плЕВНелиев
"Терминът поскъпване на тока не е съвсем правилен, защото става въпрос за възстановяване на нормални цени на електроенергията, след изкуственото й понижаване и политическия натиск върху регулатора за задържане на цената надолу." Това коментира пред журналисти вицепремиерът и министър на регионалното развитие Екатерина Захариева. Тя участва в конференция за устойчиво строителство, открита в столичния хотел "Хилтън".

"Искам да подчертая, че в никакъв случай хората не трябва да плащат за скъпите проекти като АЕЦ "Белене" и "Цанков камък", които са платени от бюджета на НЕК. В тази актуализация на цената, в никакъв случай, не се включва покриването на тези стари задължения. Това е малка част от разликата между това, което НЕК е задължена да изкупува по договори и това, което ДКЕВР е определил да продава на потребителите. Това в никакъв случай не включва стари задължения, натрупани от неефективно управление на системата", коментира още тя.

Източник: http://www.novini.bg/news/239648-захариева-терминът-поскъпване-на-тока-не-е-съвсем-правилен.html

То и терминът КУРВА не е съвсем правилен! Защото как да наречеш някоя, която живее според традициите на курвенското си семейство? При положение, че цялата и фамилия до девето коляно лапа турско-червените курове на ГЕРБКдПС, та чак до Прокопиевия плЕВНелиев и СИКаджийската мутра наркотрафикант и според Бивол - убиец, то дали е по-уместно да я наречем "Традиционалистка"? Или "Класик на куролапането"? Обаче като се замисля, какво ли значение има? Названието и ще промени ли поведението ли? Ще направи ли Куровете и по-вкусни, по-лъскави, по-ръждиви или по-студени? А пука ли им на Куровете и на Курвите, ние как ги класифицираме?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог