сряда, 24 септември 2014 г.

Отворено писмо до Евгения Харитонова, бивш вече председател на ДКЕВР

Отворено писмо до Евгения Харитонова, председател на ДКЕВР към април 2013 г.


Дата: 13.04.2013 г.

Публикуваме писаното от миналата година с адресация също към всички Председатели на ДКЕВР, настоящи и бъдещи:



Уважаема госпожо Евгения Харитонова,

Гледах Ваше изказване на 09.04.2013, ТВ Алфа, предаването "Държавата днес, 32мин:50сек-33:00мин, където като Предсетател на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране, Вие казахте дословно следните думи:

"Аз ви казвам категорично, че във Вторник няма да отнемем на никого лицензията. Ще дойдат ЧЕЗ, ще кажат техните си неща. Ние ще им зададем някои въпроси. Имаме допълнителни въпроси."

http://www.ataka.tv/clips/a4d82dc58caf905c81361a53d15e51ba7d757ba3.mp4?start=1970

Бихте ли обяснили съвсем официално значението и смисълът на това изказване? В първия момент си помислих, че с други думи ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКЪВ РУШВЕТ да им запазите далаверките!?

Госпожо Харитонова,

Когато един орган защитава престъпниците, а в случая монополист, действащ като организирана престъпна група, той наказва милионите граждани-жертви! Когато висшестоящ орган толерира закононарушенията, той насърчава *разрастването* на престъпността. Ескалацията на напрежението, която ще създадете, ще доведе до задълбочаване на политическата и икономическа нестабилност в региона. 9 милиона Българи в страната и чужбина, както и милиони европейски граждани, имащи допирни точки с България, общ бизнес, инвестиции, ще бъдат страшно разочаровани и отвратени от ширещата се престъпност закриляна и покровителствана от високи държавни органи. Такова действие ще отекне като рязък шамар, не само в границите на България, но и в границите на целия Европейски съюз, където сме приети, макар и като крайпътна цивилизация с предназначение да бъдем дойната крава източвана с милиарди ежегодишно. Какво ще стане, ако тези милиарди бъдат застрашени и тези финансови потоци рухнат, заради някакви червеи наречени ЧЕЗ? (Страхотен сарказъм) А това ще стане, защото истината не може да бъде скривана вечно. Истината може да бъде манипулирана, също както и електронните електромери, но следите остават! Чалга дискотеките притъпяват сетивата на много подрастващи, но за сметка на това изострят изключително силно сетивата на други юноши.

Госпожа Харитонова,

Приложено съм Ви изпратил доказателства за стотици закононарушения на ЧЕЗ само по един единствен казус! Всъщност два казуса. Обаче казусите огласявани ежедневно в медиите не са единични, а са вече масови. Над 150 ХИЛЯДИ "казуси" излязоха на улиците в най-студените уикенди да протестират срещу Мафията! От Вас зависи, дали ще се превърнете в национален герой или ще се превърнете в поредната продала се отрепка и придатък на мафията.

Госпожо Харитонова,

От Вас се иска съвсем незначително усилие. Законът е на Ваша страна. Законите посочват ясно кой е престъпника. Това не сме ние, Данъкоплатците на Република България. Не ние крадем електромерите на милиони домакинства! Ние не надписваме сметките си, чрез методично манипулиране на електромерите в полза на ЧЕЗ/ЕВН/ЕнергоПро! Ако Вие не изпълните започнатите Решения от 19.02.2013 г., а ги отмените, ще се превърнете в Съучастник на тази Престъпност! Като такъв бих могъл от Вас лично да изискам финансовите компенсации, които ЧЕЗ ни дължат за нанесените щети, стрес, материални и нематериални вреди в размер на над 30 хиляди лева? Съгласна ли сте да се разплатите с нас вместо ЧЕЗ и сама да ни възстановите незаконно изключеното електрозахранване по партидата? И не само с мен, а и с милиони като мен. Защото ние ще изискаме своето си в името на Правдата и в името на Държавността!

Уважаема госпожо Харитонова,

Призовавам Ви да спазите Законността и според законните актове да отнемете лицензите на ЧЕЗ Разпределение и ЧЕЗ Електро. Така няма да попаднете под отговорност според Закона за държавния служител и Закона за отговорността на държавата. Приложено Ви изпращам и моите Възражения против десетките закононарушения на ЧЕЗ, където съм описал конкретно кой Закони и членове престъпват и съставите на кои престъпления осъществиха в нашите казуси. Съставете нужните допълнителни Актове на тази основа и се издигнете високо в очите на милиони Български и Европейски граждани!

Източник: http://dnes.dir.bg/news_comments.php?id=13617055

Очевидно, другарката Харитонова, се оказа "поредната продала се отрепка и придатък на мафията", както се е изразил Авторът. Затова ли ВЕИ и ЕРП-мафията, които са фундамент на ПП ГЕРБКП, я върнаха като член на ДКЕВР, след като още от времето на другарят Костов тя търкаше килимите в ДКЕВР повече от десетилетие и участваше активно във всяко повишение на цените през тези над 10 години?!?!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог