понеделник, 29 септември 2014 г.

Нов Протест срещу увеличаване цената на електроенергията

Нов Протест срещу увеличаване цената на електроенергията

Публикувано на 29.09.2014 @ 12:32

/Поглед.инфо/ На 30.09.2014 г. от 10.00 ч. пред ДКЕВР се организира НОВ протест срещу вдигането цената на тока

На 1-ви октомври ДКЕВР ще увеличат цената на електроенергията с 10 %. Това е огромен удар срещу всеки български гражданин. Увеличението на цената на тока, освен чрез сметките на потребителите, ще се отрази и върху цените на всички стоки в България, на хляба, лекарствата и всички останали хранителни продукти.

Това безумие трябва да спре!

Източник: Поглед.инфо: http://bulgarski.pogled.info/news/58401/Protest-sreshtu-uvelichavane-tsenata-na-elektroenergiyata

Този път другарката Тодорова вместо яйца може и павета да получи... Това рано или късно ще се случи. Важното е, че това вече е неизбежно за нея! От съдбата си няма да избяга. Хората я запомниха добре вече, ние тук се опитваме да я предупредим, защото от гнева на Народа няма по-страшно. Нито мутрите ПлЕВНелиев, нито Прокопиев, нито убиеца Борисов, нито ЧЕЗ, ЕВН, ЕнергоПро, нито убиеца Топлофикация София ЕАД могат да бъдат толкова страшни, като кармата която ще надвисне над целия и род от Народната омраза! Омраза или Омерта? Това сега е въпросът! Другарката Тодорова ще загине, независимо кой път избере, защото си го е постлала още при приватизацията на ЕРПтата, докато отново е била в ДКЕВР и е договаряла процентите на грабежа през времето на Доган-СексКобурготски-Първанов Гоце!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог