четвъртък, 30 юли 2015 г.

Премиер-мафиотът подкрепи престъпния КЕВР за цените на тока

Премиер-мафиотът подкрепи престъпния КЕВР за цените на тока

СМЪРТ ЗА
Депутатите-
Корумпирани
Енергийно-
Водни
Рекетьори

Свобода за народа!

10:07 | 30 юли 2015 / Редактор Георги Брандийски

Истински се надявам колегите от КЕВР да спазят всичко,
което е по закон, да сметнат разумно и честно, каза копелето
Сн.: БГНЕС
Направил съм всичко, което беше по силите ми и отгоре, ако някой е могъл по-добре, е нямало да се задължи НЕК с 3.7 мрд. лв. Заставам зад КЕВР. Това каза министър-председателят Бойко Борисов, цитиран от "Фокус" по повод поскъпването на цената на тока от 1 август и вчерашния национален протест на работодатели и синдикати.

#ОСТАВКА И ЗАТВОР ГОВЕДО !!

КЕВР предлага повишение на тока от 1 август с 2% за гражданите и между 12 и 20% за бизнеса. Решението ще се вземе утре на закрито заседание на комисията. От правителството предлагат държавна помощ за бизнеса, но само на големи фирми, които отговарят на определени условия.

„Истински се надявам колегите от КЕВР да спазят всичко, което е по закон, да сметнат разумно и честно на базата на изходните данни и да го представят на обществото. Ще го приема такова, каквото го дадат", каза още премиерът.

На въпрос дали трябва да се отложи с една година искането на КЕВР за увеличаване на цената на тока (както искат от бизнеса), премиерът посочи, че застава зад комисията. Той припомни, че тя е избрана от целия парламент и от девет души, само двама са от ГЕРБ. За това е избрана от целия парламент, за да може като каже КЕВР - това е по тази методика цената, всички я приемаме, допълни той.

Борисов се оправда, че е направил поне 4-5 срещи със синдикати, бизнес, работодателски организации, министри, за да се стигне до този модел.

"Като се произнесат за цената ще я видим", каза премиерът.

Това изказване на Бойко Борисов контрастира силно спрямо друго от предишните дни, когато заяви, че не би трябвало да има повишение на цената на тока и той би подкрепил бизнеса в протестите.

Сега той отново напомни, че бизнес и синдикати не са протестирали, когато са се правели "Цанков камък" и "Белене" и са похарчени 3.7 млрд. лв. Според Борисов няма друг начин, как да се оправи финансовото състояние на НЕК и БЕХ, които са пред фалит.

Защо не се протестира, когато се подписаха договорите с американските централи?, запита премиерът.  А ти, копеле, вместо да се гушеше с Доган, защо не протестира? А за ВЕИТАТА ЗАЩО НЕ ПРОТЕСТИРА? А ЗА ЛАЙНЕНИТЕ ЛЕЦове?

Във връзка с протеста за цената на тока министър-председателят заяви още, че при демокрацията може да се протестира.


Източник: http://dnes.dir.bg/news/tok-tzena-protesti-izbori2013-kevr-19655713

Коментарите са автентични:


Левски и Ботев ( нерегистриран )
30.07.2015 16:14
Хайде да излезем на въоръжен протест и да ги приключваме тия! Стига сме ги търпели 26 години! По-добре ужасен край, отколкото ужас безкрай! А най-добре е когато свърши добре!
  
идиот и ( нерегистриран )
30.07.2015 16:02
мръсник.

свобода или смърт ( нерегистриран )
30.07.2015 15:38
Нови избори веднага! Волен премиер!
 
гошо ( нерегистриран )
30.07.2015 15:31
Национален предател и агент на ЦРУ.
  
смърт ( нерегистриран )
30.07.2015 15:28
за продажниците!


#ИЗВИНИСЕНАВОЛЕНБЕ! ( нерегистриран )
30.07.2015 15:04
#ИЗВИНИСЕНАВОЛЕНБЕ!

Гражданин ( нерегистриран )
30.07.2015 15:02
Приятели, СТРУВА ли животът на тази мутра 3,7 милиарда? А струва ли 16 милиарда? Дайте да му подарим една оловна монета за 2 лева, че да го отървем от трудното положение!!! Ще му спестим и Белене, и Цанков Камък, но и ВЕИТАТА И БОРИСОКОСТОВИТЕ АМЕРИКАНСКИ ТЕЦОВЕ!!! Даже и от новите ЛАЙНЕНИ ЛЕЦове!
 
потребител ( нерегистриран )
30.07.2015 14:57
Вместо да работи по специалността си Боко се прави на енергетик.Явно е страда от Алцхаймер.Просто не помни какво говори преди един месец.Които е гласувал за гербаджийте да си сърба попарата.А фирмичките които също спонсорираха ГЕРБ сега и те ще лапнат дървото.Крайно време е да изметем гадовете от електроразпределителните дружества.Албанците го направиха преди години.Явно са по-интелигентни от нас.Не се подигравайте за албанския самолет и подводница.Там има мислещи хора за разлика от Булгаристан.Ред ще има само с Атака.

tchugun ( нерегистриран )
30.07.2015 13:44
Гледайте спокойно вечер от 20 часа телевизия - Алфа - там съвсем нормално обясняват нещата кой ни мъти водата и кой ще ни спаси от тези изедници мръсни.

МНЕНИЕ ( нерегистриран )
30.07.2015 14:35
И ДА ГЛЕДАМЕ ВЕЧЕ НЯМА ПОЛЗА
НАРОДНИТЕ ДУШМАНИ ТОЕСТ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ СИ ДОВЕДОХА ЧУЖДИ ВОЙСКИ И ТАНКОВЕ ДА ГИ ПАЗИ ОТ ТЪЙ НАРЕЧЕНАТА НАРОДНА ЛЮБОВ

мишо бирата ( нерегистриран )
30.07.2015 13:36
Кои вдигна с 900% произведената енергия от ВЕИ която е много скъпа от 2009г. ?Кой гласува преди дби закон за нов тип ВЕИ от торове т.е купуваш евтин ток и продаваш на народа скъп?Кой позволява на американските централи 45%печалба?!Кой ще освободи България от Бойко?Прост народа цялата власт подарихте на една самозабравила се мутра!И сега всеки иска на Терминал 2

кристи ( нерегистриран )
30.07.2015 13:24
Г-н Премиер, ние нямаме вина за корумпираните политици, които ощетиха българската енергетика в лицето на НЕК с продажбата на "Марица-Изток" на американците като се сключи договор с изключително неблагоприятни за страната ни цени за изкупуване на ел.енергията от този ТЕЦ.Щетите на НЕК за плод на безотговорно управление и най-после посочете на глас кой подписа този договор, кои са консултантите по сключването му, кое правителство го направи, кой определи тези цени на изкупуване на енергията от ТЕц.Кога и как страната ни ще изплува от това бреме? Защо народа ни трябва да плаща грешките на политиците?Ами като не могат да управляват да се откажат от политиката, ама как да стане като чрез нея получават пари и то в огромни размери!Всички политици сте инквизитори на българския народ-смазахте го, унищожавате го и продължавате да се хвалите.Опитайте се само един месец да живеете с 200-300 лв.,както живеят голяма част от българите.Запомнете, че гладните хората стават зверове особено когато не могат да нахранят децата си или да купят необходимите им лекарства.

Възмутен ( нерегистриран )
30.07.2015 13:23
Този отявлен простак застана и зад бизнеса при първия протест, после каза че няма основания за вдигане цената на тока, а сега - съвсем друго! Ето такива простаци и крадци ни управляват, а после пак гласувате за тях! Лошото е че страда целия народ и вече няма и наченки на държава и държавност!

tchugun ( нерегистриран )
30.07.2015 13:19
Оставка и президента да си връчва проучвателния мандат на Волен Сидеров.Може и това да стане и точно това хората искат и никакви избори за кметове преди живота и положението в държавата да се нормализира така както предлагат от ПП Атака.

едикойси ( нерегистриран )
30.07.2015 14:30
И аз зададох въпрос на манипулатора от снимката по-горе : ЗАЩО НЕК не изнася Българския ток от БЪлгарската държавна АЕЦ а разни незнам какви и кому задължени фирми !! ТОВА Е КОРУПЦИЯ на ВИСШЕ ДЪРЖАВНО НИВО, човеко от Банкя !

и т. н.....

Търсене в този блог