понеделник, 27 юли 2015 г.

Георги Кадиев - търговеца на ток, милионер, протеже на Р. Овч, и в борда на Топлофикация София!!!!

Уморените кадиевци ги пращат в пенсия, нали?

Автор: Румен Петков 22.07.2015

Публикуваме откъс от статия за другаря Георги Кадиев - търговеца на ток, милионер в енергетиката, протеже на Р. Овч, а както се вижда тук и "член" в борда на Топлофикация София!!!! Тоест поредния виновник за мракобесната фашистка сградна такса!


През 2005 година, когато се появи от нищото и бе сложен втори в бургаската листа за депутати на БСП за парламентарните избори, Георги Кадиев бе представян като новата юпи супер-звезда на партията. С грижливо оркестриран пиар, той бе лансиран в левите среди като лице на модерното ляво. Онова халюцинирано ляво от епохата преди голямата финансова криза, когато се опитаха да ни наложат образа на богаташите със соцдуша, които трупат големи пари, пият шампанско, живеят със стандарт, който е недостижим за обикновения българин, но пък иначе са социално чувствителни за цели 15 минути на ден.

Още тогава беше ясно, че Кадиев не се чувства удобно в ляв кюстюм, или че най-малкото това не е дрехата, която му е по душа. След като двамата с тогавашния финансов министър Пламен Орешарски се изпокараха и той напусна кабинета на тройната коалиция, изведнъж се появи в борда на столичната "Топлофикация". Там "социалистът" избухна с една мракобесна дясна идея - децата на тези, които не си плащат сметките за парното, да не могат да ходят на детска градина.

Цялата статия е тук, но натам материала е по-политически:
http://avtorski.pogled.info/article/66295/Umorenite-kadievtsi-gi-prashtat-v-pensiya-nali

Брей, значи и обратното може тогава, понеже за моите деца няма места в градините на Фандъкова и Борисов, значи не плащам порно?! Де да бях присъединен към абонатна станция само (съгласно чл. 153 (1) от ЗЕ), поне да не плащах за климатизация  на мафията ЧЕЗ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Търсене в този блог