петък, 10 юли 2015 г.

Калинката Теме(рут)Нушка Петкова се надявала Катар да строи 7-ми блок в ”Козлодуй”

Петкова се надява Катар да строи 7-ми блок в ”Козлодуй”

14:01 | 10 юли 2015 / Редактор Георги Брандийски

Кабинетът не поема ангажимент, че токът няма
да поскъпне, каза Теменужка Петкова
Сн.: БГНЕС
АЕЦ "Белене" не е приоритет на кабинета. Надявам се да обсъдим инвестиционното намерение на Катар за 7-ми блок на АЕЦ "Козлодуй", каза Теменужка Петкова.

Министърът на енергетиката припомни, че по време на официалното посещение на правителствената делегация на България в Катар през месец май са били представени предимствата на 7-ми блок.

"На срещата беше постигната договореност от наша страна да бъде предоставена подробна информация относно възможностите и текущото състояние на проекта с оглед възможно бъдещо инвестиционно намерение", заяви Петкова, цитирана от "Фокус".

Тя посочи, че е изпратила покана до министъра на енергетиката в Катар да дойде в България. "Очакваме обратна информация от Катар за датата на посещение на катарския министър", каза Теменужка Петкова.

Министърът отрече откакто е министър да е предприемала действия по строителството на АЕЦ Белене.

„В нашата програма ясно са очертани приоритетите в сектор „Енергетика” и там възобновяването на проекта АЕЦ „Белене” определено не фигурира. Наш основен приоритет е удължаване живота на 5 и 6 блок на АЕЦ „Козлодуй”, което се развива в срок. Разбира се и развиване на нови мощности, но само при икономически доказан ефект”, обясни Петкова.

Тя коментира, че спирането на проекта за строителство на нова ядрена централа на АЕЦ „Белене” е дошло след проведения референдум.

Източник: http://dnes.dir.bg/news/tok-tzena-aetz-cozloduy-aetz-belene-temenujka-petkova-izbori2013-19497312

Тази уяла се свиня, като знае какъв глад и мор я очаква в урановите мини и в затвора съвсем скоро, напълнява доста скоростно. Да минем към КАТАР! Аз пък се надявам марсианците от Ислямска Държава да сторят 8 блок, а и да го взривят бързо бързо. Да оставим сарказма на страна, но извинете!!!! КАТАР!?!?!?!?!? Алоооо! Има ли някой в кабината?!?!? Това поредната схема за ограбване е нали? КАТАР!!! Катар ли също ви плаща бе, сплескани уиове!????? Как ми се иска да ви надена на всичките оранжевите дрехи и Аллах Акбар, че ми писна от Вас бе, престъпници проклети!!!! Не се накрадохте бе!!!!! Не се уядохте, мутри и мутреси проклети!!! На ФАЩ се продадохте, на ГЕЙРОПА се продадохте и нас продадохте! На ислямисти и антихристи се/ни продадохте! На всякаква вселенска сган се/ни продадохте!!!!! Ей мамма му дейба, 2 грама олово със гилзата струва много по-евтино бе!! Само АК-47 ще ви оправи вас! Но най-добре е по 25 килограмови окови на двата крака и да копаете уран в урановите мини доживот!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог