четвъртък, 7 май 2015 г.

Протест срещу Топлофикация-София

Протест срещу Топлофикация-София

07.05.2015

Днес, в Денят на Радиото, се проведе пореден протест срещу столичната Топлофикация.

Събитието е организирано в социалната мрежа Facebook и е било предвидено за днес в 9:30 ч. пред сградата на Столична община на ул. Московска 33. Опасенията са, че отдаването на концесия на Топлофикация ще оскъпи още парното - по подобие на "Софийска вода", обясни една от недоволните. Стоян Грозданов заяви, че столичната Топлофикация е извършила над 400 нарушения.

Друг от организаторите добави, че гражданите толкова много са обеднели, че няма как да си позволят да ползват услугите на Топлофикация. Той изрази възмущението си от липсата на индивидуални договори. Недоволните искат само едно - да се спазва законът!

Източник: БГНЕС, http://regionalen.pogled.info/sofiya-grad/news/64309/Protest-sreshtu-Toplofikatsiya-Sofiya


Абсурдът е пълен - Ние Гражданите да изискваме от Държавните монополисти, като ЧЕЗ, Топлофъкация, ЕВН, Веолия и прочие, ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ! А те, бидейки държавни, но надзаконни и наддържавни, да  наглееят, че ЗА-КОНите са за конете, тоест за нас робите, а не за тях "лъвовете", понеже те си плащат директно в черните партийни касички и техните ДКЕВРовци!


След 2 дни честваме 70 години от Победата над фашизма. Дали обаче фашизма беше победен? Виждаме го в ежедневието ни навсякъде - монополите, корпорациите, икономическото робство, беззаконията на държавните хунти, както в София, така и в Киев и ФАЩ. Плюнко плЕВНелиев няма да бъде в Москва да чества деня на Победата, а ще иде в Полша, да чества деня на началото на фашистката втора световна война - денят на началото на полазването на Европа от Кафявата чума! Какъв идиот е плЕВНелиев тогава? Отявлен Фашист и американофил, дори по-точно - мамонофил или рептилофил. Той е изчадие на Сатаната, местен Антихрист! Наркотрафикантът-рекетьор и убиец Борисов му е брат, а осъденият Цветан Цветанов му е братовчед. Пръв любовник на Сатанишев, Прокопиев, Огнян Донев, Пръмова, Паси, Костов, Доган, Първан и прочие сган. Такива са и всичките идиоти в любимата им КРИБ, които наскоро си направиха пищни празненства. "Професорите" (по теорията на Фашизма и Геноцида), до един грабители и приватизатори на собственността на подложения на Геноцид български народ!

Виж статията: Българските властници станаха постоянна заплаха за националната сигурност

http://avtorski.pogled.info/article/64236/Balgarskite-vlastnitsi-stanaha-postoyanna-zaplaha-za-natsionalnata-sigurnost

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог