вторник, 5 май 2015 г.

Пак за Евро-Атлантическия Геноцид над България

Евро-Атлантическия Геноцид над България

Freedomwriters Alltheword, 05.05.2015 г.

СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ ПРОСТО ФАШИЗЪМ. БИОРОБОТ (роб – стока – предмет) ИЛИ ЧОВЕК. КОЙ СИ ТИ, КЪДЕ СИ ТИ, ЗНАЕШ ЛИ ТИ РЕАЛНО ТОВА.


Това го повтаряме, защото е важно да се ЗНАЕ от ВСЕКИ човек, най-вече от гражданите в източно-европейските държави.

Европейската интеграция е ПРОЦЕС на политическа, правова, икономическа, социална, културна интеграция на европейски държави. Моделът за интегриране на ВСИЧКИ източно-европейски държави е един: Изкупуване на СИМВОЛИЧНА цена на АТРАКТИВНИ отрасли от промишлеността им от американски корпорации или техни ПОДСТАВЕНИ фирми, като ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ за изкупуване са животоподдържащите отрасли: водоснабдяване, енергоснабдяване, обществен транспорт, телекомуникации, жилищата Ви, ПРИРОДНИ ресурси (злато, газ и т.н.) снабдяване с хранителни продукти. Контрол върху финансите им, включване в контролиран от Запада, нефто-газо-провод, ТЕГЛЕНЕ на кредити и ЗАДЛЪЖНЯВАНЕ към западни банки, спекулации с обработваемата им земя и гори. Евро-атлантическата интеграция се провежда задължително от МАСИРАНА пропаганда. Средствата за МАСОВА информация също биват евро-интегрирани и КОНТРОЛИРАНИ централизирано и се заемат с ПРОМИВАНЕ мозъците на гражданите с евро-атлантически ценности. Едно от най-популярните клишета на евро-атлантическите ценности е "перспективата за всеки да притежава собствен бизнес, да бъде свободен в потребителския си избор и да се придвижва свободно зад граница". С напредване на евро-интеграцията, напредва и СПАДАНЕТО на жизнения стандарт и ВЛОШАВАНЕ на социално-битовите условия в държавите членки на Евросъюза. Паралелно с влошаване качеството на живот в Европейския съюз, се УВЕЛИЧАВА и нуждата от ПРОПАГАНДНИ кадри, които да ПОДТИСКАТ критичните мнения сред гражданите. Възникват и нови професии като астротърфинг, протестър, доброволци, както и нови институции – Неправителствени организации.

ОСНОВНАТА ЦЕЛ на проект-мениджмънта на демократизирането (представителна демокрация – капитализъм "свобода" и "демокрация"), е ПРИВАТИЗИРАНЕТО на животоподдържащи отрасли: енергийните ресурси и водата – така наречените "инвестиции на ЗЕЛЕНО". Вместо заводи и фабрики, се приватизират и се РАЗПРОДАВАТ на ЧУЖДЕСТРАННИ "инвеститори" електроенергия, вода, обществен транспорт, телекомуникации, жилища които остават БЕЗ КОНТРОЛ и РЕГУЛИРАНЕ от страна на гражданите. Все едно да ПРОДАДЕШ правото си на някой, той да РЕШАВА кога ти да си събуваш гащите. Според експерти, войните на БЪДЕЩЕТО ще се водят НЕ за обсебване на нефт, а за ОБСЕБВАНЕ на вода, тъй като водоснабдяването има ЕСТЕСТВЕН понопол. Никъде по света НЕ се изгражда повече от ЕДНА водно-снабдителна и канализационна система. За МАКСИМАЛНО увеличаване на печалбите, ще бъде създаден ИЗКУСТВЕН дефицит на вода. Американската инвестиционна банка Goldman Sachs в нейно СПЕЦИАЛНО проучване прогнозира, че вече през 2025 година, една трета от населението на Земята ще бъде ЛИШЕНО от ДОСТЪП до чиста питейна вода. Приватизацията на енергийните ресурси и водата НЕ увеличава тяхното производство, нито подобрява качеството им. Увеличава САМО цените, защото докато са били на гражданите (държавни), са изхранвали населението. А сега вече ТРЯБВА да изхранват и ПОСРЕДНИЦИ – чуждестранните "инвеститори". Въздухът все още НЕ е интересен за "инвеститорите на зелено", поради физическите му свойства, които го правят НЕПРИГОДЕН за ограничаване.

Управление на масите. При социализма (подвид на представителната демокрация – ОТКРИТА диктатура), средствата за производство са държавна собственост, което е firewall срещу лукавите "инвеститори". Управлението на масите при социализма е основано на ГАРАНТИРАНЕ оцеляването на ВСИЧКИ, при запазване дистанция МЕЖДУ привилегированата прослойка в обществото и масите. Управлението на масите в съвременните демократични държави с капиталистическа икономика (друг подвид на представителната демокрация – капитализъм "свобода" и "демокрация"), се ОСНОВАВА на теорията на Ейбрахам Маслоу. Според Abraham Maslow, човешките ПОТРЕБНОСТИ са пирамида. В най-широката част на пирамидата стоят физиологичните потребности – въздух, вода, храна. Следващото ниво по-нагоре в пирамидата е НУЖДАТА от топлина. Още по-нагоре – защитеност от врагове, т.е. СОБСТВЕН дом. Само когато ВСИЧКИ те са УДОВЛЕТВОРЕНИ, човек МИСЛИ за социални контакти, любов. Следва ПОТРЕБНОСТТА от социално признание, известност. Още по-нагоре ИДВАТ естетически потребности и още по-нагоре ПОТРЕБНОСТ за власт. Докато ти си гладен, гол и бос, ти НЕ мислиш за политика, нали. Еднинственото НЕОСПОРИМО предимство на капитализма е СВОБОДА на СЛОВОТО. И ВИНАГИ свободата на словото се натъртва като аргумент, за преимуществото на капитализма ("свобода" и "демокрация"), пред социализма. Проблемът на свободата на словото, е че НЕ се вписва в нито едно стъпало, на пирамидата на Maslow. Т.е. свободата на словото НИТО може да се потребява, НИТО открива възможности за някакъв просперитет. Основавайки се на пирамидата на Маслов, първата фаза на демократизиране на източноевропейските страни, ЗАПОЧВА със западни "инвестиции" в сферата на топло- и електроцентралите, пречиствателните станции за питейна вода – техника, наричана "план на контролните точки"(milestone plan). Американската инвестиционна банка Goldman Sachs в нейно специално проучване прогнозира, че вече през 2025 година, една трета от населението на Земята ще бъде ЛИШЕНО от достъп до чиста питейна вода. За "инвеститорите" въздуха все още не е интересен, поради физическите му свойства и невъзможността да ОГРАНИЧАТ достъпа до въздух. Следва либерализиране цените за електроенергия, отопление и вода, СЛЕД което на голяма част от населението се НАЛАГА да теглят потребителски кредити, за да ИЗДЪРЖАТ чуждестранните инвеститори. По-нататък монополизиране на комуникациите, обществен транспорт, жилищата Ви и ПРИРОДНИ ресурси (злато, газ и т.н.).

В съвременните демократични държави (подвид на представителната демокрация – капитализъм "свобода" и "демокрация" – СКРИТА диктатура) съществуват свобода на словото, свобода на печата, свобода на политическите възгледи, свобода на информацията. Всички те се РАЗРЕШАВАТ тогава, когато се ГАРАНТИРА че НЯМА да пречат на господстващите. "Светът НЕ е такъв, какъвто си го ПРЕДСТАВЯТЕ. Има интереси и има ценности. Но ИДЕЯТА, че човек ИМАЛ права, които му се предоставяли НЕЗАВИСИМО от обстоятелствата, Това НЕ функционира в този свят." Йошка Фишер. Мобилните телефони GSM се РАЗРЕШАВАТ за употреба след като се ГАРАНТИРА, че могат да бъдат подслушвани. Търговията с роби се ЗАБРАНЯВА, когато използването на робския труд СТАНАЛО икономически НЕЕФЕКТИВНО. Донорството на органи ще се ЗАБРАНИ, когато на пазара излезат изкуствени органи. Монархията като форма на управление се замества от република, когато се ГАРАНТИРА, че изборите МОГАТ да бъдат манипулирани. "Ако изборите можеха нещо да променят, щяха да са забранени." Ема Голдман

Източник: http://www.vestnikataka.bg/2015/05/атака-герб-и-медиите-им-целят-междуетн/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог